If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червено
Не се набутвай за знамена и чадъри на Алфа Ромео.
Не за друго, ама помисли от гледна точка на потребител.
Стреми се всеки да ти е клиент.
По този начин ще отблъскваш и комплексари, които не "обичат" италиански автомобили примерно.
Важното е колкото се може на повече хора да им вземеш парите - това е най-важното в случая.
По-добре да имаш ХХХ клиента на ден от колкото да имаш ХХХ минус комплексарите, които ще кажат нещо от рода - на този ако кафето му е и като италианската чи...я по-добре да ходим при "Верчето" - съвсем примерно.
и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червено
Лятото ще изместиме срещите при теб,ще ти опоскаме павилиона
Ето ти идея за чадъри
Comment