If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи, глей са, първо, не ме наричай "пич", защото това означава "копеле".
Второ, не знам кой, какво не е схванал, но знам, че от предишната страница насам ви ебаааам по тъча и вие още не сте го разбрали, сешшш ли се
Трето, каквото трябва съм казал, а какво имам предвид - за домашно....
Четвърто, темата още в своя замисъл "да се фукаме и да плюем по всички" е обречена да свърши с един куп лайна вътре и май само ти и Пламен не го осъзнавате.
Пето, с тая тема може да докажете само и единствено, че не ви е мястото тук
Шесто - ДА, определено мога да ти отворя очите за много работи, ама това струва пари, пък те ще ти трябват за гориво и ремонти по колата, та ми е свидно да ти ги искам
Седмо.... 7 ми е любимото число
Браво бе - 10 реда изписа, без да кажеш нищо смислено. Е, поне доказа, е можеш да броиш до 7
Това за какво ще си давам парите, си е моя работа.
Това, че пишеш n на брой мнения, без да си осъзнал каква е темата също е похвално. А каква е тя, ти оставям за домашно
Едва ли ти си точно човека, който казва на кой, къде му е мястото, сешшш ли се. Хората са казали, ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи.
Леле още един член на клуба фолкс-алфа госин Куку абе вие да не сте някаква секта анти-алфа казваш че трябва да ти плащаме за да ни отвориш очите другото не можах да го разбера а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфа иначе им гълтат пошилката
а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво
а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфаиначе им гълтат пошилката
Comment