Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivo_red
    ....v
    Кой, какво "по-добро" да извади?
    По-здраво, по-бързо, по-евтино, по-.... какво?!
    Вие май верно започнахте да се превъзнасяте
    Харесвайте си колите, но няма да е лошо малко да слезете на земята
    Пламене, по-бързо с вашия си форум, че току-виж се появил някой "ГоУф ГТи" да ви изпревари
    Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:25.
    sigpic

Comment

• Много трудно да убедиш някой "разбирач" в реалността!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Абсолютно съм съгласен.
        И особено ако "разбирач" е в кавички.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• абе хора разберете че тази кола има и плюсове далеч съм от мисълта че е перфектна обаче си имам малко цифри които съм събирал преди и да си помисля да имам алфа например като части е по евтина от бмв и е по бърза от бмв според DAT и TUV е по здрава от пасат и вектра плюс това харчи като нормална кола при нормално каране защото знаете че алфа за разлика от други може да се кара и ненормално и следователно се отразява и на разхода тъй че като плюете пюйте с факти

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            абе хора разберете че тази кола има и плюсове далеч съм от мисълта че е перфектна обаче си имам малко цифри които съм събирал преди и да си помисля да имам алфа например като части е по евтина от бмв и е по бърза от бмв според DAT и TUV е по здрава от пасат и вектра плюс това харчи като нормална кола при нормално каране защото знаете че алфа за разлика от други може да се кара и ненормално и следователно се отразява и на разхода тъй че като плюете пюйте с факти
            Аз пък първо си взех алфа и после разбрах колко е здрава! И само да кажа че ако видял форума преди да си взема алфата може би нещата тук щяха да ме разубедят!Защото в тази тема последните страници видях само как някои съфорумци се опитвад да ни втълпят минусите на алфата а темата е за точно обратното!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
              абе хора разберете че тази кола има и плюсове далеч съм от мисълта че е перфектна обаче си имам малко цифри които съм събирал преди и да си помисля да имам алфа например като части е по евтина от бмв и е по бърза от бмв според DAT и TUV е по здрава от пасат и вектра плюс това харчи като нормална кола при нормално каране защото знаете че алфа за разлика от други може да се кара и ненормално и следователно се отразява и на разхода тъй че като плюете пюйте с факти
              А ти замислял ли си се за факта че доста от хората тук са открили топлата вода много преди теб ? И самият факт че са членове на това общество доста преди теб и, че карат Алфи не ти ли дава повод за размисъл ( да светне малка червена лампичка , някакво предупредително звънче да издрънчи в главата) че всъщност се опитваш да продаваш краставици на краставичаря ( и то на дърт краставичар при това.)
              А цифричките който си събрал от хартиики и от нета , хората отдавна са ги набрали чрез собствен опит.

п.с. И си сложи в подписа каква ти е колата.
              п.п.с - Може да потърсиш къде точно на клавиатурата се намира клавиша "SHIFT".
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Кой, какво "по-добро" да извади?
                По-здраво, по-бързо, по-евтино, по-.... какво?!
                Вие май верно започнахте да се превъзнасяте
                Харесвайте си колите, но няма да е лошо малко да слезете на земята
                Пламене, по-бързо с вашия си форум, че току-виж се появил някой "ГоУф ГТи" да ви изпревари
                то си пише,ако можеш да четеш, ще разбереш...аз лично не виждам да си казал нито едно от всичките, така че минаваш към семкаджиите
                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• колега ако мислиш че да си член на клуба те прави по алфист от другите се лъжеш много като ви чета какво пишете според мен алфите ви не излизат от сервиза в което много се съмнявам ,цифричките ми са от официални извадки а не някой да ми говори на ушенце колко била калпава дадена кола и аз да вярвам като бонак въпреки че я имам в гаража 156 2,0тс

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                    Аз пък първо си взех алфа и после разбрах колко е здрава! И само да кажа че ако видял форума преди да си взема алфата може би нещата тук щяха да ме разубедят!Защото в тази тема последните страници видях само как някои съфорумци се опитвад да ни втълпят минусите на алфата а темата е за точно обратното!
                    мани тва, ами те изкарват и тъп
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                      A сега! Кой е по-голям фен? Може би щеше да се разубедиш, а?
                      Aз пък си взех алфата, просто защото след като седнах в една такава, реших, че това е колата, която искам да карам!
                      И въобще не ме интересуваше, колко е трошлива, колко харчи и пр. подобни глупости, точно както и в момента не ме интересуват тези неща - крам си колата и й се кефя!

Ха сега отново - кой е по-върл фен, а!
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Ми не знам на мен алфата ми е нощувала в сервиз само за боядисване.
                        Всички други посещения са били планирани и в рамките на няколко часа( смяна на консумативи и части).
                        В замяна на това съм си имал проблемчета, не е като да съм нямал. Но пък си беше доста добра колицата.

Въпрос с повишена трудност:
                        Защо не карам Алфа ?

@plamen petkov и ivo_red
                        p.s. http://www.seoconsultants.com/windows/keyboard/

Най в ляво - вторият клавиш отдолу нагоре.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          A сега! Кой е по-голям фен? Може би щеше да се разубедиш, а?
                          Aз пък си взех алфата, просто защото след като седнах в една такава, реших, че това е колата, която искам да карам!
                          И въобще не ме интересуваше, колко е трошлива, колко харчи и пр. подобни глупости, точно както и в момента не ме интересуват тези неща - крам си колата и й се кефя!

Ха сега отново - кой е по-върл фен, а!
                          Не можах да разбера какво общо има да си фен пък аз не мисля че си по-голям фен от мен,защото и аз г/д си купих алфата поради същата причина:видях я и първоначално ме изкефи стойката и (заради спортното окачване) после ,че цвета и е необичаен и не са толкова срещани!И като седнах си казах това е колата и като видях как върви се влюбих!
                          И сега по темата да кажа,ако искаш направи тема в която всеки да се оплаче от алфата си!Сигурно ще има доста хора които да пишат в нея!Аз няма да пиша там поради простата причина да чукна на дърво, че няма от какво да се оплача освен един датчик!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red
                            то си пише,ако можеш да четеш, ще разбереш...аз лично не виждам да си казал нито едно от всичките, така че минаваш към семкаджиите
                            Ама ти очакваш да ти се обяснявам ли?!
                            Аз даже Алфа нямам....

sigpic

Comment

• Чета,чета и умирам от смех. Всяка една марка коли се чупи, троши, прее*ава, всяка една марка има силни и слаби страни. Въпроса е всеки да си намери баланса, а това става единствено чрез опит. Немогат да се правят генерални изводи за конкретна марка автомобили, заради няколко човека които са си купии 1234123 годишни коли и нещо им се е строшило, и давай в случая Алфа Ромео или която и да е друга марка са кошове.
                              Алфа не е по различна от останалите, това е кола, не се прави от извънземни, прави се от хора.Алфистите си харесват алфите с + и - им, както Голфаджиите Голфовете, Опелджиите-Опелите, Хондаджиите-Хондите и така нататък.. Всеки изгражда някакъв култ към любимата си марка, но нетрябва да забравя че това е просто кола.
                              Имал съм възможност да имам доста коли и всяка една от тях си е имала проблемите, единствено Ланд ровъра не ми е правил грам проблем от както го имам (2 години и малко) ама и тои некъде ще изппиищи, я въздушните възглавници я скоростната..няма вечни неща.
                              Да се играе на "кой е по-по най" е излишно в автомобилния свят.Много скоро ще стана собственик на Алфа и ако започне да се троши кво да направя да я подпаля и да си взема парите от каското ли? Разбирам недоволния колега ама ако беше си купил опел, хонда, бмв, пежо, ситроен и беше се счупил, сега сигурно щеше да обяснява как тези коли са еба*ти боклуците. И стига с тези цифрички от сайтове разни, това са пълни гпупости..
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                                Чета,чета и умирам от смех. Всяка една марка коли се чупи, троши, прее*ава, всяка една марка има силни и слаби страни. Въпроса е всеки да си намери баланса, а това става единствено чрез опит. Немогат да се правят генерални изводи за конкретна марка автомобили, заради няколко човека които са си купии 1234123 годишни коли и нещо им се е строшило, и давай в случая Алфа Ромео или която и да е друга марка са кошове.
                                Алфа не е по различна от останалите, това е кола, не се прави от извънземни, прави се от хора.Алфистите си харесват алфите с + и - им, както Голфаджиите Голфовете, Опелджиите-Опелите, Хондаджиите-Хондите и така нататък.. Всеки изгражда някакъв култ към любимата си марка, но нетрябва да забравя че това е просто кола.
                                Имал съм възможност да имам доста коли и всяка една от тях си е имала проблемите, единствено Ланд ровъра не ми е правил грам проблем от както го имам (2 години и малко) ама и тои некъде ще изппиищи, я въздушните възглавници я скоростната..няма вечни неща.
                                Да се играе на "кой е по-по най" е излишно в автомобилния свят.Много скоро ще стана собственик на Алфа и ако започне да се троши кво да направя да я подпаля и да си взема парите от каското ли? Разбирам недоволния колега ама ако беше си купил опел, хонда, бмв, пежо, ситроен и беше се счупил, сега сигурно щеше да обяснява как тези коли са еба*ти боклуците. И стига с тези цифрички от сайтове разни, това са пълни гпупости..
                                И аз се опитах да кажа нещо такова,но явно никой не ме разбира!Не знам за кой пореден път да казвам, че тази тема е за да похвалим алфите си и да оплюем другите марки!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X