Известие

Collapse
No announcement yet.

OMV - пълни идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• OMV - пълни идиоти

Сега зачитам dir.bg и се натъкнах на поредното доказателство за некадърниците в ОМВ: http://dnes.dir.bg/2008/12/30/news3793024.html
    Няма по-големи малоумници от тях!
    Не стига, че горивото им е full of shit, а слагат друго

Колеги,
    много внимавайте по празниците, че да не ви развалят настроението.
    sigpic

Много пъти са щяли да ми сипат бензинец. Дори и в Гърция, хем капачката е червена и пише ДИЗЕЛ. Винаги гледам ако някой ми сипва. А много пъти гледам сам да си сипвам.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

1во къде пише че тва е станало на ОМВ?
      2ро тва не е грешка на компанията, а лично на заспалия служител, който е сипвал .. т.е. може да се случи на която и да е марка бензиностанция... миналата година на брачеда му направиха същия номер на ШЕЛ на пътя за перник...лошото е че последствия за тях нямаше, нищо не направиха, нищо не платиха
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Колега това не е само на ОМВ ами и на други бензиностанции се е случвало. Не мисля че като една ябълка е червива режеш дървото нали? Тва че някой на колонката е смотан прави ли всички 100 човека (например защото не знам по колко персонал имат бензиностанциите) виновни? Аз пък съм си много доволен от алпин дизела Сега като паднаха градусите един приятел, с който спорим коя нафта е по хубава - на ОМВ или на Шел, му е тегаво паленето сутрин, а аз съм си екстра при положение че лятото неговата палеше по лесно

А за внимаването, трябва си - има хора дето сами си сипват и бъркат понякога (визирам една бивша колежка от Хенди която си сипала сама пълен резервоар бензин на нафтова кола по навик от личния автомобил )
        Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 16:40.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
          2ро тва не е грешка на компанията, а лично на заспалия служител, който е сипвал ..
          С това не съм съгласен. Той е назначен от съответната компания и с неговите последствия от действията му, трябва да си ги отнася компанията. После да си го наказват както си искат. Все пак те са го избрали.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

На мен са ми сипвали чиста водичка. Платиха като попове целия ремонт, че даже и 10 литра, ама истински бензин, в тубичка - за да налеят в сервиза след като приключат.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Така де... парите човек си ги търси от компанията, пък тя да си одържа после квото иска на работника. Въпроса е че никоя бензиностанция не може да се застрахова от такива заспали типове за жалост, колкото и да е в интерес на всички ни
              156 2.4 JTD - ex

Comment

Затова на запад си правят професионални застраховки и ги боли фара като се случи нещо такова- застрахователната компания плаща, а те се извиняват на клиента и го черпят някоя и друга промоция, за да го запазят като клиент и да не се разглася случилото се..
                Lexus IS200

Comment

Се тая кой е сгафил, аз на оемвето не стъпвам дори и за бенз да съм закъсал.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                    1во къде пише че тва е станало на ОМВ?
                    2ро тва не е грешка на компанията, а лично на заспалия служител, който е сипвал .. т.е. може да се случи на която и да е марка бензиностанция... миналата година на брачеда му направиха същия номер на ШЕЛ на пътя за перник...лошото е че последствия за тях нямаше, нищо не направиха, нищо не платиха
                    Споменатия Алпин дизел в други бензиностанции го нема

А това какви служители се наемат, си е работа единствено и само на конкретната безиностанция.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

За това аз като зареждам стоя до колонката и гледам какво ми сипват. И чак като напълни резеровара и ми затвори капачката тогава отивам да плащам. А не от вратата "Сипи ми това" и да тръгна. Неприятно наистина, но майката му е да седиш до бензинджията като ти зарежда колата. Случва се отивам да зареждам и на бензиностанцията наспрели една камара коли по всички колонки. Бензинджията ЕДИН (САМ) и вски му казал зареди ми това и хукнал вътре. Аз ако съм на 6 коли и аз мога да се разсеям и да забравя какво са ми казали.

Тъпа случка, но ще му е за урок на пича.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Така е, стой си до колата, да ти е мирна главата, иначе на запад, на изток, какво било, винаги можеш да попаднеш на разсеян човек
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

На мен ми се струва, че някъде по правилниците за бензиностанциите съм чел, че собственика трябва да си седи до колата докато се зарежда. Така, че не е ясно кой точно е виновен.
                          Lexus IS200

Comment

Момчета не знам дано да не се случва ! Аз зареждам само на ОМВ в повечето случай сам , но на касата ми казват примерно "Имате 100 октана за 40лв-фактура" така че трябва и ние да сме по-внимателни !
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                              зареждам само на ОМВ в повечето случай сам , но на касата ми казват примерно "Имате 100 октана за 40лв-фактура" така че трябва и ние да сме по-внимателни !
                              нещо нищо не разбрах от тва дето го каза
                              156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                              X