Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Колега , извинявай ако те обидя , но имаш ли 18 години ? Така като гледам по колко човечета пращаш във всяко мнение , а и не са свързани с темата
    А и така като прочетох цялата тема , май и ти не знаеш какво искаш

Инъче по темата , Делтата е доста добро предложение в класа си , както и новото Браво . Като излезе скоро 149 ще видим как стоят нещата и с нея
    Аз знам какво искам колега и не се обиждам. Има много свързано по темата. Чети по нагоре. Защото някои колеги от Форума по темата ми предложиха варинта новата Ланчия Делта. Ето за това може би се получава тази обърквация според теб ако изобщо има такава. На 30 години съм смятам, че това всички го знаете. А покупката на нова кола ще стане след време след няколко години не знам точно колко и кога ще стане това, но така се налага, защото сега ще трябва да карам още моята галяма грешка Киа Сийд! Която купих без да знам нищо за нея, нов модел предизивикателство но компанията без история без нищо. За това през цялото това време ще събирам информация и ще се шлайфам по темата за италианските автомобили. Защото тях ги харесвам най-много и искам италианка. И много ме е яд, защо не изчаках и сега щях да купя 147-цата с 5 врати ами прибързах и е купих тая Киа, тоя Сийд! Но човек се учи докато е жив. Така ще изучавам и италианските автомобили през това време и ще вземе накрая решение коя накрая да купя Алфа или Ланчия. "Фиат" го поставям в кавички като резервен вариант! Защото ако през това време ФИАТ пуснат на пазара нов модел на спортния вариант ФИАТ КУПЕ и ги имам парите изобщо и въобще няма да се двуомя. Грабвам го и това е. Единствено може би си прав за това, че наистина за момента не знам какво искам.

Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
      Хм ти сега какво искаш да кажеш да взема да се откажа от Алфата и да мина от отбора на Ланча ли? Много почнах да се замислям да ти кажа, защото ако колата изглежда по-добре и има повече екстри, а и ако размерите и са по-големи и е по-удобна и по-широка от 147-цата нищо чудно да се откажа от Алфа и да мина в отбора на Ланча! Особено ако и наистина цената и е такава каквато казваш.

Въобще не искам да те откажа от Алфата,напротив просто ти представям вариянти ,аз лично за себеси съм избрал,ако взимам нова кола,ще е Браво,то дава най-много неща за парите си,пък и изглежда уникално,но това не значи че няма да имам и Алфа в отбора
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Алфа нова не си струва, Киа пък въобще.
        Мани ти да не си струва нова Алфа Да имам в момента нужните финанси и веднага отивам в шоурума на милано моторс.......
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Въобще не искам да те откажа от Алфата,напротив просто ти представям вариянти ,аз лично за себеси съм избрал,ако взимам нова кола,ще е Браво,то дава най-много неща за парите си,пък и изглежда уникално,но това не значи че няма да имам и Алфа в отбора

Еиии, че сектанти сме се събрали а!
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Къде видя че Делтата ще е много по-скъпа?Аз доколкото знам базата ще е около 18 000 евра ,което е приемливо за кола в тзои клас,пък и с такива екстри каквито ще е Ланчата
            Е гледай тука за какво става въпрос:

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_12255_0.html
            Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:34.

Comment

Заслужава си ако я караш до 3-4 години. Там някъде държат прилични цени, но пък няма търсене. Просто отваряш мобилето и гледаш, че 156 и 166 след 2003 година НЯМА или има 1-2 това е полужението, а коли до 10к лв има хиляди.
              Като цяло 159-ките вече са по 3х 000 лв. А започнха от 50 000. Но като погледна Авенсисите, който продаваха ТМ Ауто на по 1,5 години за по 23 000 лв при това ДИЗЕЛ явно не е само при Алфаромео проблема.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                Заслужава си ако я караш до 3-4 години. Там някъде държат прилични цени, но пък няма търсене. Просто отваряш мобилето и гледаш, че 156 и 166 след 2003 година НЯМА или има 1-2 това е полужението, а коли до 10к лв има хиляди.
                Като цяло 159-ките вече са по 3х 000 лв. А започнха от 50 000. Но като погледна Авенсисите, който продаваха ТМ Ауто на по 1,5 години за по 23 000 лв при това ДИЗЕЛ явно не е само при Алфаромео проблема.

всички нови коли губят нй-много от цената си първите 1-2-3 години
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Е гледай тука за какво става въпрос:

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_12255_0.html

Тва са първоначални цени,ще видиш че като започнат продажбите,цените ще са други
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Но като погледна Авенсисите, който продаваха ТМ Ауто на по 1,5 години за по 23 000 лв при това ДИЗЕЛ явно не е само при Алфаромео проблема.
                    Чи той Авенсиса толко си струа
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Какво значи тово бе колега ни бил проблема само при Алфите! Ми при ФИАТ как е? Ми Ланчия, тия Хюндай и Киа? Сеат, Шкода и някои от японските. Ма те били Сеат и Шкода собственост на Фолксваген и какво от това като са?

Comment

Обаче не е така колеги тук според мен не сте прави! Алфа 166 в Германия 5-ет годишна държи цена и то стабилна цена бих казал. Ето вижте:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...de&tabNumber=1
                        Attached Files

Comment

що за тема заслужава ли си нова алфа ромео-разбира се как да не си заслужава нова алфа
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Какво значи тово бе колега ни бил проблема само при Алфите! Ми при ФИАТ как е? Ми Ланчия, тия Хюндай и Киа? Сеат, Шкода и някои от японските. Ма те били Сеат и Шкода собственост на Фолксваген и какво от това като са?
                            Само за справка, мой познат взе новата Октовия 1.9 ТДИ с джанти, музика, двузонолен климатроник и ел. глупости за малко над 32000 лв със сериозна отстъпка. При тази цена се купува 147 - 1.6 Т.С. със същите екстри, а Голф 5 1.4 със климатроник и 6 Airbag-a е на цената на напудрено бензиново Пунто.

П.С. А цената на Авенсиса (Д4Д) започва от 42 000 лв, а продаваха коли на 1.5 години за 23 000 лв.
                            Като цяло от италианските коли новото браво е най добре като дизайн, цена и характеристики. От Алфите си зеслужават 159 и Брера, но не чисто нови.
                            А Ланчия имат под 10 продажби за година, така че не ги включвай тях те са в категория Майбах.

А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.

Че тя гаранцията се дава от производители - ти като си я купил и има 4 години гаранция , може да я обслужваш в всички оторизирани сервизи и си важи гаранцията независимо в коя част на Европа си - щом ти е продадена с гаранция 4 години(от производителя) значи важи. Поне такава е логиката
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

не си струва
                                Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Working...
                                X