Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моите капачки ги бях стегнал яко и една сутрин ставам, цялата кола кална - капачките излъскани прост народ ей въртяли там с гнусните си пръстчета . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      капачката на винтила ли
      направо с ЦеЦо 200 или Каноколитче.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Моите капачки ги бях стегнал яко и една сутрин ставам, цялата кола кална - капачките излъскани прост народ ей въртяли там с гнусните си пръстчета . .
        Хах, оправи ми вечерта, честно!
        BTW, сега съм си поръчал anti-theft капачки, някакви специални, да видим как ще ги свалят тях.
        Само че този път ако видя някой мизерник, няма да му се размине.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Чета темата и ми минават едни мисли....
          Крадат ни,обират ни и кога се силиме,кога аристократично махваме с ръка,но горчилката от унижението остава.
          Колегата няма да го гръмне с пушката.Спусъка се натиска трудно.Знам го!После закона е така извратен,че винаги ще е виновен,НО.....
          Не трябва да сме овце.Както се казва в един филм:"Аз съм човек за бога и моят живот има стойност.
          Нека някой отвори нова тема за кражбите и вандалските прояви.Нека там да се изтипосват героите,а който има сърце и дух да наказва изродите,както може!
          ИЛИ
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Акъла му взимам - принципа е важен....
            е това е истината не е важно с милион или с лев , въпроса е ,че не треа те праат на шматка .Позволиш ли го умираш...затова око за две зъб за чене

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега трябвало е да отвърнеш на злото със зло.Леле видя ли някой покрай колата ми,както съм жена най малко ще очаква и ще се чуди от къде му е дошло.
              Един "гражданин" само,че ми обиди колата вече бях с/у него,а каму ли да ми направи нещо.

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.
              Евала....Трябва да си остояваме принципите.Малко даже им е било.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Колега само да попитам - защо мислиш че чете в форума?

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Седя и си мисля и некак си не проумявам защо не си казал на полицията, щом си му видял и номера, защо не го пишеш и тук, щом си му видял номера и защо на някой друг трябва да му гепат нещо, при положение, че си му видял и номера?
                  Ей това е истината. Дето се вика, някой друг е видял как въпросния му краде капачките, но си е замълчал и след това като остане безнаказан отива и си взима и от следващата кола(в случая твойта) и ти ще си замълчиш и мойте могат да изчезнат утре.
                  От данаците, които плащаме, полицайте живеят е аре поне да поработат за парите си

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Ей това е истината. Дето се вика, някой друг е видял как въпросния му краде капачките, но си е замълчал и след това като остане безнаказан отива и си взима и от следващата кола(в случая твойта) и ти ще си замълчиш и мойте могат да изчезнат утре.
                    От данаците, които плащаме, полицайте живеят е аре поне да поработат за парите си
                    Хааах, е като се обади на куките кво ,крал винтили .... ами ,че това дори не се наказва ,щот няма специални средства,няма взлом ,а и е под минималната работна заплата.
                    А и няма кой да го осъди за 4 винтила ,няма дори да го заключат .Тук саморазправата му е майката

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Колега само да попитам - защо мислиш че чете в форума?
                      Защото капачките бяха специални все пак. Алуминиеви, с емблемата на Алфа Ромео oтгоре.
                      Някакси не мисля, че биха отивали на друга кола, въпреки че олигофрените с лопата да ги ринеш, темата за "Селския" тунинг е достатъчно показателна.
                      Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                      Проблемът е, че беше тъмно и не съм 100% сигурен за последната цифра от номера, както и буквите след нея.
                      А и честно казано, смятам че ако бях позвънил в районното, щяха да ми се изсмеят.
                      Все пак, ако видя колата отново, ще я позная - даже ще я снимам и ще я изтипосам във форума, все ще се намери добър съфорумец, който да го "посъветва" да не прави повече така.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        Хааах, е като се обади на куките кво ,крал винтили .... ами ,че това дори не се наказва ,щот няма специални средства,няма взлом ,а и е под минималната работна заплата.
                        А и няма кой да го осъди за 4 винтила ,няма дори да го заключат .Тук саморазправата му е майката
                        Говоря принципно. Щото всеки българин е така
                        Или вижда някаква нередност и си затваря очите или на него му се случва и си казва е и да кажа то нищо няма да се промени, няма да ми върнат винтилите (примерно)

Comment

Повярвай ми,че няма нужда от целия номер на колата,след като знаеш марката и цвета на колата.Открива се много лесно.Тия,които работят с компютрите в МВР си знаят работата.
                          Ти го изтипосай тука,пък да видим дали няма да се открие,кой е.Гарантирам ти,че има достатъчно ченгета във форума,които само чакат да им подадеш информация.Поне ще му направят "ритинна проверка"!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А щом е такси работата е още по лесна всяка фирма си има регистър с пълно инфо за всеки един автомобил

Comment

Колега аде издай му номерчето на тоя най-накрая че който е по наблизо да му бае.
                              Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                              166 2.4 JTD '02
                              164 2.5 TD '98 ex
                              Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Повярвай ми,че няма нужда от целия номер на колата,след като знаеш марката и цвета на колата.Открива се много лесно.Тия,които работят с компютрите в МВР си знаят работата.
                                Ти го изтипосай тука,пък да видим дали няма да се открие,кой е.Гарантирам ти,че има достатъчно ченгета във форума,които само чакат да им подадеш информация.Поне ще му направят "ритинна проверка"!

Повярвай ми...преди 10 месеца станах свидетел как разбиват автомобил Алфа ромео с цел да му вземат CD то...(няма да обяснявам как гоних и избяга наркомана) Обадих се на полицията и стоях общо 4 часа от 22.00 до 02.00часа!! През ноща в големия студ...
                                Най-якото беше че тъпанарите ми казаха " Съжалявам господине няма такава кола в базата ни данни" ...Колата беше Опел Астра Ф 92-97г. зелена 2 врати рег.номер СА4906 **....

Еми тъпите куки 10пъти ми казаха, че имали проблем със системата и НЕ могли да намерят въпросния автомобил?!?!? Моляяяяяяяяяя?? Плюс това че дадох и описание на човека....Даваш им 6 цифри букви, цвят, модел иии нищо...Ама нали тия наркомани работят за тях...

Другото...Давам номера на разбитата кола...Описание цвят всички цифри..тя все пак е пред мен и тъпите куки ми казват " Ами господине не може да намерим собственика на автомобила...Обажда си друг мъж и казва че изобщо нямал такъв автомобил'" моляяяяяяяяяяяя?!?!?!

Ей това полицаите стават единствено да правят оборот на баничарниците ни... Цялата система е гнусна и покварене...

П.П Не слагам всички под общ знаменател, но ви казвам неща, които са ви ясни на всички...В родът ми имам служители на полицията.... Просто съм обективен
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X