Известие

Collapse
No announcement yet.

Да пожелаем скорошно оздравяване на Acko 88

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз проблеми нямам

това чел ли си го някога?

Йоан 8:1-7
    1. А Иисус отиде на Елеонската планина.
    2. И на заранта пак дойде в храма, и всичкият народ дохождаше при Него. А Той седна и ги поучаваше.
    3. Тогава книжниците и фарисеите доведоха при Него една жена, уловена в прелюбодейство, и като я поставиха насред,
    4. рекоха Му: Учителю, тая жена биде хваната в самото прелюбодейство;
    5. а Моисей ни е заповядал в Закона такива с камъни да убиваме; Ти, прочее, какво казваш?
    6. Казваха това, за да Го изкушават, та да имат с какво да Го обвиняват. А Иисус се наведе надолу и пишеше с пръст по земята, без да обръща на тях внимание.
    7. А като настояваха да Го запитват, Той се поизправи и им рече: който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

а ачко е виновен и то много
      по тази точка никой не спори, най-малкото аз

просто реакцииите на много хора са смешни
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        а ачко е виновен и то много
        по тази точка никой не спори, най-малкото аз

просто реакцииите на много хора са смешни
        С тебе е ясно че немое се спори,аз си казах мнението и тва е,който не му аресва да не го чете и тва е,все пак имаме свобода на словото нали
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пчелата е много прав....а и какъв цитат извади от библията....немой го оспорите
          И аз едно време си мислех, че като дъщеря ми стане на 16г....ще си купя пушка...ама не се оправят така нещата Muro !!!....
          Господ да пази децата ни, че някой неща не може да ги предотвратим!!!
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И аз едно време си мислех, че като дъщеря ми стане на 16г....ще си купя пушка...ама не се оправят така нещата Muro !!!....
            Господ да пази децата ни, че някой неща не може да ги предотвратим!!!
            То тва е ясно бате,ма според мен не бива ама грам да се защитават такива хора,и то на 20 години,демек на 2 петъка шофьор,извинявай ма съм сигурен че когато колата е политнала,той ама въобще си е нямал на представа какво трябва да направи/не че аз знам,ма не карам като луд/,ма иначе дава газ като обезумял нали Пак казвам,може да е приятел на много хора тук,да е жив и здрав,ма да си понесе наказанието
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дойнов, ясно, че никой тука не е ангел небесен. Обаче, както съм казвал и дръг път, има идиотщини, които минават границата и поводът за темата е точно такъв. Верно няма нужда от изхвърляния и "чупене на глави", но ми се струва, че точно тоз младеж трябва да понесе максималното наказание.
              Аз съм карал употребил два пъти. И за двата се срамувам, въпреки че карах с не повече от 40.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ма не, ся не мога да чакам всеки малоумник за всяка конкретна ситуация да му идва акъла чак като стане гафа

кво, сега му остава на тоя да кара в насрещното, докато не блъсне някого ли? щом не може да бъде спрян с отнемане на книжка, остава още един метод за ограничаване.

Отнемането на книжка за дълъг период е сериозно нещо и се прави при сериозни нарушения, не е майтап работа.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Така,аз пуснах въпросната тема с ясната цел НЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ и НАПАДАМЕ Киро ,а да му Пожелаем Бързо да се Оправи и Оздравее.
                  Аз също не одобрявам неговата постъпка ,НО СЕ РАДВАМ,че с Б.Ж са живи и ще се оправят/на нея нищо и няма/.С повечето хора от тук пищещите по тази тема сме си пили бирички и после кой от къде е ,така ,че няма да коментирам някои изказвания.Аз лично когато съм пиян карам мн Гадно,бързо,глупаво и безотговорно ,затова не карам пил.
                  Мисля,че ако слушаме търтея далече ще стигнем и,че неговите мнения са най точни по темата.
                  Това дали ще го съдят или не си е работа на Кат и държавата.Дали си е взел поука си е лично негова работа. А това ,че е член на клуба и го срами също няма да коментирам/можеше да е член и на клуба на пенсионера/ и те ли щяха да се срамуват сего от него и да го отхвърлят.

Моля темата ми да бъде закрита,че няма достатъчно място вече в лайнарката.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Марияне, всичко, което съм писал, е за доброто на пострадалия.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ей всички сме правили грешки и ще продължаваме да правим докато сме живи,от някои се поучаваме от други не,много жестоко го съдите и е смешно,търтея много точно го е казал с примера за Иисус евала
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Само да ПОДЧЕРТАЯ че ПТП-то не е станало по вина на Киро !!!! Бил е засечен от друг автомобил и НЕ Е бил пиян ! Много бързи изводи се направиха тук за съжаление! Добре е че нашите хора са ОК

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                          Само да ПОДЧЕРТАЯ че ПТП-то не е станало по вина на Киро !!!! Бил е засечен от друг автомобил и НЕ Е бил пиян ! Много бързи изводи се направиха тук за съжаление! Добре е че нашите хора са ОК
                          без да се сърдиш ...
                          до ся не съм чул някой да каже ... "ебати аз съм виновен"
                          се някой някъде засякъл
                          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                            без да се сърдиш ...
                            се някой някъде засякъл
                            Ама и да е виновен кво дай да умира у кофите...ако кажеш че ти не си правил грешки никога си връщам думите назад и се извинявам публично на всички...
                            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                            BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                              без да се сърдиш ...
                              се някой някъде засякъл
                              Е предполагам не си бил там за да си толкова сигурен, или греша ? Цялата работа е, че е карал бързо и някой не му е преценил скоростта в следствие на което му излиза на пътя. Инстинкта за самосъхранение веднага те кара да избегнеш прекия удър и от там вече колата е в божийте ръцеКофти съвпадение ... всички караме като изтървани на моменти, въпроса е съдбата ше те бодне ли в гъза точно в този момент. Много тежки думи по адрес на момчето ...
                              Last edited by Kris; d.m.y г., 22:48.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Доколкото разбрах колата която го е засекла......... това е станало при изпреварване от страна на другия автомобил! За скороста НЕЗНАМ каква е била !

П.П. Цветелин.... Батка знаеме си го много добре Киро че обича много да дава газ,но приемете че МОЖЕ БИ той няма вина.... Така е понякога късмета не е с тебе и без да си виновен става белята
                                Last edited by lulin racing; d.m.y г., 22:56.

155 2.5 V6
                                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                                X