Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Мда и аз не разбрах един вид Митото е евтино, май
    А бе как бе точно обратното е! Излиза, че Митото е много скъпо.
    Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• А "Мини" евтино ли е?
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
        Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        А "Мини" евтино ли е?
        Голям спор, голямо нещо...
        Няма значение по скъпо ли е или не...
        Който иска ще си купи нова Алфа и това, пък дали си заслужава, по-добре не си задавайте този въпрос
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ти хем се каниш от толкова време да си купуваш, нова Алфа, хем постоянно ги сравняваш с Фиат, Сузуки, Бозуки и кво ли още не. Ми скъпо е Мито и всички Алфи са скъпи. Мито не е конкурент на Пунто или Корса. Мито е конкурент на Мини и другите премиум коли в тоя клас. За това Кики те попита, евтино ли е Минито, щото и то не е от най-евтините
          Пробвай да идеш в мола, в най-лъскавия магазин и ги питай, що техните пловери са по скъпи от тия на Илиенци, дето даже са по-дебели и топлят повече
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
            Ти хем се каниш от толкова време да си купуваш, нова Алфа, хем постоянно ги сравняваш с Фиат, Сузуки, Бозуки и кво ли още не. Ми скъпо е Мито и всички Алфи са скъпи. Мито не е конкурент на Пунто или Корса. Мито е конкурент на Мини и другите премиум коли в тоя клас. За това Кики те попита, евтино ли е Минито, щото и то не е от най-евтините
            Пробвай да идеш в мола, в най-лъскавия магазин и ги питай, що техните пловери са по скъпи от тия на Илиенци, дето даже са по-дебели и топлят повече
            Добре де виж сега! Минито е продукт на БМВ все пак. Айде с това съм съгласен. Това се отнася и за КИКИ! Обаче не мога да се примеря с това, че почти с едни и същи двигатели това МиТо тая шусейна въшка струва колкото флагмана на френската компания Рено Лагуна!

Comment

• Че те много въшки струват колкото Лагуна - нали това ти обяснявам
              sigpic

Comment

• флагмана на френската компания рено вика
                хахахахахаххахахах

******и и флагмана човек :Д
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  флагмана на френската компания рено вика
                  хахахахахаххахахах

******и и флагмана човек :Д
                  Така съм чел из интернет когато е ставало дума за Рено Лагуна! Така го пишат.

Comment

Добре де виж сега! Минито е продукт на БМВ все пак. Айде с това съм съгласен. Това се отнася и за КИКИ! Обаче не мога да се примеря с това, че почти с едни и същи двигатели това МиТо тая шусейна въшка струва колкото флагмана на френската компания Рено Лагуна!
                    Последния път когато видях Мито или Фиат 500 да се движи, го караха точно същите нагласени мадами, като шофьорките на Мини Купъри. И това не е случайно

Ще ти го обясня и по друг начин. Ти самия в началото на темата се вайкаше, че не си си купил Алфа, ами си взел Киа-та си. И що съжеляваш - защото усещаш, че Алфата и Киата са различни коли. И затова са различни и в цените. Затова Алфите са по-скъпи, защото много хора са като теб. Не си купуват Алфа, щото е скъпа и после цял живот съжеляват. Щото скъпа, евтина, харесва им. Като си мислиш, че тая "шОсейна въшка" трябва да се раздава за без пари, понеже е като другите коли, що искаш да си купиш точно Алфа. Пусни тема във форума на сузуки, рено или каквото смяташ, че е най-разумно да си купиш
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Последния път когато видях Мито или Фиат 500 да се движи, го караха точно същите нагласени мадами, като шофьорките на Мини Купъри. И това не е случайно

Ще ти го обясня и по друг начин. Ти самия в началото на темата се вайкаше, че не си си купил Алфа, ами си взел Киа-та си. И що съжеляваш - защото усещаш, че Алфата и Киата са различни коли. И затова са различни и в цените. Затова Алфите са по-скъпи, защото много хора са като теб. Не си купуват Алфа, щото е скъпа и после цял живот съжеляват. Щото скъпа, евтина, харесва им. Като си мислиш, че тая "шОсейна въшка" трябва да се раздава за без пари, понеже е като другите коли, що искаш да си купиш точно Алфа. Пусни тема във форума на сузуки, рено или каквото смяташ, че е най-разумно да си купиш
                      Добре де така е съгласен съм. Обаче темата не съм е пуснал само за мен какво съм мислил да си купя. А е пуснах за всички, които влизат четат и пишат във Форума с цел всеки да си каже мненито и да обменим малко опит най - вече из между тези съфорумци, които са карали и все още карат Алфа Ромео. По темата, обаче дали си заслужава човек ако има пари и финансовата възможност да си купи нова Алфа от магазина! Ето за това става въпрос. Това ми е идеята и за това е пуснах темата. Защото из другите форуми на другите автомобилни марки това не се коментира въобще, защото е ясно при всички случаи при тях си заслужава. Обаче тука никога не се е коментирало такъв въпрос относно човек да си купи чисто нова Алфа и нищо не се знае в крайна сметка по този въпрос ни вес ни кос!

Comment

• и като чете чете , писа писа , как мислиш , заслужава ли си ?
                        може ли от една година да го задаваш тоя въпрос и да не си направил някакъв избор ?

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                          и като чете чете , писа писа , как мислиш , заслужава ли си ?
                          може ли от една година да го задаваш тоя въпрос и да не си направил някакъв избор ?
                          И да и не много е относително честно казано.

Comment

• Единствения флагман за който се сещам на Рено е Сафран и това си остава най-тежкарската им кола, за съжаление много отдавна спряна от производство и заменена от запъртъка Велсатис.
                            Last edited by code; d.m.y г., 11:00.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ето го и него Какъв прогрес!
                              Attached Files
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Що за коментар!

Аре като много знаете и преместихте хубавата тема в графата "Общи приказки" - За всичко, което НЕ Е свързано с Алфа Ромео. И ми правите коментари относно, кое било флагмана на Рено Лагуна или Сафран тоест сегашния Вел Сатис някой може ли да ми каже тогава каква е тази елегантно черна лъскава дипломатическа лимузина?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X