Първоначално публикувано от koolio
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Официален плювалник на форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИменно. Никой не казва, че в Италия няма гледани коли, но са доста по-редки. Друг въпрос е вече ако си купиш кола от официален дилър на марката, с пълна сервизна история и т.н. (май на RPWWD 156-цата беше такава). Но на такава кола цената й няма да е по-ниска от цената на кола от Германия.
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЕее стига с тая Германия бе брат ми-няма една с една еднакви употребавяни коли-аз от Италия такива коли мога да ти покажа-само ще те е яд че си платил тая 166-ца.На Миро Вагоня и моя беха от една и съща автокъща, ма навремето кат си зимах моя беше с 2к по евтин от сите в Бг. и какво от това .
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСобственика на колата е по-важен от колкото държавата от която идва колата. Коле на твоята не беше ли италианецНа Миро Вагоня и моя беха от една и съща автокъща, ма навремето кат си зимах моя беше с 2к по евтин от сите в Бг. и какво от това .
Има значение как е гледана колата ,ма има и прокълнати модели дато не ти трее да ги купуваш никога.
Ти поне си имал много по дълго от мене този Бисер на автомобилостроенето и си наясно за какво иде реч.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега мисля че има изключения ,защото една 156 ца ще ти разцепи джоба от разходи ,па ако ще и Шаха на Бруней да и е бил предишния собственик.
Има значение как е гледана колата ,ма има и прокълнати модели дато не ти трее да ги купуваш никога.
Ти поне си имал много по дълго от мене този Бисер на автомобилостроенето и си наясно за какво иде реч.. Колите ми не са гробници и винаги са в добро състояние.
Има си естествено кусури, ама "прокълнат модел"- хахаха!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment