Колеги за моята какъв размер трябват,че искам да ги сменя 55/53 ли ? Мерси !!
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви чистачки карате?
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
отиваш при 'циганката" - аксесоарите до малкия ШЕЛ там има маркуч за миачната система 1лв метъра докъто е нов е мек и мисля че ще стане . Виж някое Пежо 405 те са по същия начин
поздрави146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеотиваш при 'циганката" - аксесоарите до малкия ШЕЛ там има маркуч за миачната система 1лв метъра докъто е нов е мек и мисля че ще стане . Виж някое Пежо 405 те са по същия начин
поздрави"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
6 месеца каране с Бош Аеротуин съм все така доволен...Много безшумни, добре търкат и при високи скорости не стържат по стъклото
Имат само един косур...По-скоро аз съм си виновен....През пролетта като валеше търках калта от прозореца без да пръсна течност за чистачки(явно нараних перата)...И от тогава на 2-3 места като чистят правят едни много тънички ивици...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
И моите вече са за смяна и се чудя какви да взема. Навсякъде където гледам, всички чистачки се продават в копмлект, но с еднаква дължина. За GTV-то обаче, чистачките са 55/50.
Ще съм благодарен, ако някой ми каже конкретна марка, която си върви така в коплект или трябва да си купувам чистачките поединично?
Благодаря предварително.
П.П.
Тези на колата ми май са оригиналните от завода.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
аз от много години си купувам само пера , 5-6 лв двете
вадя старите чистачки режа новите пера по дължината на старите , слагам старите пластини и готово , чистят си перефектноДаже съм си купил "специален" нож дето стои в колата и го ползвам при смяна на чситачките .
сменям след всяка зима щото от ледове и снегове винаги се нараняват
Comment
-
Аз преди около месец сложих Шампион на 155-цата. Засега съм доволен.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАз преди около месец сложих Шампион на 155-цата. Засега съм доволен.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениесъщата работа... аз се питам каква течност да слагам, че да не се драскат стъклата от боклуците по пътищата ни - чувам че вода с веро за чинии вършела добра работа! На мен това ми е питането!
Течност слагам от Шел вярно скъпичка е около 12-13лв. но върши чудна работаAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Сега всеки ще почне да си хвали неговото ... ам все пак си е помощ. Аз ползвам Frosch (зелената жаба) за стъкла. Зимата 1:1, лятото 1:2 - мие нечовешки.
Comment
Comment