Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
лек срещу карането на дълги отзад
Collapse
X
-
И аз така - свалил съм го в долно положение на лоста и го вдигам нагоре при заслепяване - отрязвам долния край до средата на задния прозорец така.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Добре де, не претендирам, че знам на 100% какво е правил предишния собственик, но ми се струва, че страничните ми са оригинални. Леко синкави са стъклата. Такива ли са пирнципно? Защото ако е вярно това, че не заслепяват....не знам. Или аз съм с прекално чувствителни очи или си заслепяват. Особено когато спре нещо по-високо зад мен, което фаровете са му на нивото на огледалата ми....само се чудя на къде да се завъртя. А някой горе спомена да караме бързо та да не ни заслепяват. Та колега, то врно има бързи алфи ама тия дето са с една идея пред скоростта на светлината са още само във фантазиите ниThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениестраничните, ако са с оригиналните стъкла, не заслепяват
Особенно ако зад теб кара млад алфист с ксинонъ
Електрохроматичните също макар и по малкоLast edited by SFINKS; d.m.y г., 15:53.
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениене е вярно това ,оригинални не оригинални се си заслепяват .
Особенно ако зад теб кара млад алфист с ксинонъ
Електрохроматичните също макар и по малкоАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеНе е правилно това със светкавицата защото може да го отнесе някой страничен. И аз си харесвам стоповете за мъгла. Страничните ми огледала не заслепяват, а средното си има ръчка за да не заслепява. Стоповете за мъгла вършат работа като те заслепяват и като са ти се лепнали плътноLexus IS200
Comment
-
Аз пък си махнах нацяло огледалото за обратно виждане(т.е. исках да го махам ама то слънцето ми направи услуга и го разлепи) и сега нямам ядовеза кфо ми е да гледам кой ми е зад гъзъ страничните огледала си ми вършат перфектно ралта и на дълъг път и сичко
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Аз имам едно приятелче, което им разказва играта на такива...
Ако зад него някой му свети на дълги - включва аварийни, или допълнителните за мъгла и така по няколко пъти...
Ако е идващ срещу него - пресветва му няколко пъти...
Ако не се усетят навреме вади един голям фар, който си държи до седалката, вади го през прозореца и им вади очите...е много бързо се сещат защо им е пресветвал преди това....
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеАз още от както имах ладата си прявя фаровете на всички коли ,така че като присветна и им пари на очите , а късите са ми нормални почти но дългите можеш яйца да си печеш на тях.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
С тая светкавиця нищо нямя да направиш колега. Масовите, които се монтират по фотоапаратчетата са слаба работа. Ако искаш да им е гадно ти трябва яка свекавица с flash extender (виж снимката) Светкавицата принципно дава разсеяна светлина. Това чудо я събира в един сноп и освен, че използваш цялата светлина в една точка е и доста далекобойноДа речем, че захранването ще се измисли лесно, но се замисли дали има смисъл от толкова пари (защото не е никак евтино, а и extender малко трудно се намира) за нещо, което няма кой знае какъв смисъл от него. Много по-удачно е предложението за як фенер (има по 1 000 000 кандела, които си имат и зарядно за кола и всичко) и да си светиш на където искаш с него
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеНе ти ли се топят фасонките.
Ладата 3г. я карах така.
Еспейса от 2г. е така
За алфата се не остава време , но скоро и тя ще е така.
До сега не съм имал никога ядове , след като си преправя инсталацията , а светят така че този пред мене спокойно може да кара на моите фарове , ако пусна дълги.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Само да ми стане колицата, и такова лечение ще има за секи дето се държи некултурно зад мен......към това с флейм кита, моем да прибавим дим и масло.....може да звуча брутално, но ич не ми дреме, тоя отзад понякога може да е много по голяма опасност от тоя отпред......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment