Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Sony Ericsson или Nokia???
Collapse
X
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
тръгнах с нокиа,но човек трябва и да се развива!От три години съм със Сони-Ериксон 800 и още не отказва.Имам много перфектно запечатани моменти с него.Почвам да го мразя!Не се чупи пущината!Иначе,като чуя Нокия,все правя аналогия с дуализма : нокиа3310 и фолф2.Заедно много си пасват.Стабилна диагноза!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениетръгнах с нокиа,но човек трябва и да се развива!От три години съм със Сони-Ериксон 800 и още не отказва.Имам много перфектно запечатани моменти с него.Почвам да го мразя!Не се чупи пущината!Иначе,като чуя Нокия,все правя аналогия с дуализма : нокиа3310 и фолф2.Заедно много си пасват.Стабилна диагноза!
sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo
Comment
-
Вземи си едно НТС 3300 и мирясай. В момента цените им са паднали, а машинката е невероятно надеждна и работи много стабилно.
И повярвай ми, ще имаш истинска навигация и ще можеш да качиш всички възможни навигационни програми - аз лично съм качил Route 66, iGo, Garmin, Destinator, TomTom и още няколко барабар с картите.Last edited by pinko; d.m.y г., 22:22.
Comment
Comment