Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам на Марусяяяяя!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Ей го беееее! Оставаше па и тоя да не се обади! Що не си намериш работа? Ах, колко лесно се правят 8622 поста
    МНОГО внимавай с епитетите
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      мараша е и на руски оти се изписва само на ингилизки името на това нящу
      инжой офишал вебсайт www.marussiaclub.ru
      Марися е на руски, ето какво пишат за името:
      Возможно, у авторов проекта в перспективе есть планы выхода на международный рынок. Об этом частично свидетельствует и название автомобиля «Маруся», которое пишется на латыни. По-английски это звучит как «Мараша», что очень созвучно с My Russia («Моя Россия»).

Ето цялата статия: http://www.avto.ru/review/post_13462_1.html
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD
      http://bendidas.hit.bg/

Comment

МНОГО внимавай с епитетите

граматическата полиция

Въпросният господин не е ползвал епитети.

За протокола.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          граматическата полиция

Въпросният господин не е ползвал епитети.

За протокола.
          хахаха
          баси пунктуалисте къде си

когирирам са

МНОГО да винимава какви изразни средства използва

Comment

Тая кола много модерна....
            ...интериора вътре все едно баба с куки за плетене го е сътворила.....а и мотора сигурно ще е от ЗИЛ130..
            ..като чета там са им отстъпили некво хале...може и някой мотор да е изостанал в склада....като и сложат и една турбина...ходи ги стигни
            ..и още нещо:...всичко бях виждал, но кола с един педал... Не...е тва ще е някъква загадка, или ново техническо решение
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 14:18.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Тая кола много модерна....
              ...интериора вътре все едно баба с куки за плетене го е сътворила.....а и мотора сигурно ще е от ЗИЛ130..
              ..като чета там са им отстъпили некво хале...може и някой мотор да е изостанал в склада....като и сложат и една турбина...ходи ги стигни
              ..и още нещо:...всичко бях виждал, но кола с един педал... Не...е тва ще е някъква загадка, или ново техническо решение
              Не 1 ами цели 2 халета Иначе преди време бях гледал по телевизията за някакъв ентусиаст който беше направил мисля, че Волво, с 1 педал. Върху педала се стъпваше с цял крак и идеятя беше, че когато натискаш с пръстите играе роля на газ, а когато натискаш с петата работи като спирачка. Все едно беше разделен на 2 части но събрани така, че да са достъпни с 1 крак. Идеята се родила след наблюдение на инстинктивните движения на крака при екстремно спиране. При опасна ситуация инстинктивното движение било да притиснеш крака си към пода като най-силно го правиш с пета. Въпросът обаче колко хора и най-вече шофьори реагират точно по този начин е спорен. А и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

А и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?
                естествено , че ще се задейства спирачката - проста логика
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

естествено , че ще се задейства спирачката - проста логика
                  нищо подобно
                  шъ се задействат и двете

Comment

ами ако натиснеш еднакво с петата и пръстите става мазаво хахахахахах тея автомати са за тея дето не им се кара и не ги блазнят автомобилите да си джъткат из града,да си вършат работата,колкото да не е пеш или с автобуса...и да им е лесно не да искарва буталата докато се сетят че колата имала и други скорости
                    Last edited by Perdaha; d.m.y г., 14:47.
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Не 1 ами цели 2 халета Иначе преди време бях гледал по телевизията за някакъв ентусиаст който беше направил мисля, че Волво, с 1 педал. Върху педала се стъпваше с цял крак и идеятя беше, че когато натискаш с пръстите играе роля на газ, а когато натискаш с петата работи като спирачка. Все едно беше разделен на 2 части но събрани така, че да са достъпни с 1 крак. Идеята се родила след наблюдение на инстинктивните движения на крака при екстремно спиране. При опасна ситуация инстинктивното движение било да притиснеш крака си към пода като най-силно го правиш с пета. Въпросът обаче колко хора и най-вече шофьори реагират точно по този начин е спорен. А и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?
                      Едновремено като натискаш педала на газта и спирачката... ли питаш какво става...?
                      По този начин карат повечето рали пилоти...за да не губят обороти на мотора в завойте или преди тях!!!!...за да имат ряз при излизането..... !!!..но това е друга бира!
                      А бе хале добре съм им дали...а на наще студенти там дет прайха някакъв проект...какво им дадоха!!?
                      .....стериопор и макетно ножче
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

еее колега тва за БГ нетрябваше въобще да го намесваш ние тук сме си уникати както всички знаем ....тук ако искаш да направиш нещо хубаво и смислено вместо да те подтикнат и подкрепят всеки се чуди как да те п....е...
                        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Не е чак толкова зле кошницата като се има в предвид че братята руснаци от 1000 години не са измислили нищо ново и единствено обновяват годината на производство на всеизвестния ВАЗ и тем подобни колиби Макар че до някъде са изпитани машини
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

нищо подобно
                            шъ се задействат и двете

e това с много проста електроника може да се направи само спирачката да се задейства ! дори аз мога да ти напиша алгоритъма.. то е свръх-елементарно !
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

e това с много проста електроника може да се направи само спирачката да се задейства ! дори аз мога да ти напиша алгоритъма.. то е свръх-елементарно !
                              то сигур и механично мое оти руска електроника е като слон и балет
                              ама си има далавера да се натискат и двете едновременно

Comment

то сигур и механично мое оти руска електроника е като слон и балет
                                ама си има далавера да се натискат и двете едновременно
                                я па то си има ама кой нормален человек натиска газ+спирачка в града примерно ?
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X