Известие

Collapse
No announcement yet.

Кога ще слагате Летните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък вчера си преместих 30 лв за снямата на гуми от единия в другия джоб, защото така и не ми се наложи да слагам зимни гуми тоя сезон
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      ти с такива ли караш - да споделиш мнение за тях...че по цена са ми близо на моето магангони и то не е лошо, ако караш спокойно... та ако е пак нещо такова като поведение тая гума е безмислено да взимам такива...
      Имах намерение да карам, ама ми се размина.
      Ето достатъчна ИНФОРМАЦИЯ от собственик на Imreza WRX. Oписанието е чудесно има и картинки.
      След 25,000 километра изглеждат чудесно.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Имах намерение да карам, ама ми се размина.
        Ето достатъчна ИНФОРМАЦИЯ от собственик на Imreza WRX. Oписанието е чудесно има и картинки.
        След 25,000 километра изглеждат чудесно.
        хм... прекалено доволни изглеждат собствениците, но това врх нещо не го е зорил много много, иначе изглеждат добре и на субаруто

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

E, aко ще се правиш на състезател постоянно, не знам... Но, дори и тогава, гумите би трябвало да вършат работа, водят се Ultra Performance Tyres, така че би трябвало да са ОК.
          Спроред мен, за цената си са повече от добър избор. Могат да се видят и в barzgumve.com, където оценката им е доста по-добра от аналогични Falken, Fulda, че даже и разни "супер" маркови гуми от по-нисък клас, като Bridgestone, Yokohama, Goodyear, Michelin и пр., които обаче са с едно близо 100лв. отгоре на гума, като визирам моя размер 205/50/16.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Не искам да звуча нахално, но това, че давате по 100лв. повече за една гума, не значи, че тя струва толкова!
            Вие можете и по 1000лв. да я платите, щом ви се плаща
            sigpic

Comment

И аз съм на това мнение, ама цените на гумите са такива и не зависят от нас.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

мда ама маймуни с трици не се ловят , хем за без пари хем да е хубава гумата тоя филм го няма , както за гумите така и за всичко останало .

защо мислиш едната струва 100 лв а другата 200 лв , зад тия цени стоят 1001 фактора които определят точно тази разлика в цените .
                ниска цена - ниско качество
                средна цена - средно качество
                висока цена - високо качество

по просто от тва нема накъде

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Не искам да звуча нахално, но това, че давате по 100лв. повече за една гума, не значи, че тя струва толкова!
                  Вие можете и по 1000лв. да я платите, щом ви се плаща
                  това е точно така... като гледам навън какви цени имат, тук понякога цените са по 2!!!

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                  висока цена - високо качество

по просто от тва нема накъде
                  това не винаги е така... особенно последният ред

В мен остана въпроса, дали да са тия гумите? Не гоня толкова много колата, но държа да не правя компромис със стабилност и управляемост на сухо и мокро.
                  Но и цената е фактор и то не малък...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

бе баш така си е ама айде няма да спорим
                    ако ще купуваш 4 нови гуми голям цолаж се замисли за поръчка отвън . по евтини са и са с включена доставка до вас
                    за същите пари ще си купиш най високо ниво гуми на цената на средното( средното имам предвид по нашите магазини)
                    единственото неудобство е с превода на парите , ако имаш кредитна карта си ок , иначе с валутен превод от вида MONEYGRAM ама там комисионните са дебели или си откриваш валутна сметка .

Comment

аз пък днес обух новопридобити джанти и турих летните гуми

ей ме на:
                      Attached Files
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Лелеее, винаги ще остане най-красивата
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          ..., а са по 150лв на гума 215/45/17...
                          Миналата година за толко си взех 17ки спортива за около 25 000км стават, но едната я смених на 5000км след посещение в огормен софииски трап.

П.П.: задните ми също са спортива и са на 30 000+ неизвестно колко и изглеждат прилично.

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                          ....
                          висока цена - високо качество ...
                          Единствено първия ред е 100% сигурен другите са ориентировъчни

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          аз пък днес обух новопридобити джанти и турих летните гуми
                          ей ме на:
                          Предлагам ти бартер за същата кола в същия цвят но по лошо техническо състояние
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Aми въпросните Sumo Firenza, които се споменаха по-горе. Негативни отзиви в Интернет не намерих, доволни са хората от тях.
                            модела е направен по този модел http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=256
                            а аз сега почван 2 сезон с тоя фалкен (4бр) и съм много доволен а един приятел е с тези фиренза и също няма никакви оплаквания.
                            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                            ех.. Малкото КуВе
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                              Единствено първия ред е 100% сигурен другите са ориентировъчни
                              Абсолютно съм съгласен. Скъпи гуми невинаги значи хубави. А, и в Бг можеш да си купиш един и същи продукт с огромна разлика в цената.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Другата седмица слагам и моите летни, ама трябва да купя нови предни, че от старите нищо не става
                                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                                X