Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще откача вече,помогнете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Брат обади ми се ,искам аз да наточа пироно,па може и една кама да се намерим,гумите му може да са нови.
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
      Брат обади ми се ,искам аз да наточа пироно,па може и една кама да се намерим,гумите му може да са нови.
      Хихихи....ти не си ли ходил там??????
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
        Няма да го изгони шефа му.....аз работя в магазин, знам че шефа докато не види не чуе...вярва на подчинените си...А онзи ще украси работата като най-учтивия продавач...
        Тук си прав. Аз съм в хотел и преди 5-6 дни една кифла така се беше разфучала , чеее... Написа 1 страница съчинение в тетрадката за похвали и оплаквания , закани се , че ще ни наклепа на много места и гарантира 90% по-малко гости. За някои неща си бяха прави , но шефа не ги взе много на сериозно. Просто мина в графа "вечно недоволни" и това е.
        Виж ако се повторят оплакванията вече ... ще има ефект , може би.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Една идея от братушките
          Attached Files
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Една идея от братушките
            Това си е произведение на изкуството.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

А за гаврата боята може да бъде на някаква полиуретанова или нитроцелилозна основа . В резултат основната боя се надига заедно с кита и висчко става като Юфка
              Тогава вече трябва да се шкури до метален блясък като подготовка за хромиране например

П.С. Май пак съм се събудил с извратеното подсъзнание
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Абе с простаци какво се занимавате, нито ще поумнее нито нищо.Ако можеш на място му отговряш, но не слизай на нивото на простака, защото каква ще е разликата между теб и него тогава??Без значение, кой бил почнал.
                Разбира ли ти свиня, от кладенчова вода, то нищо ново под слънцето.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Както каза някой от колегите по-горе, трябвало е да му разбиеш носа още при тая реплика. Сега и да го мислиш, все тая. Другия вариант е: отиваш пак там и пак питаш за части за Алфа, тоя ако пак се направи, вече ще си готов и няма да му мислиш много преди да срещнеш юмрука си с носа му. Заеби боята и другите глупости. Кат му счупиш носа, ще му личи цял живот и ще се сеща за какво е...
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

А някой от тези с препоръките за чупене и други телесни повреди ще се включи ли в изплащане на обезщетение, ако случайно повдигналият темата вземе, че го направи, а онзи идиот заведе дело?
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Аз не мога да разбера какви са тия още по-селски изпълнения дето предлагате. Най-добър урок ще му дадете като му застрашите работата. Демек, свързвате се с шефове, пишете оплаквания, ако и от по-горна инстанция са същите капути, спирате да ходите в тоя магазин, казвате на всички приятели и ползвате услугите на по-свестни хора. Рано или късно всички подобни мижитурки ще се окажат леко изолирани и ще си преосмислят държанието.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Колеги, с пирони и др. глупости няма да промените магазина... оплаквания до федерацията за защита на потребителя му е майката, ще им се сгади животеца много бързо ако е написано хитро оплакването.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Б

Братле идеите до тук са гениални! Моята идея е да му набуташ неколко запалки в ауспуха и после само гледай сеир. Другия вариянт е йод на прозорците или захар в резервоара. Стискам палци да си отмъстиш за себе си и за обидата на нашата любима марка Алфа Ромео.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Няма какво да се занимаваш с него, тоя е толкоз прост, че това му е най-голямото наказание.
                            Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Осъзнайте се малко, бе, хора! Има си достатъчно добър законен начин!
                              Селските изпълнения не се лекуват с други селски изпълнения.
                              Мойте уважения, но явно забрави в коя държава живеем та говориш за законни начини. Тук бате си е дивия запад ако ме питаш мене. Само боя му е майката еййй!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Така днеска моето посещение на "Цар Симеон" завърши с цепната устна ( моя ) , цепната вежда ( на главния тъпанар ) и подуто око ( на помошника на главния тъпанар ).
                                Влизам си аз в магазинчето да си купя накрайник за опелчето . Взех го и помежду другото го попитах дали има ремък за алфата. На което ми се отговаря - " Аз продавам части за автомобили , а не за такива боклуци като Алфа, Ровър и тем подобни." На което аз му викам - "Малоумна работа " и тръгвам да излизам , когато чух едно - " Аз ли съм малоумник бе копеленце " и тръгна към мене . Аз понеже съм си бивше боксьорче ..... и така общо взето . После дотърчаха отнякаде някакви араби да ни разтървават. Не мислех че такива работи още се случват по Софията!
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X