Известие

Collapse
No announcement yet.

Петиция против регистрацията на коли с десен волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Ми няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....
      Естествено, че в Европа никой не би го забранил, щото в Европа никой не го прави. Защо да забраняваш нещо, което не съществува?!?

Пък и къде ни броиш за Европа ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Естествено, че в Европа никой не би го забранил, щото в Европа никой не го прави. Защо да забраняваш нещо, което не съществува?!?

Пък и къде ни броиш за Европа ...
        Румънци, чехи, поляци, хървати, словаци, словенци го правят.....
        Ся аз не съм подръжник на идеята из БГ да шарят десни волани, но причините и положението в БГ го налагат......мога да разбера Пешо от Конаре че иска да кара кола с едноцифрена възраст на половин цена, без да му дреме че е дясна......ако Пешо не е полу сиромах няма да го прави, ама.....плюс това дори и да го забранят, условията и колите там са толкова изгодни, че все ще му намерят колая.....плюс това е икономически неизгодно да се забрани......
        Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:50.
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Само че и трите ти твърдения в това изречение са неверни
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

В смисъл - първото - в Европа е забранена регистрацията на десни волани?????

Comment

Румънци, чехи, поляци, хървати, словаци, словенци го правят.....
              Ся аз не съм подръжник на идеята из БГ да шарят десни волани, но причините и положението в БГ го налагат......мога да разбера Пешо от Конаре че иска да кара кола с едноцифрена възраст на половин цена, без да му дреме че е дясна......ако Пешо не е полу сиромах няма да го прави, ама.....плюс това дори и да го забранят, условията и колите там са толкова изгодни, че все ще му намерят колая.....плюс това е икономически неизгодно да се забрани......
              Напротив, щом половин Европа вече го прави, скоро ще му намерят колая, икономически изгодно, и не от България... Разбираш ли ме?

Comment

Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщение
                .........

Драги ми колега, а ти замисли ли се върху конкретната ситуация?
                На мен ми стига само факта, че човека почна да се извинява, че не бил видял мигача, после, че не прецинил разтоянието и т.н., а може би аз съм виновен, че се изнесох за да могат другите да ме заобиколят, тогава тоя нямаше да се опита да мине, а можеше да направи опит да ме прескочи?
                ......
                Замислил съм се да, но ти не си го направил и не си разбрал какво искам да кажа. Вместо това се повтаряш. Нямам намерение да споря. Казвам просто че идиоти винаги е имало, има и ще продължава да има без значение от коя страна им е волана. А това, че на теб ти стига само този факт....еми извинявай ама е тъпо. Ако само от такива дребни извинения с които ти е излезнал този си вадиш толкова крайни решения.....
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

абсолютно

Comment

ми не е забранено! и си карат даже

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Знам - за друго иде реч......
                      Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Напротив, щом половин Европа вече го прави, скоро ще му намерят колая, икономически изгодно, и не от България... Разбираш ли ме?
                      Разбирам те, но не споделям мнението.....

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        ти навсякъде можеш да караш с ляв волан
                        само дето не навсякъде можеш да регистрираш кола с ляв волан

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          Замислил съм се да, но ти не си го направил и не си разбрал какво искам да кажа. Вместо това се повтаряш. Нямам намерение да споря. Казвам просто че идиоти винаги е имало, има и ще продължава да има без значение от коя страна им е волана. А това, че на теб ти стига само този факт....еми извинявай ама е тъпо. Ако само от такива дребни извинения с които ти е излезнал този си вадиш толкова крайни решения.....
                          Определено си прав, че се повтарям и това се случва заради такива като тебе, защото говориш без да четеш...

Идеята ми е да популяризирам тази петиция, защото заставам зад идеята.
                          ...........
                          Това определено не е единствения проблем в България и може би нищо няма да стане след тази петиция, но всъщност ако не опитаме, няма как да разбереме или е по-лесно като овчици да чакаме някой друг да направи нещо!
                          Определено десния волан не е единствената причина за ПТП-та, определено има много хора, които карат безрасъдно, има такива, които вече нямат реакции, но карат и т.н. Идеята ми беше, че ако ние не се борим нещата да се променят, няма кой. В случая какато казах погоре има петиция за това, аз заставам зад нея. Ако има петиция за затвор на пияните и надрусани шофьори или такава за периодични изпити преди подновяване на книжката, също бих подкрепил!
                          Дори не си прочетел това което съм написал в мението където те цитирам.

Аз каквото имам да го казвам, го казвам в прав текст.

Comment

Подписах

Наскоро имах ситуация, в която щяха да ме ударят, заради липса на своевременна преценка заради десен волан

Нямам нищо против вноса и регистрацията, но след като минат технотест, за да получат удостоверение, че са безопасни. Това как ще стане с десния волан, огледалата, фаровете и т.н., не знам. Да го мислят по-умните глави в Парламента, но трябва да се направи нещо!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение

Нямам нищо против вноса и регистрацията, но след като минат технотест, за да получат удостоверение, че са безопасни. Това как ще стане с десния волан, огледалата, фаровете и т.н., не знам.
                              те и чистачките са на обратно
                              а
                              че няма как да минат такъв тест е ясно

ама у нас гтп е просто формалност
                              иначе дори заради обратните фарове и огледала няма да могат да се карат такива коли

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                ти навсякъде можеш да караш с ляв волан
                                само дето не навсякъде можеш да регистрираш кола с ляв волан
                                Ми каква е разликата......В чехия и Полша си ги карат така с анг номера, не знам колко може да се кара в БГ с анг номера, но ако има вратичка се чудя защо не се експлоатира....

Comment

Working...
                                X