Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гуспоице мирела не си ти човека който да ми казва какво да правя особенно пък и Голфаджия ето само за час имаше поне 2 оплаквания от алфа колегата pr_off даже заключи една тема GTV а колко бяха похвалите николко дори и в форума на фв не се плюе толкова по алфа още колко факти трябва да изкарам
    Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 13:27.

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
      гуспоице мирела не си ти човека който да ми казва какво да правя особенно пък и Голфаджия
      Сега аз ти казах какво да направиш. Направи един форум на алфаджиите, а алфистите нека да са си тука.

Незнаех, че карам голф ама добре, че ми каза хубаво е да научавам за новите ми придобивки от хората

П.П А ти знаеш ли защо е заключена темата А? Защото не е за правилния раздел!
      П.П2 не е много удачно да попитам аз , защото не съм много голяма ама ти на колко си години?
      Last edited by Mirela; d.m.y г., 13:32.
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Е как бе, нали пазя честта на Алфа.

Я какво пишеше в заключената тема за ГТВ
        Безобразно чупливи...Вчера счупих мотора на моята...за 3 седмици през ден ми е в сервиз колата...моята е една хамелеонова сигурно сте я виждали по улиците...красива и безобразно чуплива кола .. не съм доволен изобщо от нея...
        А това че темата съесем не беше в правилният раздел, и че автора е пуснал едно и също нещо на поне 5 места във форума са дребни и незначителни подробности.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Пламене, къв ти е проблема, че някой си плюе колата?
          Като не е доволен, да я хвали ли?
          Като му се е счупила, да лъже ли?
          Да, И Алфите се трошат, кво да се прави....
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Пламене, къв ти е проблема, че някой си плюе колата?
            Като не е доволен, да я хвали ли?
            Като му се е счупила, да лъже ли?
            Да, И Алфите се трошат, кво да се прави....
            Ама целта на тая тема е не да лъжеме че са мн добри и че не се трошат,нито че харчат малко ами да отбележим положителните качества

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Ми че аз като отбелязах ниският разход ме обявиха за голфаджия.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana
                Ама целта на тая тема е не да лъжеме че са мн добри и че не се трошат,нито че харчат малко ами да отбележим положителните качества
                Лошо....
                sigpic

Comment

• Браво pacho точно за това отворих темата защото е много модерно да се плюе по нещо по кето всички плюят и да се слееш с тълпата ,тук е нормално да се плюе за щяло и нещяло по алфа но когато кажеш нещо хубаво всички алфаджии ти се нахвърлят и всъщност се вижда че оставаме шепа алфисти

Comment

• sigpic

Comment

• @plamen petkov - Май не четеш какво ти се пише.
                      Тук правим разлика между "алфист" и "алфаджия".
                      Като искаш да се класифицираш като "алфаджия" или "алфист" - нямам нищо напротив - проблема си е изцяло твой.

Но ако още един път обидиш хората които си пишат с теб на "алфаджии" ще последва стандартно нарушение за обида на потребител.

Comment

• Кики изпревари ме
                        някой да заключи тази тема, стана ми вече фаворит
                        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• А в форума отдавна има стандартно и постоянно нарушение за обида по алфа

Comment

• Това е истината, брато - чупят се, мамичката им мръсна
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                              Кики изпревари ме
                              някой да заключи тази тема, стана ми вече фаворит
                              защо да се заключва темата? защото ти нямаш и един пост по нея ли? в последните 3-4 страници само тъпотии се изписаха, а темата си е ясно формулирана. Колегата Пламен е прав за едно- тук 4/5 само плюят по алфите, ами продайте ги и яхвайте тойотите и Фау-Ветата бе. Относно дали голфовете са рацерски, 90% от тях са 1,4 (60 кс) и 1,6 (75 кс) но с много лепенки, спойлери. Карали я в лютеницата нонстоп и не се чупи изобщо- айде моля ви се сериозно да си говорим..те се трошат, ама чарковете им са стотинки...имаше 2 извадки от VWфорума, мноокрасноречиви, тях никой не ги коментира...емнахте човека,защото си е доволен от колата. Ами да, не я е купил от Горубляне, или някой друг джамбазин и ...оооооо, изненада, още не му се е счупила. Аз пак ще кажа: дайте ми пример за кола 96г, 2,0 литра бензин атмосферка, сток, да сравним кой какво има в купето и под капака и да сверим коя как върви и коя колко струва. ако някой извади нещо по-добро, ще му стисна ръкатаи ще го призная, останалото е....яко семкаджийска история
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Значи според вас ние сме мазохисти харесваме чупливи ,с висок разход ,със скъпи части и стоящи по 24 ч в денонощието коли в сервизите за всенародното плюене по алфа е виновен алфиста защото той си е втълпил че взима италиянски боклук който не може ида се опре на голфа хора добре сми ама ша са опрайми ivo и на теб браво според мен ако продължават така трябва може би малцината истински алфисти да си направим наш си форум но от сега казвам че ще се броим на едната ръка
                                Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 14:14.

Comment

Working...
                                X