Самото предаване е снобария, това е. Мразя подобни предавания. А за сървайвър не си ме разбрал. Кажи ми какво е усещането, ако си сам на едно такова място и занеш, че около теб няма хеликоптери, лодки, медицински екип и т.н, и как би се чувствал ако знаеш, че ако се порежеш веднага ще те ваксинират с толкова ваксини колкото в град няма да ти бият. В кой от двата случая адреналина ще ти бъде на шест, така че не ми говори за тия екскурзианти, които се хранят по добре от нашенски пенсионер със средна пенсия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Биг Брада 4
Collapse
X
-
Да бе затова се връщат с по 15кг по-лекисърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа бе затова се връщат с по 15кг по-лекисърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеЧовека дава 500 лева да му счупат носаняма толкова изпростяло предаване
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЕ какво му е изпростялото. Показват ти сред каква измет живееш...часовника ми е верен и точно за това не искам докато съм си в къщи да продължавам да да гледам простотия
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениее как го разбра, че е арабин))
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
този брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за измекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:42.
Comment
-
galinves71 сигурен съм, че в американския брадър са по-тъпи и от най-тъпите в нашенския. Американците са много прост народ и тва е. А снощи мъжа на Ирена кво я направи ако не сте гледали в zazz.bg е в топ40sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениее как обобщи за 300 млн нация
иначе ББ 4 още малко простее... семпло е ощеНие сме американци всички други да мрат
цербера на света - много са ми неприятни, сигурно си личи ама това си е мое мнение.
sigpic
Comment
-
Някой от Варна няма ли да каже кой е тоя Константин - Ескобара, че ми стана интересно? Струва ми се от контингента такъв един, иначе изглежда гъзар само за мутра може да му дадат 3гsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениетози брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за имекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment