Известие

Collapse
No announcement yet.

Биг Брада 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Самото предаване е снобария, това е. Мразя подобни предавания. А за сървайвър не си ме разбрал. Кажи ми какво е усещането, ако си сам на едно такова място и занеш, че около теб няма хеликоптери, лодки, медицински екип и т.н, и как би се чувствал ако знаеш, че ако се порежеш веднага ще те ваксинират с толкова ваксини колкото в град няма да ти бият. В кой от двата случая адреналина ще ти бъде на шест, така че не ми говори за тия екскурзианти, които се хранят по добре от нашенски пенсионер със средна пенсия.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Да бе затова се връщат с по 15кг по-леки сърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Човека дава 500 лева да му счупат носа няма толкова изпростяло предаване

155 2.5 V6
        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Да бе затова се връщат с по 15кг по-леки сърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси
          Връщат се по слаби, тези които са влезли дебелаци, просто там се хранят доста правилно и дори разделно, това е цялата истина. Ееееееееееееее писна ми да обяснявам.........
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
            Човека дава 500 лева да му счупат носа няма толкова изпростяло предаване
            Е какво му е изпростялото. Показват ти сред каква измет живееш, за да си свериш часовника, а не да си мислиш, че сме най умните и най красивите в света.
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
              Е какво му е изпростялото. Показват ти сред каква измет живееш...
              ами точно де часовника ми е верен и точно за това не искам докато съм си в къщи да продължавам да да гледам простотия
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                е как го разбра, че е арабин ))
                Toй сам си каза,че майка му е българка,а баща му е арабин.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

ми добре е момичето, кво не й харесвате

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

sigpic

Comment

този брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за измекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?
                      Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:42.

Comment

galinves71 сигурен съм, че в американския брадър са по-тъпи и от най-тъпите в нашенския. Американците са много прост народ и тва е. А снощи мъжа на Ирена кво я направи ако не сте гледали в zazz.bg е в топ40
                        sigpic

Comment

е как обобщи за 300 млн нация

иначе ББ 4 още малко простее... семпло е още
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                            е как обобщи за 300 млн нация

иначе ББ 4 още малко простее... семпло е още
                            Е ясно е че цвета на нацията е 2-3 милиона от тия 300, останалите тъпчовци са много удобни на тоя 1% и гордо носят етикета "американец" лепнат в десятката на челото Ние сме американци всички други да мрат цербера на света - много са ми неприятни, сигурно си личи ама това си е мое мнение.
                            sigpic

Comment

Някой от Варна няма ли да каже кой е тоя Константин - Ескобара, че ми стана интересно? Струва ми се от контингента такъв един, иначе изглежда гъзар само за мутра може да му дадат 3г
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                                този брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за имекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?
                                Абе ти кво написа бе, ти нещо запек ли имаш, кви са тия безумици. Ти знаеш ли колко индиАнци са прочистени в Северна америка над 2 000 000 и то по неофициални данни. Ти за ония с белите качулки в щатите нещо чел ли си, кво ми даваш за пример тия точно. Те са най големите спецове по прочистване на коренно население при това. Ние сме адски толерантни тук.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X