Брат обади ми се ,искам аз да наточа пироно,па може и една кама да се намерим,гумите му може да са нови.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще откача вече,помогнете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеБрат обади ми се ,искам аз да наточа пироно,па може и една кама да се намерим,гумите му може да са нови."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеНяма да го изгони шефа му.....аз работя в магазин, знам че шефа докато не види не чуе...вярва на подчинените си...А онзи ще украси работата като най-учтивия продавач...
Виж ако се повторят оплакванията вече ... ще има ефект , може би.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЕдна идея от братушките166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
А за гаврата боята може да бъде на някаква полиуретанова или нитроцелилозна основа . В резултат основната боя се надига заедно с кита и висчко става като Юфка
Тогава вече трябва да се шкури до метален блясък като подготовка за хромиране например
П.С. Май пак съм се събудил с извратеното подсъзнаниеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Абе с простаци какво се занимавате, нито ще поумнее нито нищо.Ако можеш на място му отговряш, но не слизай на нивото на простака, защото каква ще е разликата между теб и него тогава??Без значение, кой бил почнал.
Разбира ли ти свиня, от кладенчова вода, то нищо ново под слънцето.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Както каза някой от колегите по-горе, трябвало е да му разбиеш носа още при тая реплика. Сега и да го мислиш, все тая. Другия вариант е: отиваш пак там и пак питаш за части за Алфа, тоя ако пак се направи, вече ще си готов и няма да му мислиш много преди да срещнеш юмрука си с носа му. Заеби боята и другите глупости. Кат му счупиш носа, ще му личи цял живот и ще се сеща за какво е...(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
А някой от тези с препоръките за чупене и други телесни повреди ще се включи ли в изплащане на обезщетение, ако случайно повдигналият темата вземе, че го направи, а онзи идиот заведе дело?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Аз не мога да разбера какви са тия още по-селски изпълнения дето предлагате. Най-добър урок ще му дадете като му застрашите работата. Демек, свързвате се с шефове, пишете оплаквания, ако и от по-горна инстанция са същите капути, спирате да ходите в тоя магазин, казвате на всички приятели и ползвате услугите на по-свестни хора. Рано или късно всички подобни мижитурки ще се окажат леко изолирани и ще си преосмислят държанието.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Колеги, с пирони и др. глупости няма да промените магазина... оплаквания до федерацията за защита на потребителя му е майката, ще им се сгади животеца много бързо ако е написано хитро оплакването.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Б
Братле идеите до тук са гениални! Моята идея е да му набуташ неколко запалки в ауспуха и после само гледай сеир. Другия вариянт е йод на прозорците или захар в резервоара. Стискам палци да си отмъстиш за себе си и за обидата на нашата любима марка Алфа Ромео.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеОсъзнайте се малко, бе, хора! Има си достатъчно добър законен начин!
Селските изпълнения не се лекуват с други селски изпълнения.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Така днеска моето посещение на "Цар Симеон" завърши с цепната устна ( моя ) , цепната вежда ( на главния тъпанар ) и подуто око ( на помошника на главния тъпанар ).
Влизам си аз в магазинчето да си купя накрайник за опелчето . Взех го и помежду другото го попитах дали има ремък за алфата. На което ми се отговаря - " Аз продавам части за автомобили , а не за такива боклуци като Алфа, Ровър и тем подобни." На което аз му викам - "Малоумна работа " и тръгвам да излизам , когато чух едно - " Аз ли съм малоумник бе копеленце " и тръгна към мене . Аз понеже съм си бивше боксьорче ..... и така общо взето . После дотърчаха отнякаде някакви араби да ни разтървават. Не мислех че такива работи още се случват по Софията!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment