Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся да наема павилион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Успех колега, идеята с чадърите и знамето ще ми е интересно да я видя ако се реализира, вече няма да му викат денонощното, а Алфисткото примерно
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червено

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Секви рекламни матряли ет цетера простотии можеш при мен.
        Драсни на кюто или скайпа ако искаш.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не се набутвай за знамена и чадъри на Алфа Ромео.
          Не за друго, ама помисли от гледна точка на потребител.
          Стреми се всеки да ти е клиент.
          По този начин ще отблъскваш и комплексари, които не "обичат" италиански автомобили примерно.
          Важното е колкото се може на повече хора да им вземеш парите - това е най-важното в случая.
          По-добре да имаш ХХХ клиента на ден от колкото да имаш ХХХ минус комплексарите, които ще кажат нещо от рода - на този ако кафето му е и като италианската чи...я по-добре да ходим при "Верчето" - съвсем примерно.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червено
            Лятото ще изместиме срещите при теб,ще ти опоскаме павилиона
            Ето ти идея за чадъри
            Attached Files
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Ето ти идея за чадъри
              Хах , тоя чадър ме изкефи много

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Ето ти идея за чадъри
              Хах , тоя чадър ме изкефи много

Идвайте бре , кебапи и кИфтета от сърце хе хе хе . А пролетта вадя едно барбекю отпред и само на дървени въглища

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
              X