Първоначално публикувано от MaVrUt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa MiTo позор за марката.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениекоето и да е
виж - много харесвам 6цата и 1ца купе - страхотни коли с много добри мотори като цяло.
от алфите много харесвам Брера, 147, 159 и ми не ми е много приятно, че гамата им мотори отстъпва на горните.
Но нека не забравяме, че там където свършват цените на Алфите почват цените на БМВ.
И нека не забравяме, че съм ФЕН на своята си марка и ще си я карам с кеф, ако ще да трябва да си удрям главата и в тъп ръб.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАз не казвам, че АЛФА е най-добрата! Просто на мен ми доставя най-голям кеф!
лошото колега е, че с го'син Лука ди Мео каза, че с Мито трябвало марката да се възроди и да била възвърнела славата и добрите си дни. С всичките 78 коня ли ще трябва да стане това или с част от тях?
и темата е зарад това, не за бмв или за немското автомобилостроене като цяло.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениее кеф де ...
лошото колега е, че с го'син Лука ди Мео каза, че с Мито трябвало марката да се възроди и да била възвърнела славата и добрите си дни. С всичките 78 коня ли ще трябва да стане това или с част от тях?
и темата е зарад това, не за бмв или за немското автомобилостроене като цяло.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Голфа няма дефекти, затова няма и сервизи за голф , произвеждата се малко части, ако недай боже се натресе някъде, само тогава се чупи нещо, той просто върви, понякога и без гориво /това се дължи на немския гений/, той вечен, вътре нищо не се чува, само свиренето на вятъра , ако поотвориш прозорците /никой не може да върви пред него, освен вятъра/ само пирамидите са по трайни от него мдааааLast edited by fred; d.m.y г., 12:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
е не те касае, но носи емблемата на Алфа и респективно се приема, че е алфа и това влияе на общата репутация на марката, за коята казваме, че ни пука, нали?Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениесамо пирамидите са по трайни от него, мдааааEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениее не те касае, но носи емблемата на Алфа и респективно се приема, че е алфа и това влияе на общата репутация на марката, за коята казваме, че ни пука, нали?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениеаййдеее и търтея намесихме в темата/, но всъщност може и да не е случайно пък....
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТова косвено /ти вярно го наричаш пирамида/, но всъщност може и да не е случайно пък....
Ясно - Търтея е виновен, че митко е маломощен.
То сигурно и Търтея е направил немските машини вечни и нескърцащи на 5 години. Търтея и Маврута са пирамида.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениеЯсно - Търтея е виновен, че митко е маломощен.
То сигурно и Търтея е направил немските машини вечни и нескърцащи на 5 години. Търтея и Маврута са пирамида.А преди това е построил пирамидите
/много обичам вино мавруд/
Last edited by fred; d.m.y г., 12:41.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДобре де, обясни ми защо караш АЛФА?! Отговори ми честно на тоя въпрос!
Comment
-
Абе последната истинска алфа си беше за мен 75 .... и другите алфи (по-новите) са добри, но не толковаЧакаме 169, задно предаване, платформа от мазерати какво повече, а и 8С Компетизионе не е за изхвърляне, тъпото е че Митето го имитира ама с тея 78 коня незнам как ше го настигне
Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 13:47.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Маврут - Ти си най-голямото дете по твоята логика виж - "и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето" е тогава кфо викаш че които определя по колата бил дете...ми ти си още в болницата(Новороден си)
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment