Известие

Collapse
No announcement yet.

ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Интересно какъв е истинският БЪЛГАРИН пък
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Интересно какъв е истинският БЪЛГАРИН пък
      бате по-добре недей
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

май трябва да се открие раздел" истрити постове"

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          - ще седиш гладен,обаче колата да е с нови гуми,с винетка,с платен данък и т.н. тва ще стане ама друг път....ае е*** съм го в таралясника,пука ми кво мислят за мен хора който даже и не познавам както и те мен.Колкото до данъка НЯМА да го плата на пук на държавата.
          Аз за последен път пиша у тоя форум "Улците са така щот не плащате". Ку щете чете, ку щете не.
          Не е е моя работа кви пари имаш и за кво ги ползваш, обаче утре като ме блъснеш с 200 и стари гуми щот си голфаджия и нямаш пари за папу се моли да си ме убил. Не ти требе да оживявам.
          Поздрави.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Специално за Old Fox да не се повтарям.
            Нещата са нямаш ли акъл за никъде не си!Ем да ти кажа че познавам 42-годишен голфаджия с книжка от година и нещо и кара по диво и от мене.Така
            че може да съм лапе за вас ,ама си спазвам ЗДП.Не се изсилвам на пътя,че се е случвало така е ,но не е всекидневие и рядко даже и по булевардите да карам с повече от 50-60.Извън града не карам с повече от 90.В момента карам на бащата буса,но мисля да си взимам 33-ка,преди карах една от много чичови 33-ки и да ти кажа чесно,тая Алфа се караше като Транспортера,в града 50-60,извън града не повече от 90.Значи щом съм на 18 не мога да карам Алфа така ли?
            и аз съм на мнение че колите трябва да са изправни и само за сведедние буса който карам/той е на баща ми/ си има винетка,нови гуми и се поддържа в изрядно състояние.Регистриран е в данъчното и данъците му се плащат.Аз съм против плащането на данъците защото няма улица в града в който живея на която да няма дупка,което е меко казано,повечето са направо ями.
            И сега някой като изригне с думите никой не спазва ограничения и си пишем глупости тука да дойде да го воза 2-3 седмици та да види как карам,дали се изсилвам с колата или карам кола пред разпад.И Old Fox само за сведение не карам със стари гуми и некарам с 200,повече от 140 не съм карал,а и тва беше на магистрала,а също и горните постове не са за оправдая хората който не са изрядни,а просто пояснявам единични ситуации в който може да изпадне човек.Ако човек има поне малко акъл в главата си със стари гуми няма да кара с 200.Нямам нищо против теб, само си казвам мнението и тва е.Поздрави!

Comment

Виж сега аз също нямам нищо лино. Цитирам те щото и ти си цитирал мой пост.
              Но в ситуацията "стари гуми", "неизряден таралясник" не се изпада, тя се създава!
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

аз имам предвид че се изпада в ситуация да го закъсаш с парите и тази ситуция е предпоставка за нейзряден тараясник,човек трябва да си знае възможностите и ако му се наложи да кара със стари гуми да не се изсилва напразно,а да си кара бавно и както казах и в предишните си постове и аз не съм привърженик колата да се кара в неизрядно състояние,но възникват и такива моменти.Колкото до данъка на нашта кола е платен и си карам пак по дупките,чупя си предницата,правя си я и тва е.Ако зависеше от мен данък нямаше да се плаща и затова на новата кола да не се заричам няма да го плащаам,спирам до тук.

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                  бате по-добре недей
                  Да, да замълчим
                  sigpic

Comment

Аз си плащам данъците, ама се чувствам страшно прецакан..
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Това с неплащането в близките години ще стане просто невъзможно, аз също си го плащам, а общо взето цакането е във всичко, наистина-здравеопазване, други данъци и какво ли не
                      Добре е, когато плащаме, да изискваме-като общество, не само от данъците, изобщо, но това ще стане поне след 20 години у нас
                      Last edited by fred; d.m.y г., 18:08.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X