Известие

Collapse
No announcement yet.

OMV - пълни идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
    Аз съм доволен от ОМВ ... ЕКО също не е за изпускане ... а като сипя от шел харчи много или просто съм попадал на кофти партида ...
    засега на омв бензина ми го гори най-нормално колата; лукойл-а свършва по-бързо, а на шел - все едно се източва от колата докато карам; екото е като лукойла...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За мен ШЕЛ на Ломско шосе е номер 1 ! В-пауър рейсинга им е най-доброто гориво, което съм зареждал в БГ въобще ( ОМВ, ЛУКойл, Петрол, Еко-меко...) !!! И газта им е добра - най-много км изкарвам с нея и като че ли по-добре се набира колицата. (гледам, че идват някакви цистерни на ВИТОГАЗ да зареждат колонките на ШЕЛ?!?).

ОМВ, колкото пъти съм сипал, толкова пъти съм останал НЕДОВОЛЕН ( и от обслужване, и от горивата, и от това, че ме лъжат в количеството)!!

Както беше казал някой колега: в ОМВ влизам само да им се из*ера в тоалетните, за друго НЕ! Гадни измамници!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

"Бутилката е 30 литра, ама нз как само на ОМВ успявате да ми сипвате всеки път по 35-36 литра" ..
        Това все едно и аз съм го разправял тука, веднъж ми се случи на ОМВто пред гробищата - ръснаха ми точно 35-36 литра, като никой досега не бе успявал да мушне повече от 30........
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

по повод статията. Абосолютно винаги гледам какво прави и какво сипва и тогава отивам да плащам от цялата простотия която съществува това е напълно възможно да се случи и за това си се застраховам
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            засега на омв бензина ми го гори най-нормално колата; лукойл-а свършва по-бързо, а на шел - все едно се източва от колата докато карам; екото е като лукойла...
            При мен е същото - от щел за 10лв сипвам и минавам не повече от 20км, а по принцип за 10лв минавам 45-50 говоря за градско

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Това все едно и аз съм го разправял тука, веднъж ми се случи на ОМВто пред гробищата - ръснаха ми точно 35-36 литра, като никой досега не бе успявал да мушне повече от 30........
            Е моя човек бачкаше на ОМВ дървеница

Comment

за ОМВ

искам да дам пресен случай от миналата седмица - веднага след като налях от ОМВ до жп-гарата супер 100 бенз на голфа и запалих колата, тя почна да тресе едно такова равномерно, все едно свещ не работи (ама свещите ги проверих и работят). Изгорих го нарочно целия и сипах от Шел В-пауър и колата се оправи, тресенето изчезна.
              Сипвам бенз само от Лукойл, имам такава карта за отстъпка и отново ще дам практическия пример: при зареждане от Лукойл, с два различни двигателя 2.0 ми изхарчи бенз за 65 лв (около 7 разход по сметки) за 500 км спокойно каране. Та според мен Лукойла са кадърна верига, а и ги има и в Сащ, което си е признание за мене.
              Alfa 156 2.0 - ех,
              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

От лукоил съм най недоволен до сега поскоро е от горивото а от начина има на обслужване ....
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                  От лукоил съм най недоволен до сега поскоро е от горивото а от начина има на обслужване ....
                  Аз почти само на лукойл сипвам и съм доволен от цени, но обслужването им е под всякаква критика - в 80% от случаите сам си зареждам автомобила и после ръцете ми смърдят на нафта
                  Last edited by soldier; d.m.y г., 15:06.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    И аз съм на това мнение.
                    Аз зареждам на ОМВ или Лукойл.
                    Няколко пъти съм зареждал шел v-power и свършва бъързоо
                    156 TS
                    ex. Spider TS

Comment

мама им на ОМВ... излъгаха ме с 10лв. за нафта. като отидох да зареждам не ми светеше лампата. само от време на време на завой. заредих аз за 10, абе гледам стрелката не помръдна. тръгнах аз и след 5 завоя в града пак взе да светва на завой. ееееи направо побеснях, макар за 10лв.... и 5 да бяха пак щеше да ме е яд, щот никой не обича да го лъжат. и разбрах, че може да стане ако не е стиснал пистолета, а само го излъгва да върти брояча.

sigpic
                      Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                      http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Аз предимно на ЛукОйл гледам да сипвам. За сега съм нямал проблеми с бензина от там. А ОМВ.....абе и от тях сипвам ама гледам да го избягвам. Последния път когато заредих при тях (сам естествено) при изваждането на пистолета ми капна малко въху ръката. Отивайки към касата си помирисах ръката и нямаше абсолютно никаква миризма на бензин. Ама грам! Подадох си ръката после на баща ми и му казах да помирише. Той е доста чувствителен към такива остри миризми, но въпреки това ми каза, че на нищо не му мирише. ЕКО не съм пробвал до сега, но мисля да го направя. А искам да попитам някой има ли впечатление от новите бензиностанции на Петрол, че при нас направиха една и бензина е винаги с около 1-2 стотинки по-евтин, а това предизвиква малко съмнения в мен. Иначе ако има ентусиасти да пробват мога да им кажа една бензиностанция, на която бензина е винаги 9-10 стотинки по-евтин
                        Last edited by detelazurno; d.m.y г., 20:20.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

И аз съм забелязал, че ако не е натиснат пистолета до край...те цакат с количеството. Затова си сипвам сам и го държа натиснат до дупка, като останат 50стотинки до желаната сума почвам да цъкам лекичко...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Иначе ако има ентусиасти да пробват мога да им кажа една бензиностанция, на която бензина е винаги 9-10 стотинки по-евтин
                            Знам няколко такива бензиностанции бензина по евтин с 10-15 стотинки даже, сипвал съм и всичко си е ок няма промяна с вървежа горене нормално ... на едната даже пичове с S класи зареждат и разни производни ... Но ми е малко далече и само когато съм в оня район сипвам т.е. много рядко

Comment

Кажи я и ние да знаем де , на някой може да им е близо

FIAT Coupe 16VT

Comment

Знам няколко такива бензиностанции бензина по евтин с 10-15 стотинки даже, сипвал съм и всичко си е ок няма промяна с вървежа горене нормално ... на едната даже пичове с S класи зареждат и разни производни ... Но ми е малко далече и само когато съм в оня район сипвам т.е. много рядко
                                Това са глупости,сипвал съм на 2 бензиностанции с 10 стотинки по евтин бензин,на първата колата се скапа,почна да забива муцуна,да гасне,да гърми,говоря за алфа 155 1.8,другата която сипах беше в кв.фондови жилища и колата даде разход по голям с 4 литра
                                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                                BMW e39 facelift

Comment

Working...
                                X