If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега , извинявай ако те обидя , но имаш ли 18 години ? Така като гледам по колко човечета пращаш във всяко мнение , а и не са свързани с темата
А и така като прочетох цялата тема , май и ти не знаеш какво искаш
Инъче по темата , Делтата е доста добро предложение в класа си , както и новото Браво . Като излезе скоро 149 ще видим как стоят нещата и с нея
Аз знам какво искам колега и не се обиждам. Има много свързано по темата. Чети по нагоре. Защото някои колеги от Форума по темата ми предложиха варинта новата Ланчия Делта. Ето за това може би се получава тази обърквация според теб ако изобщо има такава. На 30 години съм смятам, че това всички го знаете. А покупката на нова кола ще стане след време след няколко години не знам точно колко и кога ще стане това, но така се налага, защото сега ще трябва да карам още моята галяма грешка Киа Сийд! Която купих без да знам нищо за нея, нов модел предизивикателство но компанията без история без нищо. За това през цялото това време ще събирам информация и ще се шлайфам по темата за италианските автомобили. Защото тях ги харесвам най-много и искам италианка. И много ме е яд, защо не изчаках и сега щях да купя 147-цата с 5 врати ами прибързах и е купих тая Киа, тоя Сийд! Но човек се учи докато е жив. Така ще изучавам и италианските автомобили през това време и ще вземе накрая решение коя накрая да купя Алфа или Ланчия. "Фиат" го поставям в кавички като резервен вариант! Защото ако през това време ФИАТ пуснат на пазара нов модел на спортния вариант ФИАТ КУПЕ и ги имам парите изобщо и въобще няма да се двуомя. Грабвам го и това е. Единствено може би си прав за това, че наистина за момента не знам какво искам.
Хм ти сега какво искаш да кажеш да взема да се откажа от Алфата и да мина от отбора на Ланча ли? Много почнах да се замислям да ти кажа, защото ако колата изглежда по-добре и има повече екстри, а и ако размерите и са по-големи и е по-удобна и по-широка от 147-цата нищо чудно да се откажа от Алфа и да мина в отбора на Ланча! Особено ако и наистина цената и е такава каквато казваш.
Въобще не искам да те откажа от Алфата,напротив просто ти представям вариянти ,аз лично за себеси съм избрал,ако взимам нова кола,ще е Браво,то дава най-много неща за парите си,пък и изглежда уникално,но това не значи че няма да имам и Алфа в отбора
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Въобще не искам да те откажа от Алфата,напротив просто ти представям вариянти ,аз лично за себеси съм избрал,ако взимам нова кола,ще е Браво,то дава най-много неща за парите си,пък и изглежда уникално,но това не значи че няма да имам и Алфа в отбора
Еиии, че сектанти сме се събрали а!
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Къде видя че Делтата ще е много по-скъпа?Аз доколкото знам базата ще е около 18 000 евра ,което е приемливо за кола в тзои клас,пък и с такива екстри каквито ще е Ланчата
Заслужава си ако я караш до 3-4 години. Там някъде държат прилични цени, но пък няма търсене. Просто отваряш мобилето и гледаш, че 156 и 166 след 2003 година НЯМА или има 1-2 това е полужението, а коли до 10к лв има хиляди.
Като цяло 159-ките вече са по 3х 000 лв. А започнха от 50 000. Но като погледна Авенсисите, който продаваха ТМ Ауто на по 1,5 години за по 23 000 лв при това ДИЗЕЛ явно не е само при Алфаромео проблема.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Заслужава си ако я караш до 3-4 години. Там някъде държат прилични цени, но пък няма търсене. Просто отваряш мобилето и гледаш, че 156 и 166 след 2003 година НЯМА или има 1-2 това е полужението, а коли до 10к лв има хиляди.
Като цяло 159-ките вече са по 3х 000 лв. А започнха от 50 000. Но като погледна Авенсисите, който продаваха ТМ Ауто на по 1,5 години за по 23 000 лв при това ДИЗЕЛ явно не е само при Алфаромео проблема.
всички нови коли губят нй-много от цената си първите 1-2-3 години
Какво значи тово бе колега ни бил проблема само при Алфите! Ми при ФИАТ как е? Ми Ланчия, тия Хюндай и Киа? Сеат, Шкода и някои от японските. Ма те били Сеат и Шкода собственост на Фолксваген и какво от това като са?
Какво значи тово бе колега ни бил проблема само при Алфите! Ми при ФИАТ как е? Ми Ланчия, тия Хюндай и Киа? Сеат, Шкода и някои от японските. Ма те били Сеат и Шкода собственост на Фолксваген и какво от това като са?
Само за справка, мой познат взе новата Октовия 1.9 ТДИ с джанти, музика, двузонолен климатроник и ел. глупости за малко над 32000 лв със сериозна отстъпка. При тази цена се купува 147 - 1.6 Т.С. със същите екстри, а Голф 5 1.4 със климатроник и 6 Airbag-a е на цената на напудрено бензиново Пунто.
П.С. А цената на Авенсиса (Д4Д) започва от 42 000 лв, а продаваха коли на 1.5 години за 23 000 лв.
Като цяло от италианските коли новото браво е най добре като дизайн, цена и характеристики. От Алфите си зеслужават 159 и Брера, но не чисто нови.
А Ланчия имат под 10 продажби за година, така че не ги включвай тях те са в категория Майбах.
А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
Че тя гаранцията се дава от производители - ти като си я купил и има 4 години гаранция , може да я обслужваш в всички оторизирани сервизи и си важи гаранцията независимо в коя част на Европа си - щом ти е продадена с гаранция 4 години(от производителя) значи важи. Поне такава е логиката
Comment