Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Ти па кво се смееш бе? Ти умения имаш ли, а? И ако имаш откъде ги имаш, може би свише? Или по друг начин? А уменията може и да си ги купиш може би, за какво ти е да караш няколко години?
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

аз понеже ни съм гей, ни мамино синче ,нито и двете заедно, явно нямам умения
      затова и ми е смешно
      ама аз и не карам со 150 у градо
      оти си знам дека ни го моем тфа искустфо
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз понеже ни съм гей, ни мамино синче ,нито и двете заедно, явно нямам умения
        затова и ми е смешно
        ама аз и не карам со 150 у градо
        оти си знам дека ни го моем тфа искустфо
        явно е време да пробаш.
        ил да са научиш.

аз от днеска имам цел заветна: да са научавам.
        одъртех, акъл ми не доде, ни па умения, шегое.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Тъй тъй...

Най-напред да кажа за всички, който определят уменията по възрастта. Ами за съжаление на всички чичовци уменията на идват с възрастта. Именно затова се наричат умения, защото се придобиват по някакъв начин. Има шофьори, които и 100 години да карат пак няма да се научат да карат както някой 18-19 годишен, който просто си го може, защото е придобил умения по един или друг начин.

А относно хората, които твърдят, че абсолютно спазват закона и правилата и по изключение понякога вдигат с 10 над разрешеното, защото се разсеяли или бързали, мога само да кажа, че лъжат себе си по този начин. Така като гледам по форумите колко хора обясняват как спазват закона си мисля, че като изляза от нас трябва да видя нещо по-различно от реалността, с която се сблъскваме на всяко едно кръстовище всеки един ден.
          По улиците се кара, за да се стигне от една точка до друга. Тук локуми относно УМЕНИЯ просто са неуместни. Погледни една елементарна статистика от КАТ за катастрофите и виж колко висок е процента на младите (КАТО възраст шофери). Възрастта колега сваля тестостерона и пишкомерството. Аз сега съм на 30 и съм различен от това, което бях на 20, сега не тичам към кравата да я оправя, а просто лека полека пасейки стигам до нея и пак я онождам, а след години ще казвам "на който му се такова да дойде при мен". Наивно е да се смята, че с възрастта НЕ СЕ ПРИДОБИВА ОПИТ.
          Примера е от един виц нямам авторски права.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

дивото прасе е станал сериозен
            ебати
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

дивото прасе е станал сериозен
              ебати
              Само да уточня, ДИВА СВИНЯ не ПРАСЕ. Прасе е за питомно гуде.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Тъй тъй...

Най-напред да кажа за всички, който определят уменията по възрастта. Ами за съжаление на всички чичовци уменията на идват с възрастта. Именно затова се наричат умения, защото се придобиват по някакъв начин. Има шофьори, които и 100 години да карат пак няма да се научат да карат както някой 18-19 годишен, който просто си го може, защото е придобил умения по един или друг начин.
                А относно хората, които твърдят, че абсолютно спазват закона и правилата и по изключение понякога вдигат с 10 над разрешеното, защото се разсеяли или бързали, мога само да кажа, че лъжат себе си по този начин. Така като гледам по форумите колко хора обясняват как спазват закона си мисля, че като изляза от нас трябва да видя нещо по-различно от реалността, с която се сблъскваме на всяко едно кръстовище всеки един ден.
                Повечето неща идват обаче с възраста, ако ги развиваш разбира се, това е факта.Ти ако имаш фирма и търсиш хора, на които можеш да разчиташ за сериозна рабата ще изискаш едно от качеставата им да бъде стажа им в конкретната област, ако ще продаваш краставици на пазара, искаш да спестиш ще търсиш по млади .А ако ти източен мъдрец и си набираш ученици всимаш подрастващи.Ии за президент в САЩ се иска 40 години възраст, у нас 45 май и т.н. или според теб и това е неправилно? То за едно образование се учи 4-5 години, за медицина - 6г и като излезе да не е случайно подготвен с всички умения?
                Та в заключение -човек който е придобил умения не кара като идиот в града или извънграда.Обикновено който няма възпитание и някои други неща няма и умения добри, а на стари годи си е същият или е станал още по голям идиот.
                Иначе живота е доста кратък и всичко е суета в крайна сметка, та няма защо да се косим
                Last edited by fred; d.m.y г., 14:23.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Ясно ми е че освен да ми циврите че съм виновен друго тук няма да се види ....
                  Кофтито просто е че всички се изцепвате на пътя и после в подобни теми цвилите колко са грешни останалите и какви ангели сте вие .... (тези които са на 30+ са изключения те вече са с мозък в главите и е голяма рядкост да правят глупости естествено и при тях има изключение)
                  Просто ако бях направил темата "какъв е рекорда ви за скорост градско сигурно щеше да има и такива които са карали с 220" ... и съответно такива които да им се карат тва е живота и по никакъв начин не ме убиждате с тва че ми пищите на главата за това че съм ненормален ... В крайна сметка всеки прави глупости и никой от нищо не е застрашен ... и никога не е късно да станеш за резил
                  (п.п.: това не са оправдания както един колега нарече думите ми... просто коментар)

Comment

Понеже пак стигнахме до - който е безгрешен пръв да хвърли камък... да ви светна, че това не оправдава всичко и винаги, изобщо това мислене ми напомня за оная притча с треската и гредата.
                    Та 10 - 15 км. отгоре или пререждане на колоната през другата лента може да са трески, ама 150 в населено място са направо гредоред!
                    Че то преди да си докоснал спирачката при тая скорост си изминал още поне 50 метра... със спирачния път не ми се ще и да смятам.
                    Хайде мислете малко с горните глави преди да ползвате автомобилите си като средство за удължаване на пишките!!!
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      Ясно ми е че освен да ми циврите че съм виновен друго тук няма да се види ....
                      Кофтито просто е че всички се изцепвате на пътя и после в подобни теми цвилите колко са грешни останалите и какви ангели сте вие .... (тези които са на 30+ са изключения те вече са с мозък в главите и е голяма рядкост да правят глупости естествено и при тях има изключение)
                      Просто ако бях направил темата "какъв е рекорда ви за скорост градско сигурно щеше да има и такива които са карали с 220" ... и съответно такива които да им се карат тва е живота и по никакъв начин не ме убиждате с тва че ми пищите на главата за това че съм ненормален ... В крайна сметка всеки прави глупости и никой от нищо не е застрашен ... и никога не е късно да станеш за резил
                      (п.п.: това не са оправдания както един колега нарече думите ми... просто коментар)
                      Ти мисли малко повече, защото при такива скорости един по-едър помияр под колелата ти и си самолет за кратко, после кюфте!
                      Точно тоя цирк съм го виждал на същия булевард с 2 състезателчета с Аудита... и едно нещастно коли което се измъкна от каишката на водещата го баба и претърча булеварда, картинката не беше за разправяне.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А бе забелязал съм, че колкото повече остарявам....по малко вдигам адреналина с висока скорост
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз продължавам да твърдя, че с възрастта не идва умение.
                          С възрастта може да дойде един вид умереност. Т.е. на светофара някой като се напъва да тръгне да не го отразиш, защото много голяма част от младите шофьори само това им трябва.

Но определено считам, че има хора с 20 години стаж зад волана, които също се палят. Опасни са чичковжите с шапки, опасни са и джигитите. Има и такива, на които явно живота не се е усмихнал и като видят някое младо момче с 20 години по-малко от тях в 3 пъти по-скъпа кола и им прищраква нещо. Определено има много хора над 30, които са с разум на 16-годишни.

Да не говорим за катастрофите по пътищата лятото към и на връщане от морето. Че там доста хора над 30 си избиват семействата. И какво като са карали може би 10 години до морето и обратно?

И да. Ако имам фирма определено няма да взимам шофьоти на 18, но няма да взимам и на 40. Кой ти дава гаранция какво му е в главата на отсрещния?

Въпроса е там, че не бива да се съди за един човек по възрастта му.

Да не говорим за чичко паричковците с много бързите коли, които са далеч над 20 и 30 години как карат не само нощем, ами и денем.

А тук повечето сме си виждали уменията. Колко феста минаха, с писти без ограничения и там си пролича кой колко...
                          www.facebook.com/workshox

Comment

Еййй... изядохте момчето.
                            Далеч съм от мисълта, че 150 км/ч е скорост за в града, но понякога всеки прави глупости. Сигурен съм, че никъде няма шофьор, който да кара по правилата, особено в София. И няма нито един човек, който на България или на Цариградско шосе да не е вдигнал поне 100 км/ч., но някой просто не си го признава. На това му викам псевдоморализъм.
                            Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                            Възрастта колега сваля тестостерона и пишкомерството.
                            За тестостерона съм съгласен с теб колега, но за второто, мисля че не си прав. И именно това е по - кофтито, тестостерона намалява, но не и ищаха. А и не е за подценяване факта, че с възрастта и рефлексите са доста по- различни от на един младеж, нали? От опит мога да споделя, че точно най - идиотските ситуации са ми от надъхани чичковци, които точно от мерак да се докажат колко са велики правят безумни глупости. Че дори и лятото със скутера, когато имам най - малко участие в тяхното движение и в момента в който ме видят в огледалото, че се промъквам между колоните от коли, кривва в моята посока само и само да не мина пред него. На това как му се вика???
                            Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Ти мисли малко повече, защото при такива скорости един по-едър помияр под колелата ти и си самолет за кратко, после кюфте!
                            Това колега се водят форсмажорни обстоятелства, които могат да ти се случат както в града, така и извън него. Преди години след един ляв завой на магистрала Хемус бяха излязли 5-6 телета (мисля, че го бяха давали и по телевизията). Аз излизах от завоя с позволената за магистралата скорост и за малко не ги залепих, добре, че нямаше други коли по това време. Тогава нямаше да съм самолет дори и за секунда, а директно кюфте. И кой щеше да е виновен в този случай?
                            Last edited by lan; d.m.y г., 16:40.
                            sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
                              Това колега се фодят форсмажорни обстоятелства, които могат да ти се случат както в града, така и извън него. Преди години след един ляв завой на магистрала Хемус бяха излязли 5-6 телета (мисля, че го бяха давали и по телевизията). Аз излизах от завоя с позволената за магистралата скорост и за малко не ги залепих, добре, че нямаше други коли по това време. Тогава нямаше да съм самолет дори и за секунда, а директно кюфте. И кой щеше да е виновен в този случай?
                              Колко пъти е имало телета по магистралата и колко пъти кучета по улиците на София представа имаш ли?
                              На ясно ли си, че едно и също кюфте в града и извън има различен потенциален брой жертви?
                              А за телетата по магистралата виновни са тези които отговарят за правилното и функциониране, точно тия дето никой не им търси отговорност!
                              Last edited by morfius; d.m.y г., 16:35.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Колко пъти е имало телета по магистралата и колко пъти кучета по улиците на София представа имаш ли?
                                На ясно ли си, че едно и също кюфте в града и извън има различен потенциален брой жертви?
                                А за телетата по магистралата виновни са тези които отговарят за правилното и функциониране, точно тия дето никой не им търси отговорност!
                                Не го тълкувай в буквалния смисъл, колега. Мисля, че ще се съгласиш, че като тръгнеш да пътуваш извън града непрекъснато около пътя има всякакъв род добитък, при това по много...
                                А телета има достатъчно, явно не си пътувал скоро в посока Кърджали и надолу. По пътя можеш да срещнеш повече телета, отколкото има кучета в София. И при това по всяко време на денонощието и без никой да ги пази... На това аз му викам идиотщина...
                                За тези, които трябва да отговарят за правилното функциониране съм напълно съгласен, но това е друга и много дълга тема.
                                Успех
                                sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                                X