Известие

Collapse
No announcement yet.

ай по предишната тема за провинцията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ти що мислиш ,че извън София хората се препитават само със земеделие и животновъдство ......... от коя година не си излизал от Сф. Разбирането ти е: цивилизация в София и първобитно общинен/аборигенски строй извън нея!
    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
      Ти що мислиш ,че извън София хората се препитават само със земеделие и животновъдство ......... от коя година не си излизал от Сф. Разбирането ти е: цивилизация в София и първобитно общинен/аборигенски строй извън нея!
      Славчо , не извън София ,а извън големите градове главно с това се препитават .В никакъв случай не казвам ,че това е лошо ,напротив ,ако не друго ,то поне се хранят с истинска храна .Но главния начин за препитание по селата и малките грачета е животновъдството и селското стопанство

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Само да попитам : "селяните" като пречат на вас гражданите?Защо вчера по магастралата за 40 мин. колите които срещнах на 98 % бяха със СА и С рег.номер.Посока от София -ГРАД към ПРОВИНЦИЯТА....

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
          Само да попитам : "селяните" като пречат на вас гражданите?Защо вчера по магастралата за 40 мин. колите които срещнах на 98 % бяха със СА и С рег.номер.Посока от София -ГРАД към ПРОВИНЦИЯТА....
          Е нали затова е спора... По празници се вижда колко е истинската софия... само ние си оставаме тук ... така наречените преселници си отиват по родните места
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:51.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            От работата ще си доволен, ама обикновено става дума и за заплащането, защото, колкото и да е удовлетворяваща работата, ако заплащането е неадекватно на образование и възможности, аз бих имал известни резерви
            Имах в предвид възможностите за допълнително изкарване на пари предоставяни от работата.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Смислена е темата , не е за коша ( все още).
              Но най-вероятно утре като се събудя ще е е за там.
              Лека нощ Колеги и умната.

@ Славчо - нямаше смисъл да го триеш.
              въпреки правомощията които имаш,мисля че не можеш ти или твои колеги да триете безразборно теми които не знам защо не харесвате.щом тя се е развила в някакъм мащаб значи е интересна.вие можете да предупреждавате и напътствате но след като се спазват цензурни и нецензурни правила то тогава не е нормално.

p.s.колегата ти от газовия раздел е бил винаги за пример,по точно и 2мата.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                въпреки правомощията които имаш,мисля че не можеш ти или твои колеги да триете безразборно теми които не знам защо не харесвате.щом тя се е развила в някакъм мащаб значи е интересна.вие можете да предупреждавате и напътствате но след като се спазват цензурни и нецензурни правила то тогава не е нормално.
                p.s.колегата ти от газовия раздел е бил винаги за пример,по точно и 2мата.
                А ти съвсем не можеш да казваш на pr_00f какво той може или не.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  Е нали затова е спора... По празници се вижда колко е истинската софия... само ние си оставаме тук ... така наречените преселници си отиват по родните места
                  Бате цяла сутрин карам по София напред-назад,навъртях 70 км.,и на нито едно кръстовище не съм се задържал повече от 1 мин.Ето това е истинската София,всички са си у дома
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Според мен са единици тези, които идват в София, защото професионалното им е развитие е стигнало до такъв етап. Повечето пришълци са хора с ниско или никакво образование, затова и селянията тук е стигнала точка на кипене. Аз дори си мисля да заменя жилище в София /несанирана панелка/ за жилище в провинцията и да отида да живея там. Във всеки град има работа за специалисти. А тези по магистралата с регистрация С или СА, са точно тази част от софиянците, които отиват да сварят лютеницата и компотите за да изкарат месеца и да са гражданя.
                    sigpic145 1,4 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Бате цяла сутрин карам по София напред-назад,навъртях 70 км.,и на нито едно кръстовище не съм се задържал повече от 1 мин.Ето това е истинската София,всички са си у дома
                      На мен ли го казваш ,направо си душевна чикия да караш по София по празници е тогава бензина и три лева да стане ,няма да е скъпо щот ,няма чакане ,задръствания и колата ще почне от 14 на сто да харчи 12

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от nikolova05 Покажи съобщение
                        Казвам го съвсем честно. Заплатата ми според трудовия договор е като на всички държавни служители, но ежемесечно получаваме бонуси, които са много обективни и прилични, според положения индивидуален труд. Като прибавя и останалите привилеги като 2 месеца платен годишен отпуск, 6 часов работен ден, ваучери за храна и облекло, безплатен обян и т.н. мен ме удовлетворява напълно, а мисля и моите колеги.
                        аз така на 6 часов работен ден и 2 месеца платен отпуск ехе и другите бонуси ще работя е ще пея 100 години каква е тая сладка работа
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          А ти съвсем не можеш да казваш на pr_00f какво той може или не.
                          ти винаги когато се появиш ,а буквално се появяваш и опа критика.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                            ти винаги когато се появиш ,а буквално се появяваш и опа критика.
                            Съгласих се с теб ,че старата лисица хитра ,все е на опъки хи хи хи ,но пък щом това си го влече ,така да е . Не може всички да са от едната страна...няма да стане дебат така :) поздрави

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              Съгласих се с теб ,че старата лисица хитра ,все е на опъки хи хи хи ,но пък щом това си го влече ,така да е . Не може всички да са от едната страна...няма да стане дебат така :) поздрави
                              не бе брате мой,то вярно че се стига до грубости и остър езичец от време на време ама то вече стана супер истъркано.не съм усетил до сега някой някому да е заплашил или нещо от този род та да трият яко темите.ако има не правилно използвани речи нека ги тръкнат ама това цели постове.

Comment

Начи кво да ти кажа , според мен това е тема тип "Всяко чудо за три дни" . Като се изчерпа и,никой не пише вече в нея ,нека я затрият .Все пак нито е поучителна,нито има класифицирана литературна информация.Просто чесане на пръстите и изказване на лични мнения и наблюдения.Да я тръкнат ,ама нека се доизчерпа тотално.
                                То по принцип тези теми -"кой е по добрия двигател","София или не" има и още ,но не ги помня, са си за кофата , след като се изчерпат. Но не да се налага цензура едва ли не на сила...

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X