Известие

Collapse
No announcement yet.

OMV - пълни идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
    Знам няколко такива бензиностанции бензина по евтин с 10-15 стотинки даже, сипвал съм и всичко си е ок няма промяна с вървежа горене нормално ... на едната даже пичове с S класи зареждат и разни производни ... Но ми е малко далече и само когато съм в оня район сипвам т.е. много рядко
    да не е Симона - в Люлин 3 мисля беше...там един колега с 2.0 155-ца като сипа и после вика - Върви на змей!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Кажи я и ние да знаем де , на някой може да им е близо
      Едната май ви е близо на някои до Кауфланд-Банишора.. Света Троица мисля че се води квартала
      като вървиш по К.Величков на светофара на кауфланд си в ляво и малко преди бариерата се пада пак в ляво

Другата е в Сухата река Левски
      Караш по ул.Тодорини кукли посока Левски, минаваш фантастико (пада ти се от ляво) минаваш моста след него първата или беше втората пряка в ляво и след тва първата пряка в дясно , то всъщност е автомивка ама влизаш вътре и има една колонка с нафта и бензин 95, Но точно на тази бензиностанцийка прекалено често разни мерцедеси и подобни след 2002 зареждат там т.е. правя си извода че горивото е добро пък и аз не съм имал проблеми когато съм сипвал там

п.п. - да не излезе че им правя реклама ......
      Attached Files
      Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 22:06.

Comment

Едната май ви е близо на някои до Кауфланд-Банишора.. Света Троица мисля че се води квартала
        като вървиш по К.Величков на светофара на кауфланд си в ляво и малко преди бариерата се пада пак в ляво
        .........
        [/COLOR]
        Ей за тая и аз говоря. Щросмайер се казва улицата. Бензиностанцията е точно преди/след (в зависимост от къде се идва) влаковата линия. Там е по-евтино с 9-10 стотинки.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Имаше една между Кауфланд и затвора с 50ст по-ниски цени. Е един приятел там редовно си сипваше и след това сменя дюзи, добре че само 250лв струваха за неговата кола.
          Иначе аз знам една на околовръстното около Овча купел. С 15ст по евтино, на Петрол.
          Баща ми само там сипва на 2 коли (едната Гранд Витара 2008г., грам не я пази ) и според него няма разлика и не цакали в количеството, абе доволен е и то много. Аз няколко пъти съм си сипвал от там и споделям мнението му, но никой не знае дали няма скоро
          Last edited by soldier; d.m.y г., 15:03.

Comment

вече човек нз каде да зарежда и каде не, аз си пазя касовите бележки и само от лукойл, но нз, на шел върви чъдесно, но мн бързо лапа нафтата, на омв все ми олива ебаси хората, иначе за дизел не съм чул проблеми да има, караш и се молиш да си късметлия, едно приятелче преди два дена както вс си му беше наред, 2.4жтд, 2002' 156-ца, в една локва здаде багажа, такмо излязал и една лада състезател дал мн газ и създал вълна право в музуната и game over, сега го проверяват за щети, ама както се изрази той, падна от високо
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колеги,аз имам желязно правило!!
              БЕНЗИНЪТ СИ ГО СИПВАМ ВИНАГИ САМ!!!
              Това е,за да няма после ау ,их егати заплесите и т.н.
              Разрешавам само да ми мият стъклата и то като ги наблюдавам!

Comment

Ами аз пък само на кварталното OMV зареждам и съм нямал проблеми нито с бензина, нито с обслужването. Даже вече знаят каква е разликата между твин спарк и боксер мотор
                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                Audi A4 1.9 TDI

Comment

Днес спираме да зареждаме на OMV-Пазарджик,на входа от Пловдив.Резервуара е 60 л.,а нивомера показва четвърт резервуар.Пълним до горе и се оказа че момчето ми е разтегнал резервуара,стоя до колоната и не мога да повярвам сипа ми 63.450 л.При положение че съм имал 10-15 л.,в тази бензиностанция ми разтегнаха резервуара с някакъв дизел ПРИМИУМ.Естествено нивомера ми не показвал точно
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Па нормално колега, все пак можеха и 70 да ти сипят, аз при тия и да пикам не спирам.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Па нормално колега, все пак можеха и 70 да ти сипят, аз при тия и да пикам не спирам.....
                      Аз вече ще спирам при тях ,май само да ги препикавам
                      TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

Ебаси майтапа, тея се подиграват, това на нищо не прилича вече.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Един бивш съученик работеше на ОМВ и ни разказа поучителна история:
                          Отива мъж казва газ до горе влиза вътре за да плати излиза и казва:
                          "Е*ах мама му бутилката ми е 30л пълни се на 80% и как само на ОМВ успявате да сипвате по 36л !?"
                          Аз пък съм доволен поне засега от ОМВ,ЕКО, ЛукОил също, а ако трябва да сипвам на шел по добре да сипя олио ...

Comment

Аз пък само от шел сипвам, бензин де, олио не са пуснали
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Аз пък само от шел сипвам, бензин де, олио не са пуснали
                              Аз въобще не съм доволен от шел.. като сипя там се 1 имам дупка в резервоара как ти се струва 5л бензин за 16км и дори не я настъпвам колата .... 1.6 т.с , а като сипя от омв дава разход10-11-12/100 без настъпване-нормално каране (софийско градско)
                              Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 22:02.

Comment

Аз въобще не съм доволен от шел.. като сипя там се 1 имам дупка в резервоара как ти се струва 5л бензин за 16км и дори не я настъпвам колата .... 1.6 т.с , а като сипя от омв дава разход10-11-12/100 без настъпване-нормално каране (софийско градско)
                                Не мога да ти отговоря/така ли е, или не е така/, но може да пробвам да видя, дали има разлика и при мен например
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X