Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

http://news.ibox.bg/news/id_1420565764

7 души са пострадали при тежка катастрофа в столичния квартал „Дружба".

5 от тях веднага са закарани в Окръжна болница, а други двама са били затиснати в смачканите автомобили.

Вече всички ранени са транспортирани в болнични заведения.

Двама са постъпили в "Пирогов" във видимо добро състояние. Става въпрос за единия от водачите, който е на 35 години и жена на 22 години.
    И двамата са приети за преглед в Спешния кабинет по неврохирургия.

По-късно от Пирогов съобщиха че е приет и 42-годишният К. М., който в момента е преглеждан от спешния хирургически екип.

На мястото на инцидента има екипи на пожарна, полиция и бърза помощ, а движението е отцепено.

Катастрофата е станала на бул. "Цветан Лазаров" срещу магазин „Кауфланд" малко преди 10 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сблъскали са се 3 леки коли и вероятно става въпрос за челен удар.

Единият от автомобилите е такси, което е смачкано до неузнаваемост. По време на сблъсъка в колата е имало трима клиенти.

Останалите два автомобила са Фиат и БМВ.

По БТВ Новините съобщиха , че катастрофата е предизвикана от шофьора на Фиата - десетокласник взел колата на сестра си! Хлапето твърди , че е карал със 70 , но според очевидци се е движел с 2 пъти по-висока скорост!

БЕЗ КОМЕНТАР!!!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Тъкмо това глеедам по БТВ Ебасии келеметата... Егати родителите...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка Стават такива неща и без момчето да е било келеме..

Сега семейството му ще си понесе последиците:
      1. Ще трябва да платят за всички щети, защото застраховката не покрива нищо.

Надявам се да няма тежко пострадали само...
      Lexus IS200

Comment

Дам, неправоспособен. Шестима пострадали, без опасност за живота. Сътресения на мозъка и контузни рани
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка ...
          Карал съм само на село по поляната и учебната кола без книжка !! 2 години преди B-категорията си изкарах М и си карах скутер , който без книжка също съм карал само на село и ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
            Карал съм само на село по поляната и учебната кола без книжка !! 2 години преди B-категорията си изкарах М и си карах скутер , който без книжка също съм карал само на село и ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията
            Сега като му се наложи да плати няколко хиляди лв за възтановяване на щетите, се надявам да се осъзнае малко е разбира се винаги има вариант да започне да краде за да покрие разходите и положението да стане още по- лошо..
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията
              Я раздуй...
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Я раздуй...
                пък ако го има някъде на видео да видиме сами за какво става въпрос, още по- добре.
                Lexus IS200

Comment

пък ако го има някъде на видео да видиме сами за какво става въпрос, още по- добре.
                  Ами те го даваха сега по обедните новини по БТВ .. репортера го пита защо взе колата като нямаш книжка , кой ти я даде .. той вика никой не ми е я дал , сам съм си я взел и той го пита добре а с колко караше .. ее к'во не съм карАл бързо , около 70 и репортера му казва .. е добре де , ограничението в града е 50 и малкия вика "ее к'во са виновен съм , колата ми се поднесе" .. пък и самият му тон , с който говореше не беше на човек , който разбира , че е наранил хора Но някав дришльо в десети клас да ти обяснява , че 70км/ч не са много за града при положение , че снощи е валяло и на места пътя е мокър.. не знам , за мен това е недопустимо пък вие каквото искате си мислете , не го знам келеме ли е , идиотче ли е какво е .. не ме и интересува ! Пък и приятелката ми живее на 150м от мястото и минава от там когато си хваща автобуса за училище.. дори да не живея там имам за какво да се притеснявам , не искам да си представям какво е можело да се случи , ако е била там..

П.П. Може да повторят в следобедните или вечерните новини с по-подробна информация

Comment

на снимката ми се струва, че е Фиат Браво дизел, а не Брава

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                      Браво е колата , тъмно синя

Comment

Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка Стават такива неща и без момчето да е било келеме..

Карах, но колата ми беше 1.0L и 50 к.с. Вдигаше 100 само на магистралата и то след 1 час натискане на педала. В града не смеех да се пиля, за да не ме спират и глобяват
                        А този рацер се е возил на кола с над 100 к.с. и е мислел, че всичко е "Need for Speed" - удряш се, даваш "New game" и започваш от начало

За щастие са се разминали само с ламарини ...
                        Ако не познаваш този район, може и на теб да се случи. Като влизаш с голяма скорост в този завой, когато е мокро или заледено, може така хубаво да ти занесе, че не ми се говори Все пак там ограничението е 50, а не 100
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                          Браво, дизелово JTD
                          Тия по медиите не правят разлика между Браво/Пунто/Брава/Мареа/ и т.н.
                          Малко са компетентните журналисти, за съжаление
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                            Браво, дизелово JTD
                            Тия по медиите не правят разлика между Браво/Пунто/Брава/Мареа/ и т.н.
                            Малко са компетентните журналисти, за съжаление
                            Има ли значение модела .. това не е реклама :/ Добре е , че са само ламарините потрошени , още не са казали да има тежко пострадали , значи ще се оправят да се надяваме

Comment

КЕЛЕМЕ е и то голямо келеме! Всеки ден минавам от там и един такъв ако ме удари така, може само да се моли да не оживея! Щото след това бял ден няма да види!
                              Де.а копелетата тъпи! Бесен съм!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                              X