If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно миналата зима бях със чистачки шампион 55 лв бях дал когато си взех колата, само не казвай, че при -30 градуса сняг и лед ще изкарам 5 зими. Точно 2 лета и една зима изкараха и есента почнаха да мацат, и сега си взех от 12 лв и съществена разлика не виждам. Не живея в Бургас или южна българия където сняг пада 2 пътии температурите рядко са под 0 да карам с един чистачки 4 години
Взех преди няколко седмици Бош Аеротуин...Не съм ги слагал щото колата влезе в бокса.., но онзи ден ходих до Шел и видях някакви руски ли бяха нз 1:1 със БОШ АЕРОТУИн за по 10лв бройката....Някой пробвал ли ги е?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Аз карам с AC Delco, много съм доволен но не съм сигурен точно колко струват (понеже правих реглаж на мостовете и др. и платих няква кръгла сума), слагаха ми ги в сМото Експерт и докато ги сложат доста се изпотиха пичовете там и имаше некви речи по повод големите 'талянски бингии и др. подобни, които приех с присъщата си крива усмивка
Не разбирам изобщо от моделите, но все пак ще попитам - защо просто не си купувате силиконови чистачки?
50-60лв. е комплекта и не замръзват, а издържат много дълго време и чистят безупречно!
Ако замръзнат, което се случва изключително рядко (при много студено време -10 градуса или когато натрупа сняг върху колата), е достатъчно веднъж преди тръгване да ги разчупите и после няма никакви проблеми!
Кики, какво разбираш под силиконови? Тези, които нямат метални рамене ли? Аз лично купих едни, които като ги вдигнеш от стъклото сами се огъват под формата на дъга...--->Бош аеротуин (повечето нови коли ги слагат фабрично)
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
аз съм с чистачки от Метро за скромните 3 лв комплекта, и да ви кажа доволен съм, чистят си, е вярно че тука и времето е по-меко и нямаме големи студове и ледове, но и когато е имало сняг пак са са си вършили работата
Аз си взех от ОМВ едни за 10 кинта и съм много доволен, ама миналата седмица сутринта се качвам в колата да ходя на работа и какво да видя нема ми чистачките, е....и и късмета. Няма и да си помисля за чистачки от 50-60 лева, ще си карам само с чистачки от по 10 лева поне да не ме е яд като ми ги откраднат пак.
sigpicAlfa Romeo 145, 1.4 TSpark, OZ Racing Rims + Momo tuning
Alfa Romeo 166, 2.0 TSpark
аз съм с чистачки от Метро за скромните 3 лв комплекта, и да ви кажа доволен съм, чистят си, е вярно че тука и времето е по-меко и нямаме големи студове и ледове, но и когато е имало сняг пак са са си вършили работата
Каква е тази цена бе...........
Да не е някаква социална програма това.
Аз си купих Шампионки за 30 лева. Ама вибрира едната, но според мен е от стъклото, не ми е оригиналното, сменяно е.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment