Пу, Пу, Пу, я някой да се из..ре ако може...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Официален плювалник на форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщениеПу, Пу, Пу, я някой да се из..ре ако може...
Няма какво да се пише тук. Само да се отвори раздел 156 ще е достатъчно. Там, повечето където тук пишат АЗ НЯМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ С КОЛАТА друго са писалиsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Еееей колега fnt,що така,кво лошо има в раздела 156,сега кат сме си купили БМВ и айдееее вече си събуваме гащите като одим до тоалетната ли?
Нека не с лошо,все пак караме коли 2-ра употреба,всичко си е голяма доза късмет,на кой квот му се е паднало, но това не значи че тря си плюем един друг колите, нека се УВАЖАВАМЕ все пак,на пътя не се знае кой на кого ще помогнеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЕееей колега fnt,що така,кво лошо има в раздела 156,сега кат сме си купили БМВ и айдееее вече си събуваме гащите като одим до тоалетната ли?
Нека не с лошо,все пак караме коли 2-ра употреба,всичко си е голяма доза късмет,на кой квот му се е паднало, но това не значи че тря си плюем един друг колите, нека се УВАЖАВАМЕ все пак,на пътя не се знае кой на кого ще помогне
Май не си разбрал смисъла на тази тема. Ако не ви УВАЖАВАХ щях ли да идвам по срещи/фестове и да пиша тук? Без лошо. А за пътя, няма значение кой с каква кола е. Спирал съм на Алфи и на лади (всякакви). Това е друга тема.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
да се вкюча и азможе да е всичко,може моя Алфонсо да ми е създал малко главоболия.....ма при коя колата ги няма
всичко си е до поддръжката
ако се грижиш за колицата подобаващо,никога няма да те предаде
и още нещо АЛФА РОМЕО притежава душааа и това не може да се сравни с нищо и всеки собственик на Алфа го знае
нима не се кефите когато рано сутрин седнете в Красавицете си и чуете рева на двигатела
е тогава ако не пускате по една усмивка "по тънката лайсна" здраве му кажете
Comment
-
хахахахахахахахопел корса 93г 1.2 45 коня на газзз НЯМА ЧУПЕНЕЕЕЕЕЕЕ (то няма сила да си изпъне ремъците КАК ДА СЕ СЧУПИ)
Карам корадо и алфа немеца ускорява по добре и бяга повече АМА СИ СТОПИ БУТАЛАТА.(дупки си имаше горкото) Алфата си СТОПИ биелните лагери (голям филм е без канал или подемник да се сменят) МНОООО АДРЕНАЛИН ИМА В ТАЗ КОЛА . Калибра 2.0 115+ коня с чип карах я 2 седмици и тя СТОПИ биелни лагери
ЕЕЕ ко праим ся КОЛИТЕ ли са ми криви или ЗКУто съдба ли е карък ли съм. ААА преди години 2 ЖЖЖЕЕЕЛЕЗЗЗНИ гоуфа карах дизела си нацепи главата като на баба ми петите ,а на бензиновия 2 скоростни кутии смених
За всичко са виновни държавата , жената , президента ,премиера И ОНЯ дето се ПУЛИ в огледалото сутрин
п.п. весело посрещане на новата година146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеАз също си харесвам колата
И твоята я харесвам ,ама повече щях да я харесвам ,ако беше TI.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеНякога да съм се хвалил тук, че имам БМВ-та?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИ аз си харесвам моята.
И твоята я харесвам ,ама повече щях да я харесвам ,ако беше TI.
Нафтовоза ми е идеален,за начина по който я карам тази кола се държи уникално.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
И какво стана....ти го плюеш... то мисли, че роса го роси!
Съвсем нормални неща за алфистите)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
за другите алфи не знам но 164 имам с моята 20 леки катастрофи и 3-4 по сериозни,качвал съм и половин тон консерви зехтин и кво ли не иначе съм прекарал тонове с нея,ходя за риба с нея по безобразни пътища кал,каманяк,сека дръвчета храсти цялата е издрана от пред до от зад дори предна броня е на криво от удари,и горе на задният капак имам удар дори,никъде не ме е оставила,ми да скъпа е сигурно за нас или спрямо Опел Астра ма то и Мерцедеса е по-скъп от Голфа ма при тях щото е немско и е различно някак си не се възприема като кола а като марка...... е ма който иска евтина да си вземе една жигула и да я прави по 5-6 пъти на годината тя е с евтини части ма се сменят редовно и труда си е същтият,имам познати с лади и жигули който иска да вярва НЕПРЕКЪСНАТО се правят с вдигнати капаци и се звъни за помощ за какво ли не,то не бяха гниещи ламарини не беше центровка не беха болтове скъсани и шарнири тропащи то са седалки счупени заварени,духа през оплатненията то е олеле аз па не мога да си представя да имам такава евтина кола,там се равнява на 3 алфи според мен...да не говоря че на извънградско моята и неговата харчат еднакво...
Comment
Comment