За жалост много хора в България си паркират така, като че ли са си само те на пътя. За това трябва да стане като в Гърция (за неправилно паркиране ти вземат номерата, докато не си платиш глобата в размер на 150 евро), пък после да ги видя как ще паркират!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некадърно паркиране
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение106 съм,104 е срещу моя блок.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщениеЗа жалост много хора в България си паркират така, като че ли са си само те на пътя. За това трябва да стане като в Гърция (за неправилно паркиране ти вземат номерата, докато не си платиш глобата в размер на 150 евро), пък после да ги видя как ще паркират!
Иначе и аз да се разпиша по темата...въпреки стабилно разместените кадри се вижда колко свободно място има, но това не пречи да се затапват един другСнимки от това място всеки ден мога да ви качвам и ви гарантирам, че една с една простотиите нямя да са еднакви.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщението там винаги така се паркира...--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
еми колега резервната палка на баща ми винаги е в моита кола ако ме затвори ше го пребия селския бег тука при нас един помяр така паркира и съм се заканил да му спукам гумите някои денLast edited by stanislav.iliev; d.m.y г., 10:17.Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment