Първоначално публикувано от Gran_Turismo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКато всяка кола, си струва да бъде закупена от магазина, стига да имаш мерак и парите...Една Брера от магазина няма ли да караш питам аз, или 159 или ГТ?Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
В такива дълги тема забравям вече какво съм писал, а от друга страна се и променям с годинитехахаха
Та, в този момент мисля, че си заслужава, стига да имаш парите, защото за тези пари ще си купя имотче да си изкарам старините /не чи бих ги дал за друга тенекия де/, отделно определено си държа на мнението, че покупката на старо е по-изгодна, е след още сто пак ще пишаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеСамо да попитам ти от къде знаеш на каква цена ще излезне даден модел ?
А дали тоя модел въобще ще излезне?
---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКиа Оптима е няколко класи под Алфа Ромео. Това е една от наи-евтините коли в класа си. Ти изглежда искаш да караш Алфа пък имаш възможности за Киа.Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеЗа кой модел по точно става въпрос?
---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
Добре Павлине сега искам да те попитам и ти честно да ми отговориш ако имаш възможност да замениш старата Алфа 166 за една нова от магазина Киа Опирус ще го направиш ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОт практична гледна точка може, защото новата кола има гаранция и в началото може би няма какво да ремонтираш. Като усещане няма нищо общо между Киа и Алфа. Аз лично бих си купил запазена Алфа на старо вместо Киа.
Gran_Turismo, нищо лично, ама задаваш един и същ, еднакво глупав въпрос по хиляда начина. Просто приеми отговора - тук сме фенове на Алфа и предпочитаме стара Алфа пред нова Киа. Не ни бърка че дребното Мито е по-скъпо от незнам кой си "готин" модел на Сузуки. Не ни пречи и че моделите на Алфа са доста по скъпи от аналозите на Фиат. Точно обратното - харесва ни. Няма евтина Алфа. И ние нямаме проблем с това, защото тая кола просто не е измислена да бъде евтина, а да бъде добра. Парите за нея си заслужават. А който иска евтина Алфа, значи всъщност не иска точно АлфаLast edited by Sm0k; d.m.y г., 02:56.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Преди година и половина тръгнах да си купувам нова или леко употребявана сравнително нова кола /лизинговите вноски на 159 ми идваха "леко" в повече/. Та след доста проби на различни марки в един и същи ден ми се случи да пробвам Киа Сийд и Фиат Линеа /произведен в Турция/. Искам да споделя, че самото сядане на седалката на шофьора и небрежното поставяне на едната ръка върху волана, а на другата върху скоростния лост "изстреляха" ФИАТ-а за мен светлинни години напред в способността да прави АВТОМОБИЛИ в сравнение с КИА: т.е. въобще не КОМЕНТИРАМЕ АЛФА! В самите реклами на марката навсякъде присъства думичката СЪРЦЕ!!! Преди 8 год. като седнах в една 155-ца и като ускори /тогава за мен за отрицателно време/ по АМ "Тракия" до 180-190 км/ч леко и със спиращ дъха звук на мотора, забравих всякакви карани дотогава от мен марки /предимно немски и чат-пат френски/!
Та от тогава съм сменил три Фиат-а и три Алфи / по една от двете имам и в момента/. И съм казал: никаква нова кола, докато не ми се отвори възможност за нова АЛФА! За мен колата не е сбор от цена+здрава ходова част /ако може като на верижен трактор/+да не прави проблем с мотора+да не прави проблем с трансмисията+други такива /т.е. ако може да е вечна за без пари и т.н./. За мен колата е: като я видя да ми грабне окото,като я подкарам да ми грабне сърцето,1-то + 2-то да ми "вземат душата"! От тук нататък кой каквито иска коли т. нар. сувове и други таралясници да си купува нови или втора употреба! Все пак има богат избор и акъл кой за какво да си харчи парите не давам!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениес., 2.7 193 к.с. 6V и единствения дизел 2.0 150 к.с., комън рейл!.................. Както и Англия, която не е в Евро съюза, но явно по заобиколен начин се вкарва единствено и само дизела без бензиновите.................
Колеги след този пост мисля, че отдавна трябваше да ви е станало ясно че се ОПИТВАТЕ да водите диалог с човек, който няма елементарна култура и отделно вече най-най-най елементарни знания за АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО....
Към всички колеги, които ще продължават с опитите си да напишат нещо свястно и да дадат малко знания на Гран-Туризмо- ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!
На самия Gran_Turismo му пожелавам да потърси(макар че те не се търсят) повече знания за авто. света..., както и душевен покойLast edited by VFTI; d.m.y г., 16:36.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Благодаря за добрите пожелания! Честно казано май не трябваше да се занимавам с вас фанатични фенове на Алфа като се замисля. Това за Киата и Фиата изобщо не е вярно, но както и да е какво може да се очаква от човек фанатик на тема Алфа и прочие! В крайна сметка до последно решението си е мое! Може да купя и ДЖУЛИЯ, а може и МАГЕНТИС. Обаче във форума на Киа когато им бях казал, че ще копувам нова Алфа всички почнаха да ми си смеят и да ме мислят за луд. И те ме пратиха при вас във вашия Форум да ви видя и да Ви питам как сте с Алфичките. Как по цял ден сте висяли из сервиза и постояно сте се заяждали за глупости и скандали. Как сте карали по 10 дена и после 5 дена на сервиз и прочие. Обаче независимо от всичсо на мен Киата си ми харесва. СБОГОМИ си останете с добро. Живи и здрави.
Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеЧестно казано май не трябваше да се занимавам с вас фанатични фенове на Алфа като се замисля. Обаче във форума на Киа когато им бях казал, че ще копувам нова Алфа всички почнаха да ми си смеят и да ме мислят за луд.И си останете с добро. Живи и здрави.
п.с. А книжка имаш ли вече ???
Жив и здрав.Last edited by Доко; d.m.y г., 01:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеБлагодаря за добрите пожелания! Честно казано май не трябваше да се занимавам с вас фанатични фенове на Алфа като се замисля. Това за Киата и Фиата изобщо не е вярно, но както и да е какво може да се очаква от човек фанатик на тема Алфа и прочие! В крайна сметка до последно решението си е мое! Може да купя и ДЖУЛИЯ, а може и МАГЕНТИС. Обаче във форума на Киа когато им бях казал, че ще копувам нова Алфа всички почнаха да ми си смеят и да ме мислят за луд. И те ме пратиха при вас във вашия Форум да ви видя и да Ви питам как сте с Алфичките. Как по цял ден сте висяли из сервиза и постояно сте се заяждали за глупости и скандали. Как сте карали по 10 дена и после 5 дена на сервиз и прочие. Обаче независимо от всичсо на мен Киата си ми харесва. СБОГОМИ си останете с добро. Живи и здрави.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Понякога колегите са заядливи, но не мислят зло на никой! Алфа карал ли си да говориш така, не и по-добре и да не караш. Карай си корейското бръмбърче и си му се кефи, ебаси боклуците, кво ги сравняваш тез корейци с италианците, ферари, ламбо все марки, а киа...немам думи, все едно чувам за дачия. Аре стига верно от над година проучваш ебаси майката., книга ли пишеш!?
Някой ти се урепчил и ти реши да не си купуваш алфа, порасни приятелю, май верно книжка дали си взел се чудя..аз като си харесам нещо, боли ме фикоса кой кво приказвал. На крив х*й, вълната му пречи.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment