If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да- наистина е така. На скоро бях спрял малко кофти, защото бях запушил пътеката на пешоходците, а в същото време бях и на завой на кръстовище. След като се върнах вечерта при колата чистачките ми бяха вдигнати и задния ми калник и бронята бяха закачени от някакъв некадърник, който не се е изнесъл хубаво. Поне ще ми е за урок вече да внимавам къде спирам, но тая София е аддд........
Снимката е от преди няколко минути от покрива на моя блок.Предлагам всички такива снимки на некадърно паркиране да се поставят тук. И не таксито не изчаква,а просто така е паркирано.
Абе при вас на тази улица от двете страни ли паркират ? Или само от тази от която са двете коли
Защото ако са само от едната страна таксиджията си е спрял мнооого по добре от този другия. При паркиране на 45градуса се отваря място за много повече коли.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
така и така тротоара е запушен. немога да разбера защо тоя орел омега е запушил и пътя
Така е, колега. И двамата са спрели изключително неколегиално. Една майка с количка няма как да мине оттам. Тя трябва да слезе на пътя, да пораздруса бебето, заради бордюра и да си рискува живота, нейния и на детето като започне да се движи по улицата. В закона (чл. 96 ал. 4) ясно пише, че трябва да се остави най-малко 1.5 метра свободно пространство. Много хубаво си направил като си ги снимал. И аз имам доста такива снимки, трябва и аз да споделя някои.
Comment