Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
    Колега успокой се, нещо си се превъзбудил. Ще вземеш по погрешка да покажеш среден пръст на някой лабилен и ще те асфалтира
    Живота е несправедлив, свиквайте с това, не винаги може да се възползвате от правото си. Хора сме и трябва да си отстъпваме. На Вас никога ли не Ви се е налагало да бързате за някъде? Никога ли никой не Ви се е пречкал, когато бързате? Никога ли не сте се ядосвали?
    Спрете да пишете глупости, колегата със ситроета 2 километра се е влачел в най-лява лента, зад него сигурно е станала манифестация..
    За щастие не ми се е случвало да примигвам на някой и да му стоя на педя от бронята, а още повече след това да му се репча!
    В момента, в който го направя, минавам и аз на страната на нещастниците, не си мислете друго
    Няма да тръгна да плюя по другия.
    Така смятам ,че е разумно.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Vins
      На Вас никога ли не Ви се е налагало да бързате за някъде? Никога ли никой не Ви се е пречкал, когато бързате? Никога ли не сте се ядосвали?
      Спрете да пишете глупости, колегата със ситроета 2 километра се е влачел в най-лява лента, зад него сигурно е станала манифестация..
      Като ни се налага да бързаме - бързаме, а не слизаме да се правим на ербапи!
      Като ни се пречкат - заобикаляме и продължаваме да бързаме.
      Като се ядосаме - псуваме и пак продължаваме да бързаме.
      Това при положение, че бързаме, пък ако не бързаме се случва горната случка
      Ако трябва и митинг на КПСС може да става зад него - правилника е еднакъв и важи за всички
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от citroen Покажи съобщение
        Движа се по ускорителната лента, пропускам автобуса по бус лентата, минавам в бус лентата, след това още по-наляво в дясната лента. Движейки се там, просто в тази лента се движеше с около 50-60 км/ч и за да не бавя се прехвърлям в лявата лента, където ускорявам до максималните 80 км/ч. А и колата пред мен се движеше с толкова. Изведнъж поглеждам в огледалото за обратно виждане и виждам засвяткала се сребриста Alfa Romeo 155, карайки с много над ограничението и бясно ме настига. Като ми се лепна зад мен, започна бясно мигане с фарове - къси, дълги, халогени, светещи пръскали, всичко що може да свети. Да отбележа, че фаровете светеха в син цвят. Е аз няма къда да отида, освен не смятам, че съм в каквото и да било нарушение, затова продължавам да си поддържам спокойната скорост от 80 км/ч, а и в дясната лента едва кротеха някакви Лади, все пак не искам и аз да се бавя. .
        Явно четете между редовете и най вече забелязвам смяна на позицията у някои. Ето това цитатче искам да ми анализират защитниците на ситроена, особенно в оцветената му част. На мен ми напомня на характерна селска черта "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле". Защо не е направил път като е изпреварил бавно движещите се коли? Не искал все пак да се бави ??? Ами колкото постъпката на алфаджията е селска, толкова и тази е такава. Аз този оцветен цитат го тълкувам като чисто заяждане от типа "Кво си се разбързал бре селяк, че ми и светкаш, я си е.. м... " А дали не си е просил заяждане ???

Comment

• Аз за това още на първа страница го попитах, защо просто не се е прибрал в дясната лента
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Аз за това още на първа страница го попитах, защо просто не се е прибрал в дясната лента
            Ами как ти се струва, задоволява ли те отговора, че ситроена е с базов мотор или да не цитирам пак, човека е светец и никога не прави нарушения ? Защото за мен това не е управдание. Възникнала е ситуация, а за да възникне винаги има първопричина. За да бъде искаран някой от релси и да постъпи така би трябвало да е провокиран от нещо. Поне за сега не съм чул някой така без нищо защото видиш ли някой си карал с ограничението и кротко си спазвал закона, друг го засякъл и го набил. Пълни глупости.Просто ми се струва, че на колегата ситроен му е изгодна тази версия на случката в този му вид.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 14:55.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Ами как ти се струва, задоволява ли те отговора, че ситроена е с базов мотор или да не цитирам пак, човека е светец и никога не прави нарушения ? Защото за мен това не е управдание.
              Отговора му е меко казано смешен. След като си знае възможностите на колата, да кара така че да не пречи.. Пак питам ако беше линейка, как щеше да и направи път, следд като колата с базов мотор неможе повече?
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Като ни се налага да бързаме - бързаме, а не слизаме да се правим на ербапи!
                Като ни се пречкат - заобикаляме и продължаваме да бързаме.
                Като се ядосаме - псуваме и пак продължаваме да бързаме.
                Това при положение, че бързаме, пък ако не бързаме се случва горната случка
                Ако трябва и митинг на КПСС може да става зад него - правилника е еднакъв и важи за всички
                Всеки реагира различно
                По-добрия вариант е човек да отстъпи, отколкото да тества как ще реагира другия
                GTV

Comment

• Tanatos това за което говориш ти за съжаление е вярно, но не ти ли се струва, че попадаме в омагьосан кръг. Ти не спазваш правилата защото нямаме пътища, законите са различни за всеки и т.н. и т.н. И всеки от този кръг си има оправдание да не спазва законите, да ги нарушави, че даже и да върши престъпления. От къде да започнем? Човека със ситроена е решил, че точно днес и точно сега ще си спазва закона за движение и ще се съобразява само с него, а не с кретена святкаш за бронята му. И да препомня, че Цариградско шосе не е магистрала и на него е разрешено изпреварване и от дясно.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Явно четете между редовете и най вече забелязвам смяна на позицията у някои. Ето това цитатче искам да ми анализират защитниците на ситроена, особенно в оцветената му част. На мен ми напомня на характерна селска черта "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле". Защо не е направил път като е изпреварил бавно движещите се коли? Не искал все пак да се бави ??? Ами колкото постъпката на алфаджията е селска, толкова и тази е такава. Аз този оцветен цитат го тълкувам като чисто заяждане от типа "Кво си се разбързал бре селяк, че ми и светкаш, я си е.. м... " А дали не си е просил заяждане ???
                    Ти май четеш между редовете
                    Виж текста веднага след подчертаната от теб част.
                    Да ти имам и само-уважението. Ти ако бързаш и некой ти светка зад теб ще се забавиш ли, за да го пуснеш???
                    Я сега си представи оная ситуация дето я беше написал преди няколко страници с дъщеря ти ама по следния начин: ти бързаш да се прибереш и някой те настига и ти светка, ще се забавиш ли, за да го пуснеш??

п.п. до момента на засичането не заемам страната на никой, но след това поведението било на люлин рейсинг или ако не е той, който там е бил е типична селения и само може да се радва, че не е попаднал на някой щурак, който да гу утрепе от бой

Comment

• Колеги, много ви моля, не сравнявате келешлъците с линейка или друг вид автомобил със специален режим на движение!
                      Ако беше линейка, колегата Ситроен щеше да се завре зад Ладата, обаче е било "Алфа"
                      При положение, че колата му позволява да се движи в рамките на закона, не виждам каква вина може да има, че някой друг е в нарушение?!
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Tanatos това за което говориш ти за съжаление е вярно, но не ти ли се струва, че попадаме в омагьосан кръг. Ти не спазваш правилата защото нямаме пътища, законите са различни за всеки и т.н. и т.н. И всеки от този кръг си има оправдание да не спазва законите, да ги нарушави, че даже и да върши престъпления. От къде да започнем? Човека със ситроена е решил, че точно днес и точно сега ще си спазва закона за движение и ще се съобразява само с него, а не с кретена святкаш за бронята му. И да препомня, че Цариградско шосе не е магистрала и на него е разрешено изпреварване и от дясно.
                        Има изход от омагьосания кръг - СОЛЕНИ ГЛОБИ.

Comment

• Примера с линейката въобще не е добър. С линейката са длъжни да се съобразят всички, т.е. автомобилите от дясно са длъжни да направят място на ситроена да се махне от пътя на автомобила със специален режим на действие.

Твърдо да за солените глоби, но и тук има проблем. В съседна Гърция глобите които са наистина солени се събират на 80%, в България едва на 30%. Така че глоби без работеща система за събиране и колкото да са големи нищо няма да стане.
                          Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:04.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първо искам да кажа че подкрепям колегата Доко на 100% и съм абсолютно съгласен с неговите мнения!

И сега колега е готов да катастрофира (не дай Боже),защото ако вдигне 90км/ч са 2 сек да изпревари ладата и да се прибере в дясната лента ще наруши правилата..абе хора то бива да се правите на спазващи правилата ама вече прекалявате!На всеки му се е случвало да бърза!Намираме се в България и не искам колегите да ми казват как е по чужбините,защото въобще не ме интересува!Факт е че някои шофьори са готови да направят някоя по-голяма беля...вместо или да превишат скоростта с 10км и да се приберат в дясното платно или да намалят малко и да чукнат ляв мигач от което следва че рейсъра ще разбере,че му давате път,и че го виждате и може да ви изпревари от дясната страна!Не разбирам какъв е проблема,защото при не дай Боже удар с 80км представете си какво е като знаете как се мачкат колите с 64км!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                              Ти май четеш между редовете

п.п. до момента на засичането не заемам страната на никой, но след това поведението било на люлин рейсинг или ако не е той, който там е бил е типична селения и само може да се радва, че не е попаднал на някой щурак, който да гу утрепе от бой
                              Именно тази част на разказа ми е интересна "до момента на засичането". Аз Люлин Рейсинг не го оправдавам за постъпката, но ми е любопитно все пак той ли е агресивния в случая, или просто тази агресия е била провокирана леко? Хайде бе пич, кажи провокира ли те колегата ??? Няма как да не четеш. Почти съм убеден в правотата на теорията си. В Бг колкото агресивни рейсъри има , толкова и провокатори на агресия съществуват. Това е симбиоза.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 15:10.

Comment

• Добре,а има и нещо друго,защо след като алфата е тръгнала да изпреварва от дясно(и БЛУ каза че това е разрешено на цариградско) ситроена просто не е намалил малко,за да може алфата да мине м/у него и ладата?Така и двамата на практика не правят нарушение,нали,защото и ситроена няма да мине над 80км/ч.И на мен ми се е слъчвало да бързат зад мен и тогава или давам газ,или правя път да минат и да си бързат,не виждам какъв е смисъла да си караш и някой да ти се лепи отзад,пусни го да си мине и си карай спокойно,още повече че на всеки може да му се наложи да бърза за някъде.Но последвалата реакция на алфата с засичането,просто е под всякаква критика
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X