Ей тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некадърно паркиране
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДали търсеше сянкатаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЕй тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениенезнам колко се вижда но мерджана беше спрял на 3 местаЕдни спират като за трима , други бягаме по крайните празни клетки
Иначе имам и приятели , които са на принципа - като видиш свободно място , гаси мотора и където спреAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЕй тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеА сега да ми кажете, да им спукам ли гумите, да почна да боядисвам офиса отвън с блажна боя ли, да мия прозорците с белина ли ?? Ако можеше да ми влезе в офиса със скапаната нива... 4-ма псевдо полицаи на по 20 години?!??
София - Слатина , Слатинска 23На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЕй тоя чичко го чаках почти час да благоволи и да се премести и като дойде започна да остроумничи.Не, че нямаше къде да паркира така че да не пречи на никого,но............Другото, което практикувам е дърпане с микробус - закачам където ми падне и дърпам със злоба, ама това само по тъмно
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДругото, което практикувам е дърпане с микробус - закачам където ми падне и дърпам със злоба, ама това само по тъмноsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЕййййй това ми е любимо,ама аз го правя по светло от паркинга пред блока най-демонстративно.Lexus IS200
Comment
Comment