Известие

Collapse
No announcement yet.

Да пожелаем скорошно оздравяване на Acko 88

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и каква му е поуката - взеха ми книжката за това че съм карал пил значи сега ще карам трезвен...без книжка...с 200(примерно)...мда...

а за това че е член на клуба - на 21 смятам да повдигна въпроса и да предложа да му бъде отказано членството поне за една година поради грубо погазване на правилника и устава на КАРБ и подронване на авторитета на клуба!
    Last edited by bouncer; d.m.y г., 15:08.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

И аз мисля същото
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Венци, кво е значението, че НЕ Е БИЛ ПИЛ?
        та именно за тва му е отнета книжката.... не би трябвало ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧВА В НЕЯ!

защитавайте ги ... после хленчете, че стават ПТП-та по улиците!
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
          Венци, кво е значението, че НЕ Е БИЛ ПИЛ?
          та именно за тва му е отнета книжката.... не би трябвало ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧВА В НЕЯ!

защитавайте ги ... после хленчете, че стават ПТП-та по улиците!

Не защитавам никого...Просто някои ДОБАВЯТ обвинения...Сега че бил пил, после някой ще каже, че направил грабеж, и ще застрелял някоя лелка...А провинението му е че е бил без книжка(изобщо не го омаловажавам) и е това за момента, не е ясно с каква скорост. се е движил и т.н...Не казвам че не трябва да получи наказание, ама едно е да е бил без книжка и друго е да е карал пил, без книжка, и да е направил грабеж...

Обаче всички почнаха да го нападат без дори да са наясно как е станало ПТПто... Аз напред дадох пак пример.... Ами ако аз бях се разамазал? Нищо че не е по моя вина пак ли всички щяха да почнст да обвиняват...

Окей не е трябвало да бъде в колата, но не може да го обвинявате че е карал с 200км и е катострофирал без да знаете дали реално е било така...дали не е било техн. неизправност на колата, дали не го е засякал някой и т.н....Това е кривото и смятам, че не е честно да се сипят тонове лайна без наистина да се разбере какво е станало точно...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Каквото и да е станало никой не ти дава право да караш без книжка.
            На него му пожелавам бьрзо вьзстановяване
            0888515205

Comment

Умната брат и да оздравяваш
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                За всичко съм съгласен! НО! Изчакайте да се изясни случая как точно е станало ПТП то... Сега вярно, че не е трябвало да кара колата и т.н. , но може да не е той виновен за ПТП то....

Миналата вечер както минавах на зелено на един светофар, един мина на червено и съответно се въртях като пумпал... И карах с 60км, но ако бях се нацелил в някой стълб дали нямаше и моята кола да толкова размазана??? Просто идиоти много по пътищата и както казах може всичко да е станало, може и лед да е имало може всичко....

Просто ми се струва че реагирате прибързано и почвате да го нападате без да се знае напълно случилото се.... Ами ако ми се е откачило колело?...

Иначе както казах...Съгласен че не е трябвало да кара без книжка...НО този път не е бил пиян...За карането в нетрезво наказание вече си е получил наказанието и си е взел полука... Това е...
                Кво значи,мое да не е виновен бе брат,той е виновен вече само като се е качил да кара без книжка,па камоли пил Мое да е добро момче,ма заслужава яко наказание,па ако требе ако е член на клубо,да бъде отлъчен,аз смятам че такива хора са срам за клуба Може да съм краен ма тва е положението,не го познавам,не ми и трябва,но накзанието си е наказание
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И нека не забравяме тази тема,всички писахте там,па са го защитавате Киро

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=7327

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Кво значи,мое да не е виновен бе брат,той е виновен вече само като се е качил да кара без книжка,па камоли пил Мое да е добро момче,ма заслужава яко наказание,па ако требе ако е член на клубо,да бъде отлъчен,аз смятам че такива хора са срам за клуба Може да съм краен ма тва е положението,не го познавам,не ми и трябва,но накзанието си е наказание
                    тукмо тва щех да кажа ма без тва за клуба

саммия факт че е в колата е и кара е достатъчен... без значение с колко и как е станало!
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Аз май няма да се кандатирам и догодина за член на клуба....защото си попйвам
                      Щом не станало най лошото....да му е за обица на момчето и по бързо да се оправя!
                      По някой път трябва да изтръпнеш, за да си вземеш поука...то от думи не се получава!!!!
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

аре па вие сичките сте безгрешни бе
                        ебахти ...

стегнете се
                        ясно че е сбъркал
                        ма дайте да го застреляме ...

мноо моля тия дето не са членове мноо да не се изказват за клуба

а ако изключваме всички които са карали пили в клуба ше остане само стефан
                        знаем си се нали?

ай по-полекичка
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Търтей,

много тъпо изказване! аз лично НИКОГА, ама НИКОГА не се качвам в колата пил! и очаквам и другите да постъпват така! всичко останало е свинщина и по законите на страната престъпление. тука не говориме дали е пил или не - говориме че му е взета книжката и той пак сяда да кара щото е повече от закона и той си може. ей в това е проблема! а и този младеж се е съгласим да спазва устава на този клуб а в един момент грубо погазва закона и правилника на КАРБ.

ти ако сядаш в колата си пил е редно да се замислиш, защото си опасен за себе си и околните. всички знаем че хората си мислят че от 2 малки нищо им нема ама това е докато не убеш някой или себе си както нищо ти нема!

Comment

слънце ако четеш внимателно форумо аз съм против дори елементарното превишаване на скоростта
                            ама тука некои се изкараха по-католици и от папата и некак си не е редно
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              слънце ако четеш внимателно форумо аз съм против дори елементарното превишаване на скоростта
                              ама тука некои се изкараха по-католици и от папата и некак си не е редно
                              Къв ти е проблема бе барто,а нешо кат ти бръкнат озаде и се обиждаш,ела поживей с мен да видиш дали се качвам да карам пил,дори и на 20 години не съм го правил !!!!!!!!Киро щом е жив и здрав,трябва да си понесе последствията.Я си представи че тва става след години и до някой такъв седи твоята дъщеря,и си отива,кво ше правиш тогава а Ае малко по трезво мислене,колегата беше праав,ако беше потребител на друг форум,щеше да има едни клетви,едно чудо,а тоя шот си е купил Алфа,дай да го защитаваме.честно ти казвам,ако до него беше мойта щерка,лично щях да отида и да му откъсна главата още в Пирогов

Comment

ами Пчелице,

то веднъж става нали се сещаш....искрено се надявам да почнат да мислят всички безсмъртни, защото ако не дай Боже някой мен ме блъсне и нарани (да не говорим за някой мой близък) пияна свиня КАТ ще й е най-малкия проблем! ако не почнат тези дебили дето редовно си карат пияни да ги бутат по затворите да ги поебът малко мангалите нема да стане по-безопасно да се движиш по улиците.

бахти как се ядосах! а този състезател нашия само да го попитам "Пиле ми ако беше утрепал невинното момиче до тебе?" а? ми ако беше утрепал некой? яом немаш книжка - значи не можеш да караш и точка!!! а и за да ти е двигателя на 40 метра от колата не си карал с 30 км/ч...както и да е. дано да се освести. едно дело и много солидна глоба му пожелавам!!!
                                Last edited by bouncer; d.m.y г., 16:53.

Comment

Working...
                                X