Известие

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson или Nokia???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    колега, е71 можеш ли да ми кажеш колко му държи батерията, че съм му метнал око ама не познавам никой, който да има такъв и съответно да ми каже реално колко време трае на едно зареждане (говоря по 2 часа на ден горе-долу)

ПП: батерията на сегашния ми е51 ме изкарва 3 дена , понякога 4 ама рядко.... иначе много хубаво телефонче и то, вече издържа няколко падания от доста високо и само леко понаскърцва на едно място
    Стоянееееееееее аз съм с е 71, батерията е супер телефона е мнооого по добър от н 95, няма да сбъркаш. Навигацията я хакнах герминската и бачка бижу, иначе от нокия искат да си цакаш за да ползваш тяхната.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

тръгнах с нокиа,но човек трябва и да се развива!От три години съм със Сони-Ериксон 800 и още не отказва.Имам много перфектно запечатани моменти с него.Почвам да го мразя!Не се чупи пущината!Иначе,като чуя Нокия,все правя аналогия с дуализма : нокиа3310 и фолф2.Заедно много си пасват.Стабилна диагноза!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        тръгнах с нокиа,но човек трябва и да се развива!От три години съм със Сони-Ериксон 800 и още не отказва.Имам много перфектно запечатани моменти с него.Почвам да го мразя!Не се чупи пущината!Иначе,като чуя Нокия,все правя аналогия с дуализма : нокиа3310 и фолф2.Заедно много си пасват.Стабилна диагноза!
        И аз имам Сони Ериксон К700 от както излезе и все още държи машинката не иска да се счупи,че да си взема друг!А относно Нокия-менюто не ми харесва,а и от към механиката не са много добри,но в крайна сметка един харесва руси ,друг черни ......въпрос на избор?
        sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

Вземи си едно НТС 3300 и мирясай. В момента цените им са паднали, а машинката е невероятно надеждна и работи много стабилно.

И повярвай ми, ще имаш истинска навигация и ще можеш да качиш всички възможни навигационни програми - аз лично съм качил Route 66, iGo, Garmin, Destinator, TomTom и още няколко барабар с картите.
          Last edited by pinko; d.m.y г., 22:22.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

НТС 3300???
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex