If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега
Оле майко,не ми се смята,Владу му е излезнала около 10 000 лв.,след което аз я взех и съм налял още поне 5Абе колата е 200 % изправна в момента,и никой неще да я вземе,па си купуват разни гробници нов внос,и незнаят кво ги чака
Тони, то винаги е така ама нали пусто да е нов внос
Имам я от почти 1 година, взех я за 4300лв. до сега съм сменил веднъж масло и филтри на стойност към 100 лв. някъде беше, чистачки някакви за 15 лв. от ОМВ и термостат за 60 лв+антифриз.
Труда е от мен..
Мисля, че засега се държи перфектно.
Лек и безавариен път..
146 1.4 тс - 4500 на няма и 25 000 км(Без коментари на километрите моля!) дал съм 15 лв за мигач и 5лв за детелинки за над мигачите ...вече 3 месец е при мен
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
колата ми е подарена заради хубавите ми очи плюс комплект 15 лети (оригинални) със зимни гуми
сменил:
масло selenia 5w40, филтри - 125 лева
крушки габарити диодни бели - 10 лева
задни главини 2 броя фиат - 160 лева (с хитрост)
накладки 4 чифта (8000km и са супер) и 4 предни маншона - 90 лева
горен носач ocap - 90 лева с отстъпката(нося им клиенти,мн доволен )
централни втулки на долни носачи ocap - 26 лева (от нямане на работа)
хидравлична течност тутела - 11 лева
труд 180 лева за всичко по - горе
предстой др седмица:
боядисване на предна броня (одраскана е отдоло под халогени ,заради спортното окачване е мн ниска и смяна на кора под двигателя, цепната е малко, мойта отива подарак за приятел), изправяне предни джанти че да са идеални от КАСКОТО обичам ги тея хора ще им измъкна тройно парите, който съм дал
ми като се замисля съм поналял доста за времето от 20.08.07 до сега имам два ремонта по колата на стойност малко над 2000лв.(като несе брои първото обслужване и каскота и т.н.) а за другите работи немисе говори че ме заболява главата но като цяло несе оплаквам щото другите големи суми са от "гъзария" така да се каже
Аз моята я купих за 4500лв. преди година и половина и досега ми стъпва вече около 7000 лв. Като в сервиз е влизала само за смяна на свещи гуми и др. консумативи. А и едни тънкана джанти за 250лв. от приятел.
преди 4 години я купих за 13 000 ,,,,,,, сега е над 21 000 - мъка ми е - за тоя период около 100К км.
ами 21 ст. ти излиза километъра, което е екстра бих казал Трябва по този начин да се смята- колко ти излиза километъра с колата. Ако ти излиза повече от тарифата на таксита е време да се замислите дали ви трябва тази кола
Ами, ако смятам правилно ми излиза около 80ст на км
Е, стига, де. После ще я караш много километри без сериозни ремонти. Просто си попаднал на закрепен екземпляр, но след ремонта ще слуша повече.
Моята по тая сметка ми излиза 0,65лв./км. без да съм правил никакви сериозни ремонти. Само консумативи, джанти, гуми, застраховки и т.н.
ами 21 ст. ти излиза километъра, което е екстра бих казал Трябва по този начин да се смята- колко ти излиза километъра с колата. Ако ти излиза повече от тарифата на таксита е време да се замислите дали ви трябва тази кола
Алфата просто си е капризна кола. Тя е като красива жена. Наливаш повече пари, ама удоволствието и от двете е незаменимо. Колокото и пари да наливам в Алфата няма да е заменя с друга марка.
Comment