Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Карам с Бош от Практикер за 20-ина 30 лева.
    Но в един момент, както е казал колегата по нагоре и за 200 лева пера да сложиш ще ти маже... от време на време трябва да се сменят и рамена че се разхлабва пружината
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Каква е тази цена бе...........
      Да не е някаква социална програма това.

Аз си купих Шампионки за 30 лева. Ама вибрира едната, но според мен е от стъклото, не ми е оригиналното, сменяно е.
      дори сега ги има на промоция в Метро за 2.40 лв комплекта, без майтап, аз си карам с такива, какви ти 30-50-60 или дори и по-скъпи, 1 година и ги хвърлям

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
        дори сега ги има на промоция в Метро за 2.40 лв комплекта, без майтап, аз си карам с такива, какви ти 30-50-60 или дори и по-скъпи, 1 година и ги хвърлям
        Незнаех наистина, ще погледна, често ходя там. Аз смених заради вибрации, но те останаха, нямаше полза.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Аз съм с ACdelco и чесно да ви кажа не съм доволен изръсих се с 50лв за тях и не ми харесва как чистят. Не са безшумни и едната ми замазва леко Ще карам с тях колкото мога и след това мисля да си взема тези на БОШ. В доста форуми четох много ги хвалят.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
          sigpic

Comment

Аз пък съм доволен от Делкото чистят перфектно дори и да не пускаш пръскалките иначе търсех Бош Аеротвин и знам, че са много добри ама не съм ги пробвал ...
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз си взех от Бриколаж, такива дето имитират Аеротуин-а, за 10 кинта едната. Много добре чистят, не замазват и са тихи. Като недостатък мога да отбележа това,че дясната въпреки,че е по-къса, в ниско положение не прави добър контакт в края заради извивката на стъклото. Като се вдигне с 10 см и почва да си чисти много добре. За мен не е болка за умиране

Comment

всичко за 1лв и са ок

Comment

Първоначално публикувано от AndreyVelikoff Покажи съобщение
                  Аз си взех от Бриколаж, такива дето имитират Аеротуин-а, за 10 кинта едната. Много добре чистят, не замазват и са тихи. Като недостатък мога да отбележа това,че дясната въпреки,че е по-къса, в ниско положение не прави добър контакт в края заради извивката на стъклото. Като се вдигне с 10 см и почва да си чисти много добре. За мен не е болка за умиране
                  И при мен е така странно защо... сложил съм точния размер който го дават по каталог по принцип, но чистачката пак си стърчи леко, а ако взема по къса няма да чисти добре според мен Някой ако знае как да решиме този проблем да каже.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                    И при мен е така странно защо... сложил съм точния размер който го дават по каталог по принцип, но чистачката пак си стърчи леко, а ако взема по къса няма да чисти добре според мен Някой ако знае как да решиме този проблем да каже.
                    Колега, опитай се да натегнеш малко рамото на чистачката.Така може да улегне по -добре.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

Така не ми се вярва да се оправи, тя си чисти добре само в началото не чости, защото стъклото е извито и излиза от него
                      sigpic

Comment

http://www.chistachki.bomarbg.eu/

Comment

Аз съм с Денсо на 166- цата. Чистят перфектно - след като ги сложих лятото, открих малки дупчици по стъклото, които не бях забелязал преди. Струват някъде между 20 и 30лв., незнам точно защото са ми подарък. Засега се държат отлично, но не е ясно докога.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                            Колега, опитай се да натегнеш малко рамото на чистачката.Така може да улегне по -добре.
                            Не става за съжаление. Моите са си натегнати здраво, пък и са относително нови, но в края на стъклото не може с този тип чистачки да прилепне. Пробвах да ги огъна леко по извивката, ама пък после като се вдигне ,не лепи добре, така,че не го правете. Аз мисля да пробвам с още по-къса - 41см, и да видим как ще е. Лявата между другото хваща много добре 56см.
                            Last edited by AndreyVelikoff; d.m.y г., 12:06.

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                              Това, което сам можеш да си причиниш....никой не може да ти стори....
                              Така е, може и Ролс Ройс да караш с чистачки от 1000 евро, ама ако е неразумно пак ще си катастрофираш
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Неска се загледах в едни англииски, и имат някаква дюзичка на тях, където явно влиза маркуче, и водата явно се пръска директно под чистачката, ама не знам дали ще мога да намеря такова тънко и гъвкаво маркуче, щото то ще трябва да се движи с нея......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X