Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой от какво се дразни най много !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
    дразня се когато съм с приятелката ми и да ми се досере !

ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

• Дразня се от трафика по пътищата, заблудените пешеходци и от червените вълни
      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Абе ти нещо заралииче ми се чини че си.....траеш си нещо, не идваш по срещички, иначе гледам че си праснала снимки от самарското знаме.......
        Ще се обидим.....

Аз да дойда ама нямам вече с какво,а през лятото да си призная честно ми беше много жега по обед в 12 часа на паметника ... ужас ... е сега вече не е горещо,но пък нямам кола...
        Иначе веднъж бях на кафе с Колеги на Зарата ... но бяхме само 4-5 души.
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          По темата: мноооого ме дразни някой да си хвърля боклуците от колата през прозореца!
          ООО ДААА!!! И пред блока и около блока и къде ли не, на места дето не са за това!!!

И на заблудените пешеходци - ДАААА!!!
          И на спящите(и неспящите овчари) "шофери" дето се целят в колата ми - ДАААА!!!
          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:16.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Дразня се (НАПРАВО СТАВАМ НЕНОРМАЛЕН!) когато някои говори лоши неща за Алфа Ромео или пък някои когато се опита да се забива с приятелката ми

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              е сега вече не е горещо,но пък нямам кола...
              Начи като се сдобиеш наново няма да имаш никакво извинение.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Начи като се сдобиеш наново няма да имаш никакво извинение.....
                Там съм със сигурност ... дано само да намеря читава кола ...
                Born to make me happy

Comment

• Най-любими са ми тези със запалените халогени през деня. Най-често собственици на БМВ е36 или Рено Меган
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Дразня се от това, че още съм новобранец в този форум и съм без авторитет.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• сменет заглавието на темата на "кой какво работи"...или май вече имаше такава айде мода с най голямата метла да бърше

аз се дразня от некадърници и самонадеяни хора без покритие
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Дразня се от това че полицая може да направи с теб на практика каквото си поиска.
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Дразня се от това че полицая може да направи с теб на практика каквото си поиска.
                          Глупости - няма действие в света на което да няма равно по сила, и обратно по посока противодействие.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• незнам от кое да започна но 1 ще споделя.най-много се дразня когато при мен дойде някой за съвет и аз го напътя ако е по моята компетенция(по принцип съм доста услужлив и щедър на съвети)и съм му дал правилен съвет а той сякаш на пук срещу себеси продължава по своему.е на това му викам тепегьозлък,много, ама много се дразня.1 колега преди около година жена му замина за белгия на гурбет или по-скоро на курбет но това е друга тема ,и преди около месец се върна за децата и той остана сам.тя въобще не го бръснеше за 2 пари но преди да ги вземе дойде да ме пита дали да ги пуска или не.вика знам че няма да им е лесно.големият му син е 12клас а малкия 6 от малцинствата са и с 2 думи малко кух.посъветвах го поне да остане малкия да си искара школото в българия и тогава да отиде за да работи.уж ме молеше за това а в 1 момент ми вика- ти приятел ли си или душманин,да не ми завиждаш че отиват?ей направо ми завряха екстрементите.има 20бона кредит,работи за 600лв няма брава на входната врата на апартамента а онази казва че изкарвала по 70-80 евро на ден.казах му че ако отидат децата направо да забрави за тях.щом не му е дала 1лв да погаси част от кредита а му рекла всеки да си харчи спечеленото какво чакаш от нея.направо докато го съжалявах в 1 момент си казах че на дебелата му тиква това му се пада.дойде си за 1 месец и 1 ден не стоя при него отиде при майка си да я спонсорира щот била бедна,брат и от 20 години в канада има собствен бизнес .ади стига съм ви отекчавал ето на това се вбесявам много.

Comment

• Второто от което се дразня е негативизма на современия болгарин и убеждението му че освен нищо не се оправя, той е най зле на света
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• То така и започнах да спамя из тази тема,нека се похваля че днес харесах една кола по снимки и характеристики от Мобилето и ако някой от София има желание да ми направи тази услуга много,ама адски много бих се радвала ако може да огледа автомобилчето на място ...

И дано все пак намеря кола от тук за да не си губя време,нерви и излишно пари да си внасям ... че ще е същата АЛФА е повече от сигурно ... Веднъж Алфа,за винаги АЛФА !!!

Born to make me happy

Comment

Working...
                                X