Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Убоу де, аз да се върна на чистачките.Гледам в Шела има Мишелин, по една се продават и може да си правиш комбинации всякакви, около 30-35 лв най много са двете като за мен 55/53, някой ползвал ли е такива, сравнително отскоро ги има.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
      Колеги за моята какъв размер трябват,че искам да ги сменя 55/53 ли ? Мерси !!
      Колега разбра ли размера на чистачките на 156- цата. Мисля да взема 55 см но си мисля дали няма да стърчат.Какви си взе?
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
        Колега разбра ли размера на чистачките на 156- цата. Мисля да взема 55 см но си мисля дали няма да стърчат.Какви си взе?
        Размерът е 55 лява и 53 е тази до шофьора.
        Last edited by fred; d.m.y г., 23:15.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Размерът е 55 лява и 33 е тази до шофьора.
          Koлега 33 или 53, че утре да ходя да взимам.
          Alfa 156, 2.0 TS
          VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
            Koлега 33 или 53, че утре да ходя да взимам.
            Двете са различни, шофьорската е 55 см, а пасажерската е 53 см, а сега видях, в предишния пост съм написал 33 и го оправих, грешка от писането, извинявай колега
            Last edited by fred; d.m.y г., 23:22.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Двете са различни, шофьорската е 55 см, а пасажерската е 53 см, а сега видях, в предишния пост съм написал 33 и го оправих, грешка от писането, извинявай колега
              Благодаря колега, днес ще взимам 2 комплекта 53 и 55 см, за да ги смеся, хем да имам в резерва 1 комплект.
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

И пиши какво е станало, на Бош ли?
                sigpic

Comment

От години карам само с "Шампион" личните и служебните возила - досега никакъв проблем ,като аз ги сменям винаги преди зимния сезон.
                  Преди месец си взех за проба "Мишелин" защото просто ми стана интересно и не бях виждал и засега съм без забележки

Comment

Размерът на чистачките е 55 и 51 за пасажер, това са и размерите от пройводителя мисля! Аз карах с бош, но ги смениш с едни от силикон, мият мн добре, за течност използвам 0.5 литра препарат за стъкло и другото вода, мие добре, доволен
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз карам съм Бош от 25лв комплекта. На предната си кола ги купих, като я продавах ги свалих(от любопитство да видя колко още ще изкарат) и ги сложих на алфата. И така вече 3 години с едни и същи чистачки, абе кеф.....даже мисля да изкарат зимата, засега нямам абсолютно никакви забележки. Иначе в казанчето,обикновенно веро+вода през лятото, зимата течност за чистачки.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Размерът на чистачките е 55 и 51 за пасажер, това са и размерите от пройводителя мисля! Аз карах с бош, но ги смениш с едни от силикон, мият мн добре, за течност използвам 0.5 литра препарат за стъкло и другото вода, мие добре, доволен
                        Размерът оригиналните чистачки на производителя на алфа 156 е 55-53, а кой какво е сложил е друг въпрос.Моите и двете са производство на Алфа Ромео, оригинални, може да се премерят, ако "вържем" облог например .А иначе виж и тези на Бош, единичните какво е обозначено на размерите 55 и 53 съответно.

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                        От години карам само с "Шампион" личните и служебните возила - досега никакъв проблем ,като аз ги сменям винаги преди зимния сезон.
                        Преди месец си взех за проба "Мишелин" защото просто ми стана интересно и не бях виждал и засега съм без забележки
                        Интересува ме, тия на Мишелин, размер 53 няма ли по различен захват за рамото ?!Понеже, както е показано на кутията, излиза че е по различен начин, а иначе за резевра днес си взех от Шел, Бош, в единични опаковки размери, съответно размер 55 и 33, общо за 20 лв.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 12:13.
                        sigpic

Comment

Няма проблем, като разгледах кутията (ест. след купуването) в първия момент и аз си помислих че съм се пр**бал, но като ги отворих са си за нормалните "класически" рамена на чистачките.

П.С. И аз съм с 53, но при мене са и 2-те.

Comment

Не смятам да споря, може, в моята книга пише 55,51. Иначе съм мн доволен от моите
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Имате ли идея от къде може да се купят и колко лева са оригиналните чистачки с надписа Алфа Ромео, сега съм с такива но перото на едната се закъса. Иначе са 55см на 53см.
                              http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Около 100 вървят оригинални - виж главно във Ванто Трейд, защото за други места оригинални .... нещо не ми се вързва, отделно според мен е безмислено да дадеш стотак, като за тая цена можеш да си вземеш около 4-5 комплета на БОШ, сигурен съм че ще изкараш повече с бошовите....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X