Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ей тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............
    Attached Files

Comment

• Дали търсеше сянката
      Attached Files
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Дали търсеше сянката
        Пепи, при тия ваши температури, всяко нещо е нормално!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
          Ей тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............
          А поне ошамари ли го? Интересно ми е какви са му били доводите, за да остроумничи?
          Lexus IS200

Comment

• незнам колко се вижда но мерджана беше спрял на 3 места
            Attached Files
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
              незнам колко се вижда но мерджана беше спрял на 3 места
              Преди и аз се чудех защо спират така , но след всяко спиране пред подобен супермаркет като видиш по няколко нови драскотини от врати и търсиш решение Едни спират като за трима , други бягаме по крайните празни клетки

Иначе имам и приятели , които са на принципа - като видиш свободно място , гаси мотора и където спре
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Ето един дебил с алфа.
                Attached Files
                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• 316-ка с як ауспух... Кара я българин, споко.
                  Attached Files

Comment

Ей тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............
                    Такива хич не ги чакаш - обаждаш се на най-близко живеещия твой приятел, закачате го с въженцето от колата и си го местиш, ама така го оставяте, че да не може после той да си влезе в колата.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• А сега да ми кажете, да им спукам ли гумите, да почна да боядисвам офиса отвън с блажна боя ли, да мия прозорците с белина ли ?? Ако можеше да ми влезе в офиса със скапаната нива... 4-ма псевдо полицаи на по 20 години?!??
                      София - Слатина , Слатинска 23
                      Attached Files

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        А сега да ми кажете, да им спукам ли гумите, да почна да боядисвам офиса отвън с блажна боя ли, да мия прозорците с белина ли ?? Ако можеше да ми влезе в офиса със скапаната нива... 4-ма псевдо полицаи на по 20 години?!??
                        София - Слатина , Слатинска 23
                        Ми има един телефон с много двойки...
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• снимки от тая зима във В. Търново пред КАТ

Е тоя как ме беше заджиздил като имахме работа в КАТ. Евала му обаче, че колата му беше отключена, влязох, натиснах съединителя, отпуснах я надолу малко и успях да изляза.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Един ей такъв с една А6 ми беше запушил 166-цата миналата година. Чаках, чаках 10-15 минути, накрая звъннах един телефон в общината и след още 10мин дойде един паяк и го отнесе. Другото, което практикувам е дърпане с микробус - закачам където ми падне и дърпам със злоба, ама това само по тъмно
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Другото, което практикувам е дърпане с микробус - закачам където ми падне и дърпам със злоба, ама това само по тъмно
                              Еййййй това ми е любимо,ама аз го правя по светло от паркинга пред блока най-демонстративно.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Еййййй това ми е любимо,ама аз го правя по светло от паркинга пред блока най-демонстративно.
                                интересно ми е какво очаквате да стане ако дойде собственика на дърпаната кола?
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X