Ти що мислиш ,че извън София хората се препитават само със земеделие и животновъдство ......... от коя година не си излизал от Сф. Разбирането ти е: цивилизация в София и първобитно общинен/аборигенски строй извън нея!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ай по предишната тема за провинцията
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеТи що мислиш ,че извън София хората се препитават само със земеделие и животновъдство ......... от коя година не си излизал от Сф. Разбирането ти е: цивилизация в София и първобитно общинен/аборигенски строй извън нея!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеСамо да попитам : "селяните" като пречат на вас гражданите?Защо вчера по магастралата за 40 мин. колите които срещнах на 98 % бяха със СА и С рег.номер.Посока от София -ГРАД към ПРОВИНЦИЯТА....Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеОт работата ще си доволен, ама обикновено става дума и за заплащането, защото, колкото и да е удовлетворяваща работата, ако заплащането е неадекватно на образование и възможности, аз бих имал известни резерви
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеСмислена е темата , не е за коша ( все още).
Но най-вероятно утре като се събудя ще е е за там.
Лека нощ Колеги и умната.
@ Славчо - нямаше смисъл да го триеш.
p.s.колегата ти от газовия раздел е бил винаги за пример,по точно и 2мата.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениевъпреки правомощията които имаш,мисля че не можеш ти или твои колеги да триете безразборно теми които не знам защо не харесвате.щом тя се е развила в някакъм мащаб значи е интересна.вие можете да предупреждавате и напътствате но след като се спазват цензурни и нецензурни правила то тогава не е нормално.
p.s.колегата ти от газовия раздел е бил винаги за пример,по точно и 2мата.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЕ нали затова е спора... По празници се вижда колко е истинската софия... само ние си оставаме тук ... така наречените преселници си отиват по родните местаЕто това е истинската София,всички са си у дома
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Според мен са единици тези, които идват в София, защото професионалното им е развитие е стигнало до такъв етап. Повечето пришълци са хора с ниско или никакво образование, затова и селянията тук е стигнала точка на кипене. Аз дори си мисля да заменя жилище в София /несанирана панелка/ за жилище в провинцията и да отида да живея там. Във всеки град има работа за специалисти. А тези по магистралата с регистрация С или СА, са точно тази част от софиянците, които отиват да сварят лютеницата и компотите за да изкарат месеца и да са гражданя.sigpic145 1,4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБате цяла сутрин карам по София напред-назад,навъртях 70 км.,и на нито едно кръстовище не съм се задържал повече от 1 мин.Ето това е истинската София,всички са си у дома
е тогава бензина и три лева да стане ,няма да е скъпо щот ,няма чакане ,задръствания и колата ще почне от 14 на сто да харчи 12
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolova05 Покажи съобщениеКазвам го съвсем честно. Заплатата ми според трудовия договор е като на всички държавни служители, но ежемесечно получаваме бонуси, които са много обективни и прилични, според положения индивидуален труд. Като прибавя и останалите привилеги като 2 месеца платен годишен отпуск, 6 часов работен ден, ваучери за храна и облекло, безплатен обян и т.н. мен ме удовлетворява напълно, а мисля и моите колеги.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеА ти съвсем не можеш да казваш на pr_00f какво той може или не.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениети винаги когато се появиш ,а буквално се появяваш и опа критика.) поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеСъгласих се с теб ,че старата лисица хитра ,все е на опъки хи хи хи ,но пък щом това си го влече ,така да е . Не може всички да са от едната страна...няма да стане дебат така :) поздрави
Comment
-
Начи кво да ти кажа , според мен това е тема тип "Всяко чудо за три дни" . Като се изчерпа и,никой не пише вече в нея ,нека я затрият .Все пак нито е поучителна,нито има класифицирана литературна информация.Просто чесане на пръстите и изказване на лични мнения и наблюдения.Да я тръкнат ,ама нека се доизчерпа тотално.
То по принцип тези теми -"кой е по добрия двигател","София или не" има и още ,но не ги помня, са си за кофата , след като се изчерпат. Но не да се налага цензура едва ли не на сила...
Comment
Comment