Известие

Collapse
No announcement yet.

Дипломати...птп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Е какъв е смисъла тогава - ще дадеш 200 лв за да си спестиш 200.....разликата е че ако не правиш нищо ще си спестиш доста време, и кофти емоции.....псуването на държавата отделно......а да....точки и време без книжка.....виж това не го сметнах.....
    Разликата е че няма да му вземат книжката за един месец и че няма да му вземат точки.. И че ако всеки го прави в един момент полицаите ще се замислят дали да пишат актове, както на тях им скимне.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Твоите приятели са обжалвали актове,но не за катастрофи с дипломатиВие не разбрахте ли че срещу шибаните закони,на шибаната ни родина понякога е безмислено да се боримКогато беше случая на моя приятел,говорих с на един друг френд майка му,която беше културно пресаташе в Брюксел,тя ми каза в чужда държава,дипломата немогат да го пипнат,даже ако извърши убииство,могат само да го екстрадират,нямат право да го съдят,в родината му решават какво да го правят.Естествено в повечето случаи ги помилват,и потулват случаите

П.С.Като гледам стана поредната тема дето 90% от писалите само лаят-направи това,направи онова
      А, бе човек, ти не разбираш едно нещо- ти като обжалваш акта това дали ПТП-то е било с дипломат или с бай Пенчо няма абсолютно никакво значение, защото на делото нито бай Пенчо идва нито дипломата, нито то има някакви последствия за тях. Просто на тебе ти пада наказателното постановление!
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Разликата е.....
        Да де, отбелязъл съм го това в края на мнението си...
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Вече знам какъв искам да стана - ДИПЛОМАТ хахаахахаа

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Ами всъщност акта е по чл.37 ал. 11 скъсах си задницата от търсена на тва нещо .. намирам само чл. 37 но алинея 11 няма никъде .... акта ще го обжалвам ... само да излезе наказателното постановление т.е. след 7ми май Сега се прибирам с някъв таксиджия който караше каруца дачия и като започна да оплюва алфите ми идваше да да го прекарам през кварталните улички и както бях отзад просто да слезна и да си хвана пътя без да му дам стотинка но не съм такъв ... старая се да бъда коректен ....

Comment

Колега,ще прощаваш че ти цапам темата.
              Случката е следната:днес на бул.Ситняково на Румънското посолство...в задръстването правя път на линейка.Пред мен светва червено,и аз спирам.Тръгвам нормално,даже бавно защото има много пропаднали канали.С мои колега съм,които мрази да го возят бързо.40-50 метра по-надолу ме спират.Викат ме при радара,като аз вече съм видял и на телефона и на дисплея,на колата и на този на колегата колко е часа.Катаджията ми показва на радара 74км/час?!?!?!
              А часовника на радара показва 11 и 39ч.,три часовника показват 11 и 44ч.При което аз го питам дали му приличам на линейка.Съответно в акта написах че имам възражения при показанията на радара и това че те са спрели в нарушение на тротоар зад кофи и дърво,и не ги виждам.При което пишещият хвърля копието на земята и ми казва: "Мноо си отворен мама ти деба".
              Принципно аз съм много избухлив и нервен,но си наложих да се въздържа.Каква е процедурата сега?Трябва да мине месец да излезне постановлението и да се явим в съда?Адвокат трябва ли ми,или ще бъде назначен служебен?

До сега вече 13 години,само един път съм имал възражение че ми искат 20лв.и катаджията скъса акта и не съм запознат с процедурата
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 13:13.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Случката е следната:днес на бул.Ситняково на Румънското посолство...в задръстването правя път на линейка.Пред мен светва червено,и аз спирам.Тръгвам нормално,даже бавно защото има много пропаднали канали.С мои колега съм,които мрази да го возят бързо.40-50 метра по-надолу ме спират.Викат ме при радара,като аз вече съм видял и на телефона и на дисплея,на колата и на този на колегата колко е часа.Катаджията ми показва на радара 74км/час?!?!?!
                А часовника на радара показва 11 и 39ч.,три часовника показват 11 и 44ч.При което аз го питам дали му приличам на линейка.Съответно в акта написах че имам възражения при показанията на радара и това че те са спрели в нарушение на тротоар зад кофи и дърво,и не ги виждам.При което пишещият хвърля копието на земята и ми казва: "Мноо си отворен мама ти деба".
                Принципно аз съм много избухлив и нервен,но си наложих да се въздържа.Каква е процедурата сега?Трябва да мине месец да излезне постановлението и да се явим в съда?Адвокат трябва ли ми,или ще бъде назначен служебен?

До сега вече 13 години,само един път съм имал възражение че ми искат 20лв.и катаджията скъса акта и не съм запознат с процедурата
                Ами сега, защо пак не написа същото възражение?
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ако ти е скъсала акта, значи нямаш акт?
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

1. Трябваше да напишеш, че часовника на радара и твоя не са съвпадат.
                    2. Делото не е наказателно, та да ти назначават служебен адвокат, така че или ще ти трябва или сам ще се защитаваш.
                    3. Идиоти има навсякъде - макар че това едвали ще ти помогне.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                      1. Трябваше да напишеш, че часовника на радара и твоя не са съвпадат.
                      2. Делото не е наказателно, та да ти назначават служебен адвокат, така че или ще ти трябва или сам ще се защитаваш.
                      3. Идиоти има навсякъде - макар че това едвали ще ти помогне.
                      Написъл съм че има разлика в часовете.
                      По точка 2..това исках да знам.Благодаря
                      Колкото до идиотите,то този не беше такъв,мисля че нямам думи за него....
                      Добре че не го ударих щеше да стане доста неприятно за мен.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Отбележи ,че те е напсувал и го осъди лично за клевета !!!
                        Кви копелета има в тас държава не е истина направо
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Кретени колкото искаш! Като ти излезе постановлението имаш 7 дневен срок в който можеш да обжалваш и да го осъдиш! Можеш и сам да се защитиш, ако намериш някой който да ти напише точно кво да говориш директно ги съсипваш... без адвокат и процедурата ще ти изезе 2-3 лв колкото за документите! УСПЕХ!Ако ти се занимава ги разцепи!

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Кретени колкото искаш! Като ти излезе постановлението имаш 7 дневен срок в който можеш да обжалваш и да го осъдиш! Можеш и сам да се защитиш, ако намериш някой който да ти напише точно кво да говориш директно ги съсипваш... без адвокат и процедурата ще ти изезе 2-3 лв колкото за документите! УСПЕХ!Ако ти се занимава ги разцепи!
                            Ти съмняваш ли се??Значи сега седя и си мисля,псувнята ще я преглътна,обаче това че ме прави на луд със скорост засечена от линейка няма да го бъде.

Comment

Ти съмняваш ли се??Значи сега седя и си мисля,псувнята ще я преглътна,обаче това че ме прави на луд със скорост засечена от линейка няма да го бъде.
                              Срока е 14 дни май, аз съм отменял акт от съда без никакви адвокати, не говоря за сложен случай, леше писал че съм минал на червено.Но в твоя случай май е скъсал акта, освен това сега актове под 5 или 100 лв май не се обжалват.Но ако можеш съд до край, нищо не губиш, това са административни дела, няма такси, а чрез съда тия дни българин живеещ във ФРанция се отмени акциза у нас, така е
                              Last edited by fred; d.m.y г., 20:34.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Срока е 14 дни май, аз съм отменял акт от съда без никакви адвокати, не говоря за сложен случай, писа ми че съм минал на червено.Но в твоя случай май е скъсал акта, освен това сега актове под 5 или 100 лв май не се обжалват.Но ако можеш съд до край, нищо не губиш, това са административни дела, няма такси, а чрез дело например на българин живеещ във ФРанция се отмени акциза, така е
                                Не не казах за скъсания акт преди доста време...
                                тук случая беше че плъзна копието за мен плътно до вратата за да падне на земята.Като се наведох и ме напсува.Беше се вбесил от факта че пиша възражение за часа и това че са на тротоар зад дърво

Comment

Working...
                                X