Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
    Темата е че си биете г*зъ да не сер*те Kaто не можете да смогвате на разхода и поддръжката на 1 кола, то тя просто не е за Вас! Ако искаш кола за работа - взимаш печка или няква малолитражка,а не после след 1-2 години или 20 000 км " еми нещо не ще да пали, дюзите са запекли, прекъсва, ама иначе има ГИ - кадърно сложена от велик майстор!"
    леле майко,запушени дюзи-ходи на лекар пич
    не давай акъл на хората,какво и защо да карат
    някой,да се сеща през последните 5 годнини,някъде да е гърмяла кола на газ а знаете ли,колко коли са на газ в БГ?....доста повече от бензиновите..........
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

колкото е по голям мотора толкова е по голям смисъла а се сложи газ

Comment

Защо го нападате човека?
        Tie,просто каза,че
        кола се купува според възможностите.Не да си вземеш нещо , и в последствие ,всеки възникнал проблем да ти изправя косите"ама то скъпо","ама дай да видя сега от какво да се лиша,че да го оправя"..и т.н. Аз също мисля,че
        една колата, не бива да ми натоварва бюджета ,нито да ме притеснява подръжката и .Това е
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
          леле майко,запушени дюзи-ходи на лекар пич
          не давай акъл на хората,какво и защо да карат
          някой,да се сеща през последните 5 годнини,някъде да е гърмяла кола на газ а знаете ли,колко коли са на газ в БГ?....доста повече от бензиновите..........
          За последните 5 години лично съм виждал поне 50 коли,игърмяли от газ,то не беха гръмнали кутиии за филтри,рзпрани колектори,разпрани дебитомери-алелел майко.Даже си спомням един случай с Рено Еспейс на светофара на Св.Наум и Милин камък-човека като чу че гърми нещо тъпото ренде,излезна и отиде на отсрщния тротоара да гледа какво става,е след 20 сек.само се повдигна леко предния капак и колата изгаснаДа не говориме,че ако някой те застигне с бясна скорост отзад,си чаоНикой няма право да казва,кой на какво да кара,но както казаха колегите,който няма възможност да поддържа и да сипва бенз на една Алфа-просто да не си я купува,коли има много с нисък разход.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Никой няма право да казва,кой на какво да кара,но както казаха колегите,който няма възможност да поддържа и да сипва бенз на една Алфа-просто да не си я купува,коли има много с нисък разход.[/quote]
            разсъждаваш като първолак
            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
            Продавам Алфи на части!

Comment

Малко бъркате възможностите с желанията. Що решавате, че като съм с газ, не мога да си позволя да поддържам колата? Парите пак ги давам толкова за гориво, ама минавам с 50% (минимум) повече километри. Защо пък да не си позволя удоволствието да си се возя в колата повече? Сега земете обвинете и дизел маниаците, че са купили печки само заради цената на нафтата.

Или иначе казано - аз не се питам 'има ли смисъл да слагам газова, понеже карам по 10000 годишно', а 'защо с тези пари да не мина 15000' .
              Last edited by didod; d.m.y г., 12:34.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Почва се яко тъпчене на едно място....
                май е време за "Заключ, заключ..."
                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Като всеки път, ако темата е дизел-бензин или бензин-газ.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Що да ходя на лекар бе пич? Аз викам ако искаш да си направиме един експеримент - тръгваме по софииските улици и почваме да питаме "бакшовците" на газ дали всичко им бачка на бенз на 6, ок??? Да не излезе после че всяка 3-та кола е с проблем!?!
                    А щом си ви кефи -карайте си на газ, но не се заблуждавайте че е по-добре за вашите двигатели, освен ако фабрично не са предвидени за това! И какво викаш - тия ми ти цепещи се пластмасови резервоари...

Comment

Добре защо трябва да си намирате извинения за "цицийството" си? Или искате да ме убедите че предпочитате да си карате колите напр. 5 000 км повече, ама "удушени" от мега-хипер-екологичното-високооктаново синьо гориво??? Да ти е*ба и кефа - виж в този случай дизелчо е иделаен за работяга!
                      Карайте си колите на газ/метан и пр., но само не се опитвайте да ме убедите че да се сложи алтернативно гориво на ГТА, Интеграле, А8, С8,С500 и т.н. и т.н. не е кощунство!!!

Comment

Модераторите

Comment

Пак се пробутват лични виждания като факти. И къде някой произвежда двигатели, предназначени за газ? И какво им е специалното?
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Погледни само проиозводствената гама при лекотоварните и пътнически на ФИАТ или ФВ. Иначе челен опит от кола на ГАЗ не мисля да добивам - бензин или дизел, ако не - трамвайчето и те така!

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Пак се пробутват лични виждания като факти. И къде някой произвежда двигатели, предназначени за газ? И какво им е специалното?
                              Мотокар "KOMATSU" с двигател "NISSAN" 2300 cc 53 bhp!!!

Comment

Колегата didod сигурно имаше в предвид при ав-лите, при този тип специализирана техника е ясно че има, и то на доста производители - тук вече е оправдано!

Comment

Working...
                                X