Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой от какво се дразни най много !!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе ти нещо заралииче ми се чини че си.....траеш си нещо, не идваш по срещички, иначе гледам че си праснала снимки от самарското знаме.......
Ще се обидим.....
Аз да дойда ама нямам вече с какво,а през лятото да си призная честно ми беше много жега по обед в 12 часа на паметника ... ужас ... е сега вече не е горещо,но пък нямам кола...
Иначе веднъж бях на кафе с Колеги на Зарата ... но бяхме само 4-5 души.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПо темата: мноооого ме дразни някой да си хвърля боклуците от колата през прозореца!
И на заблудените пешеходци - ДАААА!!!
И на спящите(и неспящите овчари) "шофери" дето се целят в колата ми - ДАААА!!!Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:16.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Дразня се (НАПРАВО СТАВАМ НЕНОРМАЛЕН!) когато някои говори лоши неща за Алфа Ромеоили пък някои когато се опита да се забива с приятелката ми
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениее сега вече не е горещо,но пък нямам кола..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНачи като се сдобиеш наново няма да имаш никакво извинение.....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДразня се от това че полицая може да направи с теб на практика каквото си поиска."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
незнам от кое да започна но 1 ще споделя.най-много се дразня когато при мен дойде някой за съвет и аз го напътя ако е по моята компетенция(по принцип съм доста услужлив и щедър на съвети)и съм му дал правилен съвет а той сякаш на пук срещу себеси продължава по своему.е на това му викам тепегьозлък,много, ама много се дразня.1 колега преди около година жена му замина за белгия на гурбет или по-скоро на курбет но това е друга тема ,и преди около месец се върна за децата и той остана сам.тя въобще не го бръснеше за 2 пари но преди да ги вземе дойде да ме пита дали да ги пуска или не.вика знам че няма да им е лесно.големият му син е 12клас а малкия 6 от малцинствата са и с 2 думи малко кух.посъветвах го поне да остане малкия да си искара школото в българия и тогава да отиде за да работи.уж ме молеше за това а в 1 момент ми вика- ти приятел ли си или душманин,да не ми завиждаш че отиват?ей направо ми завряха екстрементите.има 20бона кредит,работи за 600лв няма брава на входната врата на апартамента а онази казва че изкарвала по 70-80 евро на ден.казах му че ако отидат децата направо да забрави за тях.щом не му е дала 1лв да погаси част от кредита а му рекла всеки да си харчи спечеленото какво чакаш от нея.направо докато го съжалявах в 1 момент си казах че на дебелата му тиква това му се пада.дойде си за 1 месец и 1 ден не стоя при него отиде при майка си да я спонсорира щот била бедна,брат и от 20 години в канада има собствен бизнес .ади стига съм ви отекчавал ето на това се вбесявам много.
Comment
-
То така и започнах да спамя из тази тема,нека се похваля че днес харесах една кола по снимки и характеристики от Мобилето и ако някой от София има желание да ми направи тази услуга много,ама адски много бих се радвала ако може да огледа автомобилчето на място ...
И дано все пак намеря кола от тук за да не си губя време,нерви и излишно пари да си внасям ... че ще е същата АЛФА е повече от сигурно ... Веднъж Алфа,за винаги АЛФА !!!
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
Comment