Известие

Collapse
No announcement yet.

На Къде Ни Отива Държата ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Народа ли изпростя, или гледането на екшъни и играенето на компютърни игри направи хората по-малко хора?
    Тук не става въпрос за това, има или не право тая шибана полякиня да вземе децата, а за това че не може да ги вземе по тоя начин.
    Ако това бяха децата на мой приятел и аз бях там, нямаше да остана безучастен, независимо какво казва разума.
    Шибана държава!
    http://www.mediapool.bg/show/?storyid=152716
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Незнам кой прав и кой крив, но аз като майка ще кажа, че никоя нормална жена не би причинила това на децата си. Може и да е права жената-незнам, но това, което направи с децата си е отвратително. Смятам, че както се казва-Винаги има и друг начин.

Ето още един линк за подкрепа на децата
      http://www.facebook.com/group.php?gi...548&topic=7995

Ако не се отваря, пише това:

Започваме тази масирана акция до ДАЗЗ и Президента на Република България ,за да помогнем на Николета и Павел.Моля ви копирайте всичко написано по долу ,за да няма грешки при изпращането... Отворете пощата си и изберете да напишете писмо.
      В плето "До" или "To" копирайте следното:
      press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
      В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
      И накрая текста на самото писмо:
      Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето

Копие до:

Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
      Господари на ефира
      Полско посолство

Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията, потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им усигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
      Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b................( Facebook и Форумът на БГ МАМА )
      ALFA ROMEO 145 2.0 TD
      ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщение
        Незнам кой прав и кой крив, но аз като майка ще кажа, че никоя нормална жена не би причинила това на децата си. Може и да е права жената-незнам, но това, което направи с децата си е отвратително. Смятам, че както се казва-Винаги има и друг начин.

Ето още един линк за подкрепа на децата
        http://www.facebook.com/group.php?gi...548&topic=7995

Ако не се отваря, пише това:

Започваме тази масирана акция до ДАЗЗ и Президента на Република България ,за да помогнем на Николета и Павел.Моля ви копирайте всичко написано по долу ,за да няма грешки при изпращането... Отворете пощата си и изберете да напишете писмо.
        В плето "До" или "To" копирайте следното:
        press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
        В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
        И накрая текста на самото писмо:
        Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето

Копие до:

Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
        Господари на ефира
        Полско посолство

Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията, потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им усигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
        Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b................( Facebook и Форумът на БГ МАМА )

Доста неграмотничко, чак жалко.

Comment

Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
          Неграмотно е, да! Всички обаче си замълчаха, но ти явно не можеш да държиш наперената си уста затворена. Не са жалки допуснатите грешки. Жалко е, че има хора които мислят като теб!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Тая полска курва бих я провесил от 15 етаж тя да пищи, а не клетите деца...а руската парантия на квадрат!
            Просто нямам думи, незнам тия от "защита на детето"...КЪДЕ СА...майка им...може ли да са такива помияри????
            Весели избори на управляващите....незнам защо търпим такива управници, който ни унижават по всякакъв начин!
            Бесен съм, но тук колкото и да пиша няма файда!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Айде като си толкова грамотен ти напиши по-добро!

Чудя се личен интерес ли имаш в случая или си просиш внимание?

До тук единственото жалко нещо са мненията ти.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Предлагам ти да замълчиш
                А бе колега, ти не видя ли, че децата са привързани към бащата...сам си направи сметка тая полска кучка какви грижи е полагала за тях...лесно е да ми цитираш някакви си законости...къде оставяш травмата на тези деца????...ако искаш да си адвокат на някоя курава.....ходи на Лъвов мост

Comment

Колегата аав е същият, който призоваваше да не обжалваме актовете на КАТ, защото "не било мъжка постъпка". Сега пък се застъпва за бюрократичната машина. Колега, държавен служител си, нали?
                  В случая с дечицата - очевидно някой не си е свършил съвестно работата за да се стигне дотам. И т.нар. организации за защита на детето, и съдиите. Поредна чиновническа немарливост, от която следва чвешка трагедия.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Колегата аав е същият, който призоваваше да не обжалваме актовете на КАТ, защото "не било мъжка постъпка". Сега пък се застъпва за бюрократичната машина. Колега, държавен служител си, нали?
                    В случая с дечицата - очевидно някой не си е свършил съвестно работата за да се стигне дотам. И т.нар. организации за защита на детето, и съдиите. Поредна чиновническа немарливост, от която следва чвешка трагедия.
                    ..а бе тоя може и да е в листите за евродепутат
                    ...с тия разсъждения.....е малко, да е само държавен служител...поне депутат ми се чини)

Comment

признавам по-велики сте
                      През март 2002 съм организирал първата среща на алфисти, на която хората бяха по-малко от пръстите на ръката ми. После се направи този форум и трябваше активно да се рекламира, за да дойдете Вие да ми кажете да млъкна.

Comment

Това, че имаш заслуги в една област не те прави авторитет в друга.
                        Нищо лично колега, лошото е, че и мислене като твоето ни яде главите вече маса години.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Може наистина да са го написали неграмотно, но поне се опитват да направят нещо за децата. Както казаха и колегите, не е важно кой прав и кой крив, обезпокоителни са в случая действията, или по скоро бездействията, на нашите държавни служители.
                          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

признавам по-велики сте
                            През март 2002 съм организирал първата среща на алфисти, на която хората бяха по-малко от пръстите на ръката ми. После се направи този форум и трябваше активно да се рекламира, за да дойдете Вие да ми кажете да млъкна.
                            Дай му заслужената почит на тоя човек!
                            Какво го плюете!?!??!
                            Поклон пред организаторските ти умения!
                            Ти явно си от човечетата,които си са въобразили че:
                            Ти си единствения които е имал Алфа преди да има Форум!
                            Ти имаш ли деца???
                            А аз съм сигурен че нямаш,що взимаш отношение бе??????????
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

На въпроса "На къде ни отива държавата?" отговора е само един-КЪМ ДЪНОТО, въпреки,че има моменти, в които си мисля, че вече сме го достигнали . Често пъти се питам проблема в самите хора ли е или е породен от икономическите условия тук. Всички са изтрещяли, но за това си има логично обяснение, а именно факта, че хората са най-общо два типа, единия, който все пак мисли и другия тип, на който това не му се отдава. Мислещия тип характер иска да постигне нещо, има някакви цели и въпреки, кофти ситуацията се стреми към тях... Докато другия тип не мисли за утрешния ден /тук не целя да обидя някой с това, което ще кажа, то просто е факт, който води до определен резултат/ и е с доста елементарни цели, свързани с удовлетворение на чисто физически потребности от различно естество. Та точно този тип хора не се интересуват от образованието си и от това какво ще е последствието от дадено действие, постъпват порядъчно безотговорно и съответно като създадат поколение и то е възпитано в същия дух. В крайна сметка проблема идва от сблъсъка на тези два вида поведение и разбирания на хората и това е причината да отиваме надолу, просто единия вид са мнозинство...
                              Влюбена в Alfa Romeo GTV
                              GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от aav
                                признавам по-велики сте
                                Кой си ти?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X