Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениезащо да се заключва темата? защото ти нямаш и един пост по нея ли? в последните 3-4 страници само тъпотии се изписаха, а темата си е ясно формулирана....
Та имах предвид, че тази тема освен спам аз друго невиждам в неяааа извинявай пропуснах колко много се посмях днес
П.П Забравих да кажа, че ти и Пламен май живеете в заблуда!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАз ли съм толкова тъпа, че неможах да разбера какво искаше да кажеш с този дълъг пост
Та имах предвид, че тази тема освен спам аз друго невиждам в неяааа извинявай пропуснах колко много се посмях днес
П.П Забравих да кажа, че ти и Пламен май живеете в заблуда!(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Вече 25 страници не съм видял едно мнение срещу алфа което да е подплатено с факти обикновенно бяха от рода на/ йо йо мен / и здраво лигавене явно повечето хора тук са си взимали алфа от няма и къде да има нещо да ги кара демек са търсели голф ама евтин и направили форум в който да се оплакват че алфа не е толкова грозна като фв и че върви повече ама това е лошо щото харчи с половин литър повече от любимия им голф абе могат плюсовете на алфа да се обърнат срещу нея и тази помия е в форума на алфа
Comment
-
не мога да разбера защо трябваше да бъде осрана хубавата тема с преместване в Общи приказки. Преди имаше модераторски контрол да се пише по темата, а сега всеки, който няма кво друго да прави, спами.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Тука работата стана като в оркестър в който пианиста свири джаз, тромпетистите свирят поп фолк, барабаните рок, струнните свираят класическа музика, с две думи - тюрлч гчвеч. Колегата Пламен Петков, нищо лично към него ама ако срещне учителката си по Български език, да я шибне яко по муцината. Аз, че не пиша правилно не пиша ама такива изиречения от 4156454 думи без грам препинателн знак или точка, сефте виждам.
Пак казвам, всички колии са боклуци. И като сравнявате давайте малко по конкретно, коя Алфа е по гадна от кой Голф(или каквото и да е там друго)? От гол 1 ли 2ли, 6 ли...Верно е,че голф са 6те най големи грешки на човечетвото ама конкретизирайте бе колеги. И не само за VW а за всички марки и модели. Много общо така..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Да това беше темата на истинските алфисти не за първи път заключват ,трият и преместват моя тема просто на някой не му изнася тук видяхме огромно желание за смачкване на имиджа на марката голфовете са по малко от голфаджиите но пък поне видях че има 3-4-ма истински алфисти които трябва да отстояваме имиджа на марката ,колегата pr_off може да заключи темата като преди това напише VOLKSWAGEN FOREVER и след това заключи и форума и го изтрият от интернет
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеДа това беше темата на истинските алфисти не за първи път заключват ,трият и преместват моя тема просто на някой не му изнася тук видяхме огромно желание за смачкване на имиджа на марката голфовете са по малко от голфаджиите но пък поне видях че има 3-4-ма истински алфисти които трябва да отстояваме имиджа на марката ,колегата pr_off може да заключи темата като преди това напише VOLKSWAGEN FOREVER и след това заключи и форума и го изтрият от интернет
Comment
-
Модераторите на сапун. Але-але-але.
Щях да забравя - VOLKSWAGEN FOREVER
Ей сегинка отивам да си пазаря 3-4 голфа и един пасатор за цвят. Дали са затворили на Горубляне?
п.с. Ако ще ми пишеш ника - поне го пиши правилно.
п.п.с. Никой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеМодераторите на сапун. Але-але-але.
Щях да забравя - VOLKSWAGEN FOREVER
Ей сегинка отивам да си пазаря 3-4 голфа и един пасатор за цвят. Дали са затворили на Горубляне?
п.с. Ако ще ми пишеш ника - поне го пиши правилно.
п.п.с. Никой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?
ПП: Крис без лоши чувства,ама сте си виновни,имаше един коментар който според мен обсъжда модераторската работа,а уж за това се дават 10 наказателни и 3 дена бан.Като не си изпълнявате задължениеята така е.
Comment
-
Е хайде сега - не сме чак такива садисти.
То хората не знаят за какво и как се използва "Shift" ти искаш да ги гоним.
Време е за биричка.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеНикой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment