Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Да припомним темата...
    Егати, мен заради една такава снимка на форумен автомобил искаха да ме съдят
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Да припомним темата...
      Хубостници...

Comment

• С моя приятел си движиме с колата и правим опит да влезем в една пряка,но уви. Един таксиджия беше решил,че е по-шукаритетно да спре колата си напреки на пряката. Беше около 01:00 и нямаше паркирани коли на улицата. Свиркахме му и т.н...пича си седи и се реди на опашка за аптеката. Трябваше даа излезна от колата и да го питам дали се чуства добре,че да спира по тоя каруцарски начин, та чак тогава да я премести.. Айде кажете ми,защо трябва да затвориш пряката при положение,че и пред тебе и зад тебе има сигурно 1 км място за паркиране !????!?!??!??!
        Peugeot 307
        A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• . Айде кажете ми,защо трябва да затвориш пряката при положение,че и пред тебе и зад тебе има сигурно 1 км място за паркиране !????!?!??!??![/QUOTE]
          Защото се изживява на арабски шейх и си мисли, че е сред петролното си поле.
          Днеска карах след една мадама с черно ТТ кабрио.
          Шмугна се един -два пъти , но аз я последвах. Стана ми интересна. много стилна мадама.
          Така до бул. Европа.
          Минахме светофара и продължихме по околовръстното.
          Аудито е по-широко от Катъра и очевидно по чевръсто.
          Щом ме усети, че се закачам с нея, вместо да направи някоя фигура в стил: вирнат нос, Колежката започна явно да се съобразява с габаритите ми.
          Нали знаете, като тръгнеш след камион, в един момент конфигурацията на дупките е такава, че няма къде да мърдаш.
          Не и с тая колежка!
          Браво!
          Те такива, никога не паркират като идиоти!
          А пропо, какво стана с идеята: Колега, вие сте паркирали като идиот.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            А пропо, какво стана с идеята: Колега, вие сте паркирали като идиот.
            Комерсиализира се - продаваха лепенките. При това, не евтино.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Напоследък много се радвам на тъпани, като този! Почти колкото ме радва паркирането върху местата за инвалиди.

Last edited by Pepo; d.m.y г., 11:25.
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                Напоследък много се радвам на тъпани, като този! Почти колкото ме радва паркирането върху местата за инвалиди.
                Може да е хибрид. Иначе аз на тия дето паркират на инвалидни места не пропускам да им пожелая да ги ползват по предназначение...
                Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Може да е хибрид. Иначе аз на тия дето паркират на инвалидни места не пропускам да им пожелая да ги ползват по предназначение...
                  Хибридът не зарежда на станция.
                  Дори и електромобил няма работа на това паркомясто, ако не е опънал кабел да се храни
                  156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                  Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Двама накуп в синята зона /през почивните дни/. Престояха така почти целия ден. Мъже бяха
                    Вектрата се мъчи с успореден гараж около 5 мин., с активното съдействие на жена си от тротоара, но уви.. накрая я остави така...

Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Lady Marmalade Покажи съобщение
                      Двама накуп в синята зона /през почивните дни/. Престояха така почти целия ден. Мъже бяха
                      Вектрата се мъчи с успореден гараж около 5 мин., с активното съдействие на жена си от тротоара, но уви.. накрая я остави така...

То в тоя квартал ако тръгнат да ги дигат няма да останат коли , а най-як е блока където са си сложили бариера на обществен паркинг все едно техен, зад кафе Калина в Бургас. По същата тяхна логика да вземем със колегите от Възраждане да си сложим бариера на квартала, че да не ни заемат паркоместата
                      Last edited by Deathriderr; d.m.y г., 12:53.
                      145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
                        То в тоя квартал ако тръгнат да ги дигат няма да останат коли , а най-як е блока където са си сложили бариера на обществен паркинг все едно техен, зад кафе Калина в Бургас. По същата тяхна логика да вземем със колегите от Възраждане да си сложим бариера на квартала, че да не ни заемат паркоместата
                        Пресечките в центъра, които не са синя зона, обикновено са паркинги само за живущи. Полага им се паркомясто пред блока и в такъв случай нямат право на стикер за синята зона. Т.е., ако им заемат местата, те няма къде да спрат. Може би е от такива съображения. Явно са го подкарали по европейски, вместо да режат гуми, слагат бариери
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• За някои колкото и място и да има....все ще си спират като на нивата...
                          Attached Files
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            За някои колкото и място и да има....все ще си спират като на нивата...
                            М да...
                            Attached Files
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                              За някои колкото и място и да има....все ще си спират като на нивата...
                              "Важното е да си единствен, оригинален и неповторим." ... из кодекса на селянина
                              Last edited by DMS; d.m.y г., 14:04.

Comment

• Не е паркиране, ама тая вечер за пореден път се дивих на бургаска селяния. Чакам си аз на един светофар с брояч, на голямо кръстовище, средната лента, първа. Един засилил се голфаджия ме изпревари отляво и застана доста пред мен, заемайки една четвърт от кръстовището, на червено. Светна зелено, оня седи. Свирнах му, тръгна с мръсна газ и след светофара направи обратен завой на забранено място, без да даде мигач. В същия момент видях как една скътала се по- надолу, бяла полицейска Астра се изнесе и тръгна след него. Тоя път се накефих.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X